Jede SATA II na SATA

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Helda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jede SATA II na SATA

Příspěvek od Helda »

Zdarec lidi,
doma mám desku GIGABYTE K8NE s.754 nForce4 4X s řadičem SATA a MOŽNÁ budu mít novou desku s řadičem SATA II, ale kdy a jestli ji vůvec budu mít to nevím. :(
Jenže teď se mi zničil hadr a já potřebuju novej a nechci už SATA I. Pojede mi teda hadr s rozhraním SATA II na mé současné desce, tedy na SATA I než si koupím novou desku???
Dik
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Jede SATA II na SATA

Příspěvek od Butch »

Helda píše:Zdarec lidi,
doma mám desku GIGABYTE K8NE s.754 nForce4 4X s řadičem SATA a MOŽNÁ budu mít novou desku s řadičem SATA II, ale kdy a jestli ji vůvec budu mít to nevím. :(
Jenže teď se mi zničil hadr a já potřebuju novej a nechci už SATA I. Pojede mi teda hadr s rozhraním SATA II na mé současné desce, tedy na SATA I než si koupím novou desku???
Dik
Ano samozřejmě pojede. Neřešilo se to u již náhodou? :roll:
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Paajaa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paajaa »

A pojede jako plnohodnotnej SATA2 nebo jenom jako SATA?
Helda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helda »

Kdyby to jelo jako plnohodnotný SATA II, tak by se to asi nedělilo na SATA II a SATA I si aspoň já myslím.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Paajaa píše:A pojede jako plnohodnotnej SATA2 nebo jenom jako SATA?
Kdyz je disk SATA 1 a deska ma podporu SATA 2 tak to asi prekvapive pojede na SATA 1.
BTW: Pokud se nepletu deska s754 ale SATA 2 neni, takze budes muset upgradovat i procesor...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Paajaa píše:A pojede jako plnohodnotnej SATA2 nebo jenom jako SATA?
Mysli trošku.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Helda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helda »

Dík za radu
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“