Odborná kvalifikace diskutujících
- sidbin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vzdelani:elektrikar + 2 roky nastavba s maturitou(na kterou tento rok cekam)
elektronika hobby od 10 let pac me koplo 230
staveni ruznych veci k PC--teplomery,programatory pameti,dalkove ovladani,IrDa,celni panel (chudacek uz se pokazil),ztisovani vetracku v PC s regulaci,atd.............
upravy PC:uprava tv karty,zvukovky,oprava cdromky,takt zadny protoze to na mem pc nem smysl (1GHz cekam na new PC az budou prachy)
jinak ostatni elektronika....vsechno mozne....blikace ...sireny...nejaky ten zdroj....nejake ty opravy
nejaka ta oprava PC zdroje
staveni ruznych veci k PC--teplomery,programatory pameti,dalkove ovladani,IrDa,celni panel (chudacek uz se pokazil),ztisovani vetracku v PC s regulaci,atd.............
upravy PC:uprava tv karty,zvukovky,oprava cdromky,takt zadny protoze to na mem pc nem smysl (1GHz cekam na new PC az budou prachy)
jinak ostatni elektronika....vsechno mozne....blikace ...sireny...nejaky ten zdroj....nejake ty opravy
- cruzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kdyz si tady vsichni tak hezky povidame o kvalifikaci,tak si taky prihreju svoji polivcicku
student 4. rocniku CVUT FEL,ukoncena bakalarska etapa Slaboprouda elektrotechnika a zahajen magistersky obor Telekomunikace
dalo by se rict obecne rady vseho druhu,ale spis na teoreticke (sem tam i prakticke..) urovni
student 4. rocniku CVUT FEL,ukoncena bakalarska etapa Slaboprouda elektrotechnika a zahajen magistersky obor Telekomunikace
dalo by se rict obecne rady vseho druhu,ale spis na teoreticke (sem tam i prakticke..) urovni
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
- copper
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

V 10ti? Tak pozdě? Mně 230V koplo poprvý v 5 letech a naposled tak před mněsícemsidbin píše:vzdelani:elektrikar + 2 roky nastavba s maturitou(na kterou tento rok cekam)
- Fifi
- Středně pokročilý

