Nefunguje mi USB2.0
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Ex
- Nováček

Nefunguje mi USB2.0
Nefunguje mi na desce DFI LP NF4 Ultra USB 2.0.
Když připojím dig. foťák kterej určitě podporuje USB 2.0 tak mi to vždy napíše že zařízení může pracovat rychleji.
Mám Win XP SP2.Nainstaloval jsem USB 2.0 ovladače co jsou na instalačním CD od desky,ale dělá to pořád to samé.
Nevíte jak to USB 2.0 rozchodit.
Když připojím dig. foťák kterej určitě podporuje USB 2.0 tak mi to vždy napíše že zařízení může pracovat rychleji.
Mám Win XP SP2.Nainstaloval jsem USB 2.0 ovladače co jsou na instalačním CD od desky,ale dělá to pořád to samé.
Nevíte jak to USB 2.0 rozchodit.
- tnema
- Začátečník

- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ve spravci zarizeni ti to hazi chybu nebo ne?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- honny
- Středně pokročilý

Kdyz mas SP2 tak tam asi bude ten hotfix co to spravoval...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Ex
- Nováček

- honny
- Středně pokročilý

Ne, ten byl imho pro cisty XP (nebo SP1)Ex píše:Mám WinXP SP2.Je snad potřeba ještě nějakej hotfix??
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- eMZet
- Začátečník

A co kabel - možná není stíněný (USB2). Nebo ho připojuješ přes dva kabely (ze zadku pc prodlužka na stůl, do konektoru píchneš druhý kabel k foťáku), nebo připojuješ na konektor zepředu pc? Někteří výrobci kejsů dávají vnitřní kabely na vyvedení USB z desky na předek PC nestíněné. Dělají pak problémy.
- Ali Gator
- Nováček

-
Problém je v Total Commanderu. Vyzkoušej si přenos dat přímo ve Windows Průzkumníkovi a uvidíš, že to pojede rychle.
Total Commander používá vlastní režimy pro přenos dat. U některých USB disků to může dělat neplechu. Řešení je jednoduché - zapnout kompatibilní režim. V menu Konfigurace - Nastavení - Kopírování/Mazání zaškrtni (povol) volbu "Pro následující disky používat kompatibilní režím" a zadej písmeno disku, pod kterým je přístupný MP3 přehrávač, anebo * (všechny disky). Přenos dat pak bude probíhat maximální rychlostí, stejně jako v průzkumníkovi.
Úplně nejlepší bude, když si nainstaluješ novou verzi Total Commanderu - 6.53. V menu Konfigurace - Nastavení - Kopírování/Mazání přibyla nová volba "USB klíčenky". Zaškrtni (povol) jak volbu "Pro následující disky používat kompatibilní režím", tak volbu "USB klíčenky".
Total Commander používá vlastní režimy pro přenos dat. U některých USB disků to může dělat neplechu. Řešení je jednoduché - zapnout kompatibilní režim. V menu Konfigurace - Nastavení - Kopírování/Mazání zaškrtni (povol) volbu "Pro následující disky používat kompatibilní režím" a zadej písmeno disku, pod kterým je přístupný MP3 přehrávač, anebo * (všechny disky). Přenos dat pak bude probíhat maximální rychlostí, stejně jako v průzkumníkovi.
Úplně nejlepší bude, když si nainstaluješ novou verzi Total Commanderu - 6.53. V menu Konfigurace - Nastavení - Kopírování/Mazání přibyla nová volba "USB klíčenky". Zaškrtni (povol) jak volbu "Pro následující disky používat kompatibilní režím", tak volbu "USB klíčenky".
AMD 64b Athlon XP 3000+; RAM 2*512 MB DDR400 OCZ CL 2.3.2.6;MB ASUS AN8-E nForce4;VGAGigabyte 6600GT; HDD Seagate Barracuda 7200.7 80 GB; Repro Creative Inspire 5.1 P580;Mouse Trust Predator 1600 dpi;