Fear - demo

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Anticrasch píše:Hra mi sla pLynule uz aby byla full. 8-)
Naprosto zbytečný posthunt :wink: jako zde - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=37726
show must go on..
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

FEAR

Příspěvek od NooXy »

BRAVO! Výborné povedené demíčko. Možná moc krátké, alespoň mě tím koncem pořádně navnadili, abych se mohl pořádně těšit. Jinak se mi líbila povedená AI nepřátel, hlavně na max. obtížnost. Jedu 1024x768, střední detaily bez soft shadows, 30-35 obrázků průměrně odhadem z Frapse. závěrem musím přiznat, že jsem se 2krát tak vyděsil :cry: :cry: , že jsem měl bobky až na zádech :evil: . Hlavně když jsem při otáčení k žebříku spatřil tu holku.... BRAVO !!
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Takze stejne jako u dooma3, zabira hra ramky podle toho, jake detaily jsou nstavene. Kdyz dam auto, tak mi to nastavi takove detaily, ze pri pohledu do task manageru, je zabrano cca 1,2GB RAM. Kdyz dam 1024x768 + medium detaily, tak je to cca 800MB RAM.

Testoval jsem to ted v 1GB RAM. Pokud dám medium detaily, tak se do ramky vejdu a hra se trhne "jen" obcas. Nevim sice proc to trha, ale i kdyz je dostatek pameti, tak to proste obcas neprijemne cukne. Tyto obcasne cuky se vsak nedaji srovnat se swapovanim, ktere nastane pri nedostatku ramky. Pokud to nastaveni necham na hre, tak se nekde nastavi i maximalni detaily a vzhledem k zabrane 1,1-1,2GB RAMky se to skoro neda hrat :( Uplne nehorazne to swapuje kazdou chvilku.

Takze napr. Battlefield2, kde hra treba i vyuziva nad 1GB, ale pri light-medium a textury-medium, se to vubec neseka, i kdyz to presahuje fyzickou ramku.
Asi vzhledem k tomu, ze se nahraje do swapu mapa a pak uz je to v poho.

U Fearu se ale level dohrava postupne, kdyz nepocitam cilene dohravani(problikne loading)
Pokud se takhle bude chovat i plna hra Fear, tak to bude tedy nic moc.
Pripravme si vsichni 2GB RAMky, pokud chceme hrat na high detaily, jinak vas to uswapuje k smrti :lol: :cry:

//EDIT
Takze do 1GB ramky se clovek vejde, pokud nastavi textury na medium.
Zkusil jsem dat vse ostatni na maximum a textury na medium AA a AF vliv na pamet nema. Vyuziti Ramky kolem 940MB :)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

To demo je strasne neodladeny, trha to i na FX57, GF7800GTX a 2x Raptor RAID, kdyz dam vsechno ma maximum tak i na tyhle konfuguraci to cuka jako bejk. Stejne delalo i Far Cry demo a hra uz byla odladena a jela plynule.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Zaujimave - ked som znizil rozlisenie z 1024*768 na 800*600 tak ta hra ide asi o 14 FPS rychlejsie !

Doom 3 mi bez ohladu na rozlisenie isiel stale tak isto ( mozno 1-2 FPS rozdiel ) :o
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

shadow píše:Tak jsem to taky projel (nechal jsem automatické nastavení grafických detailů, 1024x768, něco na high, něco na medium, jelo to naprosto v poho) a zaujala mě především fyzika (Havoc 2) i podle mě nezvykle vysoká úroveň AI oponentů. Na vyšší obtížnost to bude asi maso.

No, a vzhledem k tomu, že za hrou stojí slavní Monolith (vynikající Blood, NOLF, AvP 2), tak nemám obav, že by hra i po herní stránce nesbírala vavříny.
Ja ked dam auomaticke nas. tak pri slow motion mi FPS klesa aj na 15 a normalne bez SM to tiez obcas zbehne pod 30 .

Avsak na 800*600 je to pohoda

Kolko FPS dava tebe ?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Logue píše:
Ja ked dam auomaticke nas. tak pri slow motion mi FPS klesa aj na 15 a normalne bez SM to tiez obcas zbehne pod 30 .

