Age of Empires III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Honny píše:IMHO to ma malou moznost odzoomovat. :(
To se da upravit http://aoe3.heavengames.com/cgi-bin/for ... 23534,,all

Jinak bych uvitak kdyby byl mensi HUD a nebo kdyby sel alespon skryvat a jeste ze jak vescnicani kaceji stromy, tak do nich proste sekaji a pak ty stromy zmizi. V nejakem videu myslim ty stromy padaly...
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

Tak jsem to již konečně zkusil a podle mého soudu je ta hra hodna svého jména. Vypadá to fantasticky a ta voda no prostě best of.. narazil jsem teda na pár mušek, ale ty se zjevně ještě opraví... vadilo mi třeba, když jsem dal zabít několika vesničany krávy, tak vždy zabili jen jednu a na ostatní se vyprdli. Ale jak řikam jsou to drobnosti. Bravo Ensemble studio.. :wink:
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

jednim slovem, RuleZ!
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no ja jeste jednou par poznatku
1) je to prvni strategie ktera mě takhle bavila a je ve 3D
2)sem rád ze mě to bez problemu běží
3)to domovský město je sqele vymslený
par musek to sice jeste ma ale to snad poladěj a jestly jo tak to je moje druhá nejocekávanější hra po gothicu 3
tommy.
Nováček
Nováček

Příspěvek od tommy. »

hral jsem a jeste furt hraju aoe2...ale to demo aoe3 vubec neni spatny...home city je dost dobra vec...zvuky jsou hodne dobry,pri strelbe z dela duni celej pokoj...sekalo se mi to minimalne...akorat mi to asi pos*alo muj archaicky radeon 8500 :( ...zrnici barevny pruhy pres monitor...a ted kdyz chci pustit pocitac tak mi vubec monitor nenaskoci...
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Jasper píše:Jinak bych uvitak kdyby byl mensi HUD a nebo kdyby sel alespon skryvat
Jj, taky... Jinak dik za ten navod na vetsi unzoom... :wink:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Honny píše:
Jasper píše:Jinak bych uvitak kdyby byl mensi HUD a nebo kdyby sel alespon skryvat
Jj, taky... Jinak dik za ten navod na vetsi unzoom... :wink:
Tak v plne verzi budou 2 verze HUDU. Ten velky co byl v demu a pak jeste mensi vezre jaka byla ve starsich dilech nevo v AoM.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Taky mi to nedalo a Demo jsem nainstaloval, vypada to fakt hodne dobre, mnohem hezci 3D grafika nez treba u WoW. Uz aby to vyslo...
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

mam 2 dotazy,jak se ma nastavit aby vam jely odrazy ve vode,nybrz na tech supr screenech jsou dokonaly odrazy ve vode a ja tam nemam nic tak me zajinam jestli se to nemusi nejak nastavit a potom me jeste zajima jestli se da otacet kamera protoze jsem teda na to jeste neprisel,jinak tahle hra je fakt super!!!
Lucca
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucca »

Bude to super, těším se.... jen nevím kde najdu při tom paření čas na studium k maturitě :? :lol:
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

_raven_ píše:mam 2 dotazy,jak se ma nastavit aby vam jely odrazy ve vode,nybrz na tech supr screenech jsou dokonaly odrazy ve vode a ja tam nemam nic tak me zajinam jestli se to nemusi nejak nastavit a potom me jeste zajima jestli se da otacet kamera protoze jsem teda na to jeste neprisel,jinak tahle hra je fakt super!!!
Ja mam nastaveny vsechno na high, a odrazy ve vode tam mam :roll: , na to otaceni kamery jsem ale neprisel, tak pls nekdo poradte... :wink:
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

EfineSS píše:
_raven_ píše:mam 2 dotazy,jak se ma nastavit aby vam jely odrazy ve vode,nybrz na tech supr screenech jsou dokonaly odrazy ve vode a ja tam nemam nic tak me zajinam jestli se to nemusi nejak nastavit a potom me jeste zajima jestli se da otacet kamera protoze jsem teda na to jeste neprisel,jinak tahle hra je fakt super!!!
Ja mam nastaveny vsechno na high, a odrazy ve vode tam mam :roll: , na to otaceni kamery jsem ale neprisel, tak pls nekdo poradte... :wink:
Kdyz nastavis v nastaveni Water Reflections, tak by se ta voda mela odrazet. Jinak to otaceni kamery. V nastaveni musite povolit Allow Camera Rotation. A potom otačite kamerou Ctrl + šipky.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Jo a zkouseli jste zapnout v nastaveni grafiky ten Bloom efekt? Funguje to jenom při zapnutych shaderech na Very High. Pokud sem mel shadery "jen" High, tak ten efekt nebyl vidět:

Shadery Very High (click pro zvetseni):
Obrázek
Shadery High (click pro zvetseni):
Obrázek

Jeste doplním ze tento efekt funguje na kartách Nvidia od série 6 a výše. Na atinach nevim na kterych to funguje, ale treba na Radeonu 9800 Pro tento efekt nefunguje vubec...
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

To demo hraju 1024x768 vsechno na high a mam tak kolem 60 FPS, kdyz dam shadery na very high, tak me FPS padne skoro na polovinu.. Ale jinak to vypada moc hezky... je to docela rozdil, ale zapinat to nepudu pac ta hra uz neni tak plynula..
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Jasper píše:Jeste doplním ze tento efekt funguje na kartách Nvidia od série 6 a výše. Na atinach nevim na kterych to funguje, ale treba na Radeonu 9800 Pro tento efekt nefunguje vubec...
Jo tak proto na R9550 nemam "Ultra High"... :(

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Honny píše:Jo tak proto na R9550 nemam "Ultra High"... :(
Řekl bych že i kdyby tam byl tak by to bylo zbytečný :)
Goldnoob team proud member!
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Thellwin píše:Řekl bych že i kdyby tam byl tak by to bylo zbytečný :)
No tak na zkousku, ne? :) 9550 neni az takova sracka... 8-)

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Honny píše:
Thellwin píše:Řekl bych že i kdyby tam byl tak by to bylo zbytečný :)
No tak na zkousku, ne? :) 9550 neni az takova sracka... 8-)
Bych řek, že moje 6600 taky ne, ale Very high plynule nedá :)
Goldnoob team proud member!
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Jasper píše:
EfineSS píše: Ja mam nastaveny vsechno na high, a odrazy ve vode tam mam :roll: , na to otaceni kamery jsem ale neprisel, tak pls nekdo poradte... :wink:
Kdyz nastavis v nastaveni Water Reflections, tak by se ta voda mela odrazet. Jinak to otaceni kamery. V nastaveni musite povolit Allow Camera Rotation. A potom otačite kamerou Ctrl + šipky.
tak všechno vyřešeny,byloo to kvuli špatnymu natočeni kamery,musím říct že je to fakt nádhera hlavně lodě!!
DreamFace
Nováček
Nováček

Příspěvek od DreamFace »

Vypadá to naprosto skvěle! Už od dob Age of Empires I je pro mě tato serie jediná a dokonalá :D
Notebook HP Compaq nw 8000: Intel Pentium M Centrino 755 - 2.0GHz, 1024 MB DDR-SDRAM, 60GB (7 200 ot./min.), DVD+RW, 15" TFT UXGA+ WVA, ATI Mobility Radeon Fire GL T2 128MB DDR VRAM, WiFi 802.11b/g, 10/100/1000 NIC, Bluetooth, TPM security chip, 56Kbps modem
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“