2+1 repro zostava do 5000KČ
Moderátor: CageJ
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Musim souhlasit s lidma , ktery rikaj at si koupis lepsi 2.0 teda myslim tim klasicky hudebni reproduktory...... ale problem je sehnat dobrej zesilovac za ruzomnou cenu........ ja mam na pc pripojeny Logitech Z-2300 THX .....no a musim rict ze hrajou velice slusne...... parkrat sem je mel na parbach na chalupe a bohate to stacilo
....me to demoluje celej pokojik(4x5 metru)
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Stepan:http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,625 -zkopíruj do adresy i to číslo na konci.
Na Altecy zapomeň,CS21-jejich nejlepší model cena/výkon se dá koupit za nějakých 2700,ale samozžejmě se nemůže rovnat této kategorii 2.0 beden.Za jejich model FX6021 bys zaplatil přibližně stejně jako za tuto sestavu.
Na Altecy zapomeň,CS21-jejich nejlepší model cena/výkon se dá koupit za nějakých 2700,ale samozžejmě se nemůže rovnat této kategorii 2.0 beden.Za jejich model FX6021 bys zaplatil přibližně stejně jako za tuto sestavu.
- NobodyLovesMe
- Začátečník

walker:no takže sis koupil ty Logitechy,slyšel jsem,že v reprodukci převládají basy a výšky,střední pásmo není úplně ok.Nicméně podle této recenze jsou jen o málo horší než moje Lltec Lansing CS 21:-)
http://www.presence-pc.com/tests/11-Kits-2-1-352/16/
http://www.presence-pc.com/tests/11-Kits-2-1-352/16/
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Díky, taky jsem k nim amatérkým bádáním dospěl, ještě počkám na radu kamaráda/famuzikanta (tím jsem se nechtěl nikoho z vás dotknout, jen abych měl pak komu adávatNobodyLovesMe píše:Stepan:http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,625 -zkopíruj do adresy i to číslo na konci.
- kurri
- Začátečník

Jeste vyborny reproduktory k pc jsou CANTON Plus Media 3,ale cena 7690kc. http://www.canton.de/www/index.php?pg_i ... plusmedia3
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo výbornejch repro je...kurri píše:Jeste vyborny reproduktory k pc jsou CANTON Plus Media 3,ale cena 7690kc. http://www.canton.de/www/index.php?pg_i ... plusmedia3
- pham viet tiep
- Nováček

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

- NobodyLovesMe
- Začátečník

doporučovat HT 5.1 je trochu mimo,protože o této sestavě už dávno každý ví.Prodává se nehorázně dlouho.Každý zná její klady i zápory.A je neuvěřitelně profláklá.Já bych si ji k PC nedal už z toho důvodu,že ji má každý druhý...Čas geniusů je pryč.V době,kdy se začala prodávat to bylo nejlepší repro,ale to už není pravda.
- crashPC
- Mírně pokročilý

Hosi tak ted sem narazil na vetsi shit nez je ten genius - a to je co rict... sice je to trochu offtopic ale kamos potreboval repro do auta. koupil subac za 1300 (prej 200W) dali sme ho dokupy... vykon tak 50W a v mnenici sou 2 civky a ta druha kmita s membranou na tech nejnizsich kmitoctech, takze lita od dorazu k dorazu (temer) no proste humus! zaves membrany je jeste z horsiho matrose nez je u tech geniusu, membrana je z papiru tenciho nes hajzlak, no proste nekupujte levny veci jinak doplatite. a nebo si stavte sami - myslim ze za 5000 by slo postavit neco o dost lepsiho nez je Genius Home hůůůů....
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Ptal jsem se na názor ohledně stavění vlastních beden jednoho prodavače v hi-fi shopu a ten mi řekl,že dneska už jsou takové technologie...Tím chtěl říct,že něco takového si asi doma nezhotovíš.Vždycky tě tam bude něco hlodat,že jsi třeba úplně přesně nevyladil výhybku nebo nevyměřil bassreflex...crashPC píše: a nebo si stavte sami - myslim ze za 5000 by slo postavit neco o dost lepsiho nez je Genius Home hůůůů....
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A ty myslíš, že výrobci beden se tak zajímaj o to, jak dlouhej tam dali bassreflex a jestli náááhodou tam nemá bejt o 2 cm delší? Ale notakNobodyLovesMe píše:Ptal jsem se na názor ohledně stavění vlastních beden jednoho prodavače v hi-fi shopu a ten mi řekl,že dneska už jsou takové technologie...Tím chtěl říct,že něco takového si asi doma nezhotovíš.Vždycky tě tam bude něco hlodat,že jsi třeba úplně přesně nevyladil výhybku nebo nevyměřil bassreflex...crashPC píše: a nebo si stavte sami - myslim ze za 5000 by slo postavit neco o dost lepsiho nez je Genius Home hůůůů....
- crashPC
- Mírně pokročilý

- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Výrobci tam většinou daj "ňákou" trubkucrashPC píše:Nekteri vyrpbci o to peci maj... No je mi jasny ze velkovyrobce ma moznost merit a ladit, jenze k cemu je mu kdyz vyladi na max nakej shit, kdyz my si muzem rozumne poladit neco daleko lepsiho. IMNSHO basreflex si stoprocentne naladim perfektně bez pomoci jinejch, s vyhybkou to bude horsi...
///EDITED: Pokud se teda bavíme o "obyčejnejch" reprákách k PC
- crashPC
- Mírně pokročilý

s tim souhlasim - cim horsi a levnejsi vyrobek to ma bejt tim vic na to se*ou - asi takhle: chtej neco low end za 2000 tak vyberou z katalogu vyrovnanej smejd za 800 a naperou to tam... Ty lepsi vyrobci uz se malinko priklanej k tomu co by asi hralo lip - lepsi rozmery basfeflexu, silnejsi napajeni, a vyberou nakej mnenic kterej ma lepsi parametry (papirove) ale ze by nejak moc testovali.... jen aby to nedelalo vyslovene problemy. No a teprv ti nej se na to kouknou a resej. To je docela smutek... Nastesti sem nebyl lama a nekoupil sem zadnej shit.... I kdyz mi to staci, ted si malinko drbu palici jestli sem nemel prihodit 1500 a nekoupit zas lepsi a vykonnejsi... ( mozna ze kdybych je mel ze bych je nevyuzil a drbalsi palici ze sem to prehnal)
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

- kurri
- Začátečník

Nove aktivni reproduktory k pc 2.1 JBL ENCOUNTER.Cena by mela byt neco kolem 5500kc. http://www.jbl.com/home/products/produc ... MM&ser=HMM
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
těch jsem se zbavil (těch HT), odešla dálka (hlasitost) a nakonec půjdu do 2.0. Buď nový nEar05 eXperience nebo starší YAMAHApham viet tiep píše:ja mam sadu genius HT 5.1 a som s tym mimoriadne spokojny.osobne by som ju doporucil hlavne na hudbu,pokial mas rad silne grady. alebo logitech z-2300 tiez ujde.
MSP5. Příští týden si je poslechnu...