Dobrý den,
po kliku na zavření otevřené Složky na Ploše vyskočí hláška, že se mě kdosi omlouvá a že musí být program ukončen. Po odkliknutí zmizí nejen ona Složka, ale i všechny ikony na ploše, včetně tray lišty. Jediné, co zůstane funkčí je kombinace tlačítek Ctrl+Alt+Delete.... restart a po 10ti minutách se vše opakuje. WinXP-PRO/SP2/Nod32/Ad-Aware/Spybot - nic nenašly.
Pomohla by pouhá přeinstalace WinXP ? Za případnou odpověď moc děkuji.
Zmizí všechny ikony z Plochy
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Tomek13
- Nováček

-
- Dony
- Středně pokročilý

To vypada na naborenej explorer, kdyz to takhle spadne, muzes ho po ctrl-alt-del pomoci tlacitka "nova uloha" ve spravci uloh znovu spustit.
Co to zpusobuje se dost tezko hleda, pricin uze byt spousta. Urcite pomuze reinstalace, nebo navrat k nejakemu predchozimu funkcnimu stavu systemu
Co to zpusobuje se dost tezko hleda, pricin uze byt spousta. Urcite pomuze reinstalace, nebo navrat k nejakemu predchozimu funkcnimu stavu systemu
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Tomek13
- Nováček

-
Re:
Pokud sem to udělal správně, tak po kliku na "nová úloha..." sem zapsal: "explorer.exe".... načetla se Složka Dokumenty, ale ikony stále nikde
Body návratu sem ve snaze "vyčistit PC"....smazal
Odinstaloval sem ale jeden z posledních instalovaných programů: SPLIT a už hodinu mi ikony nezmizely
že bych se trefil ?
Body návratu sem ve snaze "vyčistit PC"....smazal
Odinstaloval sem ale jeden z posledních instalovaných programů: SPLIT a už hodinu mi ikony nezmizely