Chlazení chipsetu na MSI K8N SLi + Arctic nV Silencer 6

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Chlazení chipsetu na MSI K8N SLi + Arctic nV Silencer 6

Příspěvek od xIndian »

Když jsem měl na grafárně ještě origo. chladič, uvažoval jsem, že budu chipset chladit upraveným boxovaným chladičem od Intelu. Ale s nákupem Silencera se situace změnila. Otvor pro vstup vzduchu je přímo nad chipsetem, tudíž tam nic nedostanu. Přemýšlel jsem o nějakým heatpipe řešení, jako má Asus A8N SLi Premium, ale nevím, kdy bych sehnal heatpípy :)

Napadá vás někoho něco?

Ještě jsem uvažoval o řešní pomocí Freezera, ale nevím, jestli by se tam vešel, kdybych ho fiknul. Zároveň by ten Silencer tahal vzduch přes ten freezer. Ale asi by to přidalo teplotu na grafice :(

Stejně pochybuju, že by se to tam vešlo. Ještě to doma naměřím a uvidím. A taky se mi moc nechce dávat 500 za freezera.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jedno ti reknu urcite...teplota GK by se nezvedla..a kdyz tak max v radu pul stupne... :wink:
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Dobře. Dál teda musím zjistit, jestli se to tam vleze. :wink:

Edit:// No teoreticky jo. Silencer má tloušťku 38 mm, rozteč heatpipe na Freezerovi je 60 mm (měřeno mezi nima, ne osově). Ještě kolik má grafika. Ale ta bude mít malinko.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“