3-pípnutia
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- romanh
- Nováček

-
3-pípnutia
Pred mesiacom som kúpil nové Pc
AMD Athlon 64 3200+
Základná doska: FOXCONN 939 CK804 SATA Glan Micro
Pamäť: RAM 512MB PC400
Pevný disk: 160 GB
Grafická karta: ATI Radeon X600 PRO 256MB DDR
Čítačka pamäťových kariet
Mechanika: DVD±RW NEC 3540 dvojvrstvová 16x
FDD
Zvuk 8 kanál 7+1
Hned od začiatku mám problém, keď PC vypnem a chcem znovu zapnúť ozvú sa tri pípnutia po sebe /prvé je také ako vždy pri štarte a za nim idú dve krátke hneď po sebe/. Nabehne až asi po 45 minútach. Keď ho len reštartnem tak nabehne normálne. Nevie mi niekto poradiť čo znamenajú 3 pípnutia po sebe? Nenaskočí vôbec monitor a PC nenačítava len sa po čase reštartuje a takto stále dookola. Mám dojem, že sa niečo prehrieva a kým to nevychladne tak proste nejde, pravdepodobne HDD. Uz som tam namontoval Wintunel CPU stiahlo na 44 stupnov v klude a od zadu Case som dal vantilátor ktorý vytahuje vzduch von. Pomohlo to ale len zníženim teploty, Systém má v klude 30-32 stupnov. No pípa si to ďalej. Pokúšal som sa odmerať teplotu HDD speadfan a podobné. Ale informácie o disku neukáže žiadne. PC zamrzne a musím ho reštartovať. Ešte mám v pláne dať k HDD ventilátor a uvidim.
//Smith: přesunuto
AMD Athlon 64 3200+
Základná doska: FOXCONN 939 CK804 SATA Glan Micro
Pamäť: RAM 512MB PC400
Pevný disk: 160 GB
Grafická karta: ATI Radeon X600 PRO 256MB DDR
Čítačka pamäťových kariet
Mechanika: DVD±RW NEC 3540 dvojvrstvová 16x
FDD
Zvuk 8 kanál 7+1
Hned od začiatku mám problém, keď PC vypnem a chcem znovu zapnúť ozvú sa tri pípnutia po sebe /prvé je také ako vždy pri štarte a za nim idú dve krátke hneď po sebe/. Nabehne až asi po 45 minútach. Keď ho len reštartnem tak nabehne normálne. Nevie mi niekto poradiť čo znamenajú 3 pípnutia po sebe? Nenaskočí vôbec monitor a PC nenačítava len sa po čase reštartuje a takto stále dookola. Mám dojem, že sa niečo prehrieva a kým to nevychladne tak proste nejde, pravdepodobne HDD. Uz som tam namontoval Wintunel CPU stiahlo na 44 stupnov v klude a od zadu Case som dal vantilátor ktorý vytahuje vzduch von. Pomohlo to ale len zníženim teploty, Systém má v klude 30-32 stupnov. No pípa si to ďalej. Pokúšal som sa odmerať teplotu HDD speadfan a podobné. Ale informácie o disku neukáže žiadne. PC zamrzne a musím ho reštartovať. Ešte mám v pláne dať k HDD ventilátor a uvidim.
//Smith: přesunuto
Naposledy upravil(a) romanh dne pon 19. zář 2005, 08:58, celkem upraveno 1 x.
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zklus mrknout na web vyrobce zakladni desky,melo by tam byt napsane co znamena to pipani
nebo jestli mas moznost,tak otestuj ramky,procesor,grafiku atd.testuj a mozna se neco objevi
nebo jestli mas moznost,tak otestuj ramky,procesor,grafiku atd.testuj a mozna se neco objevi
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- romanh
- Nováček

-
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No disk se ti nehreje, protoze to by ti nedelalo jen kdyz to vypnes, ale i kdybys to restartoval. Jaky mas zdroj? (vyrobce a vykon)
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- decried
- Začátečník

- romanh
- Nováček

-
- romanh
- Nováček

-
Syn mi potvrdil, že mu to padá hlavne pri hrách( GTA. SAN ANDREAS, HITMAN 2 a pod.). PC sa reštartuje po istom čase a hru proste vypne. Systém nabehne znovu v pohode ale len pri reštarte ak sa PC vypne tak sa načtartuje asi až po 45 min.
Naposledy upravil(a) romanh dne ned 18. zář 2005, 22:17, celkem upraveno 1 x.
PC
- romanh
- Nováček

-
Umiestnil som foto z nastavení do galérie. 3 pípnutia, teraz som update bios. Je to stále to isté.
Link na foto:
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... 1627&pos=0
Link na foto:
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... 1627&pos=0
PC