Problém s mikrákem :-/

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Pako...
Nováček
Nováček

Problém s mikrákem :-/

Příspěvek od Pako... »

chci zeptat mám sluchátka+mikrofon.. ale záznam zvuku mi vubec nebere... zkoušel jsem to nastavit a nic....nevíte kde je hááák ješte sem chtel když propojim výstup se vstupem a pustim hudbu nahraje to jen praskot ale když propojím výstup na TV karte se vstupem (na mikrák) tak mi repráky(sluhátka) orehrávaj zvuk v poho....
Pako...
Nováček
Nováček

Re: Problém s mikrákem :-/

Příspěvek od Pako... »

Pako... píše:chci zeptat mám sluchátka+mikrofon.. ale záznam zvuku mi vubec nebere... zkoušel jsem to nastavit a nic....nevíte kde je hááák ješte sem chtel když propojim výstup se vstupem a pustim hudbu nahraje to jen praskot ale když propojím výstup na TV karte se vstupem (na mikrák) tak mi repráky(sluhátka) orehrávaj zvuk v poho....
Ještě sem chtěl to samé mi dělal minulý mikrofon....a u kámoše šel...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Chceš říct, že jsi zapojil linkový výstup do mikrofonního vstupu ? To jseš docela frajer... :roll:

Co to je za zvukovku ? Má to vůbec mikrofonní vstup ? Podle toho chování bych řekl, že cpeš mikrofon do linkovýho a to by mně pak moc nepřekvapilo, že ti to nejde... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Pako...
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pako... »

TomV píše:Chceš říct, že jsi zapojil linkový výstup do mikrofonního vstupu ? To jseš docela frajer... :roll:

Co to je za zvukovku ? Má to vůbec mikrofonní vstup ? Podle toho chování bych řekl, že cpeš mikrofon do linkovýho a to by mně pak moc nepřekvapilo, že ti to nejde... :roll:
Zvukovka je se základní deskou Via KT3 Ultra mikrofonní vstup to má páč ten starej mikrofon co jsem měl než začal blbnout normálně fungoval (předabovával jsem si Mafii :-D )
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“