Windows XP -> Vista

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

NoTHX píše:ti co maj nahozenej "classic W2k" zase neštří zdroje tolik jak si myslí, ta služba v systému běží furt a zakazovat jí neni dobrej nápad :wink:
ona zakázat jde, ale jednak s tím mají problém programy využívající nějakou formu skinu fungující přes tuhle službu (například Trilian pokud vím), a taky to může způsobit (a způsobuje) problémy s alpha-blendingem při 2D akceleraci GUI (například průhledné okno Mirandy se úděsně škube v případě že Media Player Classic renderuje video ve 3D - například).

můj odhad - počítám že ve Vistě už tohle řešit nebudou a tahle služba bude natvrdo integrovaná do systému (betaverzi jsem netestoval ani testovat nebudu a nechci, je to jen můj odhad)
ignorelist: kremrole a dezoláti
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

zombux píše:ona zakázat jde, ale jednak s tím mají problém...
dyť já neřikam že nejde zakázat ale jak si právě vysvětlil tak to neni dobrej nápad :roll:
Naposledy upravil(a) NoTHX dne stř 14. zář 2005, 17:36, celkem upraveno 2 x.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

NoTHX píše:
zombux píše:ona zakázat jde, ale jednak s tím mají problém...
dyť já neřikam že nejde zakázat ale jak si právě vysvětlil tak to neni dobrej nápad :roll:
dyť já neřikám že řikáš že nejde zakázat :) jen konstatuju že zakázat jde. HOWEVER... ;-)
dave1x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dave1x »

hele lidičky a nevíte náhodou o nějakém free programu, terý by změnil boot screen při startu XP a Vista. Mám ten screen z WindowBlinds, ale nevím jak to změnit a WinBlinds nechci.
NB Apple MacBook Pro 14" M1 Pro (2021), 16GB RAM, 1 TB SSD.

Server (NAS): Synolology Diskstation 420j (SHR 30 TB) + UPS Cyberpower 1000VA
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

dave1x píše:hele lidičky a nevíte náhodou o nějakém free programu, terý by změnil boot screen při startu XP a Vista. Mám ten screen z WindowBlinds, ale nevím jak to změnit a WinBlinds nechci.
například: http://www.thetechguide.com/howto/xpbootlogo/
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“