Avsak na 800*600 je to pohoda

Kolko FPS dava tebe ?
nevím, nezajímá mě to. Mě to přišlo normálně hratelný, FPS nezkoumám ...
show must go on..
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

opravdu super DEMO už se těším na plnou hru kdy na přesně vyjit nevite někdo? :) :) :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

tak jsem to demo dohral na vsechny obtiznosti a porad me to bavilo,jinak nejlepsi na te hre je co???? no preci ta holcicka,pekne jsem se teda bal!!!!!! jinak vysla uz plna???
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

_raven_ píše:.. jinak vysla uz plna???
Ne, stačí se podívat na netu na očekávaný měsíc vydání.
Třeba na www.gamestiscali.cz
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

_raven_ píše:tak jsem to demo dohral na vsechny obtiznosti a porad me to bavilo,jinak nejlepsi na te hre je co???? no preci ta holcicka,pekne jsem se teda bal!!!!!! jinak vysla uz plna???
To bolo naozaj huste taketo sceny dokazu cloveku poriadne zabrnkat na nervy.
Ak bude takehoto v plnej viac (co urcite bude) + akcia a efekty tak sa mame na co tesit (az na tie krvave optimalne hardwarove naroky :( ). Odhadujem ze to bude paradna akcna pecka :)
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Hlavně je to od Monolithu a ty umějí dělat opravdu kvalitní hry (Blood 1 & 2, NOLF, NOLF 2, TRON 2.0, AvP 2). Takže snad nepůjde jen o na povrch krásnou, ale jinak prázdnou skořápku...

Snad se též vyhne tradičnímu to nešvaru dnešních FPS her, a to méně než desetihodinové herní době...
show must go on..
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Snad se též vyhne tradičnímu to nešvaru dnešních FPS her, a to méně než desetihodinové herní době
No tak s tím bych moc nepočítal...Soudě alespoň podle dema, to byl spíš takovej hratelnej teaser :)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

2 Delarge: úplně souhlasim

Včera jsem se teprve dostal k tomu demu. Hlavně, aby neměla spuostu bugů (viz Sacred). Jinak, názor z dema - nemělo to chybu (grafika, hratelnost, engine). Jsem zvědav na plnou, jestli ji trochu doladí kvůli slabším strojům.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já to nainstaloval včera a testoval dneska ráno, 1024x768 a maximální detaily všeho vč. soft shadows a 4xAA 8xAF, mám 1 GB RAM a 2 GB swap a žádný velký trhání a swapování, jak popisuje Butch, se nekonalo... :?

Akorát jsem si málem naswapoval do kalhot :oops:, když jsem se otočil na tom žebříku a před xichtem holčička, co následně zmizela... rulez... tak jsem slez dolů, otočil se doleva a tam proti mně chlap, co taky záhy zmizel... rulez... :lol: Tohle bude bomba...kam se hrabe Doom 3... :twisted:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Akorát jsem si málem naswapoval do kalhot :oops:
Hahaha :lol:
btw. Me to neswapuje a to mam jen 1GB ram :wink:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

přidavam se k Jackiii me to taky neswapuje uvidime podle plné hry už se fakt těším .Už jsem to hral 5X a porad mě to baví už aby tu byla :-D :-D :inlove:
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

MP demo je venku sosnete a dem na to :)

http://www.games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=9718

necet sem to od zacatku snad to uz nekdo nepsal
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Neodolal jsem a stahl jsem to demo taky, vubec nelituju ze jsem to tahal 7 hodin.. :roll: Vypada to hodne dobre, na me sestave v podpise to jede docela slusne pri 1024x768 4xAF neco na high a neco na medium, swapovani taky zadny, FPS se pohybuje kolem cca 40-50, pod 30 to nekleslo..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Ten bullet time tam je fajnovy a tie efekty rulezz 8-)
inak ja ma len 1GB ram a skoro to neswapovalo sem tam asi tak 4x zatrh ale inak nic pohoda. skoda ze to demo bolo take kratke ano som si ho nestihla poriadne uzit :( .Hlavne aby uz bola plna hrozne sa na nu tesim kam sa hrabe Doom3 (tym nechcem povedat ze by bol zly prave naopak :wink: )
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“