Jak na Enhanced CD

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
vesdan
Nováček
Nováček

Jak na Enhanced CD

Příspěvek od vesdan »

Mám takový problém, mám tady original cd které je smíšené (audio + video) ale windows vidí jen audio stopy. V neru je vidět i druhá stopa s videem. je na to nějaký fígl, protože dříve mi to četlo normálně. Dal jsem CD do mechaniky a pustil se mi autorun a menu co chci pustit. Díky moc za jakýkoliv nápad
AMD Athlon II X2 240 @ 3,2 GHz, GIGABYTE MA785G-UDD3H, 2048 RAM DDR2, HDD 160GB SATA, GeForce 7600GT Leadtek 630/1520
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkus nero MultiMounter, tim se da prepinat, ktere stopy na CD jsou videt, takze jde pristoupit treba i ke stopam "smazanym" pripalenim dat
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
vesdan
Nováček
Nováček

Příspěvek od vesdan »

To jsem zkousel a pouzivam, jenze to prave nejde ani pres toto. Je to orig CD TATU
AMD Athlon II X2 240 @ 3,2 GHz, GIGABYTE MA785G-UDD3H, 2048 RAM DDR2, HDD 160GB SATA, GeForce 7600GT Leadtek 630/1520
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

to je divny, to tam ta datova stopa neni videt?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
vesdan
Nováček
Nováček

Příspěvek od vesdan »

Videt je pouze v primo v neru kdyz dam vlastnosti CD nebo v miltimounteru, ale v commanderu nebo pruzkumniku je videt pouze audio stopa. A po vlozeni CD se taky tak chova. Je to divne, drive fungovalo v pohode
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

co to dela v jinem pocitaci?
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“