- gl_st0rm
- Nováček

- Suci
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý

Tak jsem ted zkusil nastoupit na VOS se zamerenim CAD a CAM strojirenstvi. Jsem zvedav co z toho vyleze.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Právě zahajuju třeťák na SPŠstrojní obor informační systémy 
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- Oneeye_IO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Momentálně 3. ročník SPŠE - nějaká teorie ve mě za ty 2 roky zůstala (základy)
Ohledně pc zatím sám zkouším sem tam něco zbastlit ale mám zatím dost málo zkušeností
Ohledně pc zatím sám zkouším sem tam něco zbastlit ale mám zatím dost málo zkušeností
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Téměř absolvent elektroprůmyslovky. Dále buď FEL nebo FEKT. Elektronika mě provází celým životem 
Naposledy upravil(a) STANIK#007 dne pon 27. dub 2009, 16:31, celkem upraveno 3 x.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Mara.nello
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
To už je let...
Mám 7 let po maturitě - obor Mechanik Elektronik pro výpočetní techniku.
Úpravy PC HW žádně, není to tak jednoduché, už jen z finanční stránky
chtělo by to sponzora.
Ze školy už toho moc nepamatuji, a další věc, vylezete ze školy, a v podstatě vás tam nic nenaučily, každej pokud možno sama doma
Dnes už je situace jiná - PC jsou snadno dostupný, všude kolem nás samá elektronika, a to má i svojí nevýhodu(z jiného pohledu) každá kravinka se dá koupit, málokdo už si doma bastlí různý tišťáky, když to může koupit za 20ku.. Až na opravdový nadšence a koumáky, kterých ubíva
Kdo chodil na školu v letech jako já(1995 - 1999) ví o co de.
No drobek jsem odbočil do tématu. Přeji Vám ať vyberete nějakého opravdu koumáka, bastlíře, který si na nic nehraje
Mě celkem baví zlepšováky( výrobní linky ) a opravy těchto linek. Je to praxe k nezaplacení, po skoro 5 letech této praxe je stále co se učit
Na kompy se teprv chystám, kdo ví co vykoumám
Víte o tom, že český národ je nej na všejaké úpravy vylepšení atd? Dokonce se k nám jezdí učit improvizovat AMÍCI.
Úpravy PC HW žádně, není to tak jednoduché, už jen z finanční stránky
Ze školy už toho moc nepamatuji, a další věc, vylezete ze školy, a v podstatě vás tam nic nenaučily, každej pokud možno sama doma
Dnes už je situace jiná - PC jsou snadno dostupný, všude kolem nás samá elektronika, a to má i svojí nevýhodu(z jiného pohledu) každá kravinka se dá koupit, málokdo už si doma bastlí různý tišťáky, když to může koupit za 20ku.. Až na opravdový nadšence a koumáky, kterých ubíva
No drobek jsem odbočil do tématu. Přeji Vám ať vyberete nějakého opravdu koumáka, bastlíře, který si na nic nehraje
Mě celkem baví zlepšováky( výrobní linky ) a opravy těchto linek. Je to praxe k nezaplacení, po skoro 5 letech této praxe je stále co se učit
Na kompy se teprv chystám, kdo ví co vykoumám
Víte o tom, že český národ je nej na všejaké úpravy vylepšení atd? Dokonce se k nám jezdí učit improvizovat AMÍCI.
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: To už je let...
<ot> Taky ne nadarmo se říká zlatý český ručičkyMara.nello píše:Víte o tom, že český národ je nej na všejaké úpravy vylepšení atd? Dokonce se k nám jezdí učit improvizovat AMÍCI.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Jerry.one
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
taky pozde. ja poprvy ve trech, sem sahnul do lampicky ve ktery nebyla zarovka a byla zapnutaSS_Rambo píše:V 10ti? Tak pozdě? Mně 230V koplo poprvý v 5 letech a naposled tak před mněsícemsidbin píše:vzdelani:elektrikar + 2 roky nastavba s maturitou(na kterou tento rok cekam)
nejaka ta oprava PC zdroje. A meztím nepočetněkrát
.
Gentoo Linux user
- Land
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takže já mám Úplný středoškolský vzdělání v oboru elektronika a momentálně studuju VŠ podobnýho zaměření (jinak se pokládám za celkem zdatnýho elektronika)
BTW: od 7 až do 18 sem navštěvoval elektrokroužek
BTW: od 7 až do 18 sem navštěvoval elektrokroužek
CPU:AMD Athlon 64 3000+ ClawHammer Cooler:AC Freezer 64 Pro MB:DFI LanParty UT NF3 250Gb RAM:2x512GB Kingston 400MHz 2,5-3-3-6 GPU: Atlantis ATI Radeon X1950GT Cooler:AC Accelero S1 HDD:Western Digital 7200ot. 40GB WD400EB & 7200ot. 500GB WD5000AAKS Case:CoolerMaster Elite 330 PSU:Fortron ATX-400PNF 400W
- r1pper
- Začátečník

-
- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- karlitos
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli by to mohlo bejt někomu k užitku ale ja sem v sedmym semestru na Fakultě Matematiky a Informatiky , obor Bioinformatika ...
...což o to to sem nepatří , ALE - nikoliv někde v ČR , nýbrž na Friedrich Schiller Universitäet - Jena. NO a dost často vidím jak někdo odkazuje na LINK - XY s tím že je to německy že tomu nerozumí , tady můžu bejt co platnej , protože s Němčinou fakt problém nemám.
Jinak elektro spíš prakticky než teoreticky :
- ruce šikovný a hlava otevřené , ale znalostí poskrovnu , ale ty přibejvaj-
...což o to to sem nepatří , ALE - nikoliv někde v ČR , nýbrž na Friedrich Schiller Universitäet - Jena. NO a dost často vidím jak někdo odkazuje na LINK - XY s tím že je to německy že tomu nerozumí , tady můžu bejt co platnej , protože s Němčinou fakt problém nemám.
Jinak elektro spíš prakticky než teoreticky :
- ruce šikovný a hlava otevřené , ale znalostí poskrovnu , ale ty přibejvaj-