Mám takovej problém a dotaz k MS Excelu. Mám soubor (původně to byl *.csv) a v buňce mám tuto hodnotu
4,20605E+11 -> toto je ve většině buněk a přitom když na každou buňku kliknu zvlášť, tak se mi nahoře ukáže správný obsah buňky (tj. telefonní číslo v mezinárodním formátu).
Takže dotaz je, jak dosáhnout toho, aby se mi to v Excelu zobrazovalo normálně (tzn. to co vidím nahoře, aby bylo vidět i v buňce)? Co s tím mám provést?
A pak mám ještě jednu otázku k tvorbě maker. Jak nejlíp udělat to, že když mám telefonní seznam v excelu (v jedný buňce jméno, v druhý tel. č.) a pak mám v excelu výpis hovorů s telefonními čísly, tak aby po vyvolání nějakého (a právě jak udělaného??) makra se mi známá čísla -tj. čísla ze seznamu- nahradila jmény a zbylá -tzn. neznámá- čísla zůstala čísly.
Snad jsem to popsal dobře. Díky za nápady
Excelový rébus
- hanz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Briketa
- Začátečník

-
1) Zmenis format bunek v celem sloupci na cislo.
2) Na jednom liste budes mit tvoji databazi cislel a prislusnych lidi a na druhem liste budes mit vytah z telefonni ustredny. A v excelu se zkus podivat na funkci SVYHLEDAT, to to pujde porovnavat.
2) Na jednom liste budes mit tvoji databazi cislel a prislusnych lidi a na druhem liste budes mit vytah z telefonni ustredny. A v excelu se zkus podivat na funkci SVYHLEDAT, to to pujde porovnavat.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
NB: Dell Latitude 5510
- hanz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nebo taky funguje Obycejny text... (nebo jak se tomu nadava - stejne je to u telefonnich cisel jedno)Briketa píše:1) Zmenis format bunek v celem sloupci na cislo.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Dony
- Středně pokročilý

- majkl.lowec
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: