odradi me nekdo a doporuci nejaky jiny???
P.S.: a nejlepsi, ze Support z Abitu (mam Abit KT7E) mi napsal, ze by mi mely jet hdd vetsi nez 137GB, ale nasel jsem i dost nazoru, ze ne
ale verim, ze pofrci...
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Ber značku HDD co už máš v Pc , a jak píšeš mas s HDD od SG dobrou zkušenost tak ber SGKajula píše:No ja mam doma desku Gigabyte GA-7VA s cipsetem Via KT400,lidi na CZC mi rikali,ze nepodporuje disky vetsi nez 137 GB. Prisel ke me kamos s 200 GB diskem ze neco potrebuje,tak rikam,no co,vyzkousime a ejhle fungovalo to.Diky lidem z CZC jsem si tak misto vetsiho disku koupil 120 GBTudiz mam stejny dotaz jako Rich,jen s tim ze vubec nevim jakeho vyrobce zvolit.Chci taky 200 GB disk jenze nazory na vyrobce jsou hodne smisene,asi vazne zalezi na tom jak se serie povede ci ne.Doposavad jsem mel seagate a byl jsem celkem spokojenej.Jenze jsem cetl, ze se Seagatu nepovedla rada 7200.8 do ktere patri i ona 200 GB Barracuda.Na jinem foru zas lidi psali ze nebrat WD... Takze vubec nevim

Já mněl WD 200GB 8MB CacheKajula píše:Mate nekdo zkusenosti s disky: Seagate serie 7200.8 , Hitachi serie T7K250 a 7K250, Maxtor serie DiamondMax 10, Western Digitals Caviar XL JB (8 mb cache)? Ted mam doma Seagate ze serie 7200.7+ a celkem by me zajimalo jestli je lepsi koupit disk ze serie 7200.7+ anebo 7200.8.
Jinak velikosti by ten disk mel mit 160-250 GB pro parallel ATA.

Zo Segate je lepsie kupit Seriu 7200.7+Kajula píše:Mate nekdo zkusenosti s disky: Seagate serie 7200.8 , Hitachi serie T7K250 a 7K250, Maxtor serie DiamondMax 10, Western Digitals Caviar XL JB (8 mb cache)? Ted mam doma Seagate ze serie 7200.7+ a celkem by me zajimalo jestli je lepsi koupit disk ze serie 7200.7+ anebo 7200.8.
Jinak velikosti by ten disk mel mit 160-250 GB pro parallel ATA.

sice ten maxtor nemam,ale mne sa tiez lubi..cital som ,ze je docela tichy a za tu cenu asi nie je co riesit...ja pojdem do tej 160,tu na fore som sa docital,ze sa z nich(cca 200 kusov)reklamovalo len 1 percento,co vcelku ujde,nie?Kajula píše:No prave ze sem slysel ze ta serie 7200.8 nepovedla,skoda ze Hitachi nedela i 200GB diskNemate nekdo nejake zkusenosti s tou serii Maxtoru DiamondMax 10? Se mi libi cena toho 250 GB s 16 MB cache...

Jj to je hezky, ale ja chci disk pro parallel ATA...reklamovalo len 1 percento,co vcelku ujde,nie?

tan maxtor nekupuj som jeden vlastnim vid podpis no a seek je pocut a to dostKajula píše:No prave ze sem slysel ze ta serie 7200.8 nepovedla,skoda ze Hitachi nedela i 200GB diskNemate nekdo nejake zkusenosti s tou serii Maxtoru DiamondMax 10? Se mi libi cena toho 250 GB s 16 MB cache...