WinXP Pro - zmizlo prihlasovacie menu

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Miki_nn
Nováček
Nováček

WinXP Pro - zmizlo prihlasovacie menu

Příspěvek od Miki_nn »

Zdravim, pri "pokusoch" s registrami, resp. prístupom k nim vo WinXP Pro SP1 sa mi (neviem ako) podarilo "zrušiť" prihlasovacie menu s výberom užívateľov. Proste po nábehu zasvieti modrá obrazovka s logom WinXP , kde by mali byť vypísaní užívatelia (ale nie sú) a koniec, nedá sa do Win prihlásiť. Skúšal som aj safe mode - chová sa rovnako.
Našťastie na podobné prípady mám 2 inštalácie XP :-) (druhá je OK) a v podstate mi stačí nahodiť image tej pokazenej, ale aj tak by ma zaujímalo, či sa to dá ešte nejako zachrániť?
AMD Barton 2500 (/3200: 11x200), MSI nforce K7N2deltaL, MSI GF FX5600VTR-D 128MB, RAM 512MB 400MHz
totot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od totot »

neda sa ti ani prihlasit ako administrator? Stlac ctrl+alt+del...mala by nabehnut login obrazovka..mal si ten windows riadne aktivovany? Toto sa stava pri vyprsani doby aktoivacie....ale myslim,ze tam by malo byt aj nieco ako ..aktivovat alebo pod.

Pravdepodobne to budu niektore z tych "pokusov" ktore si robil v registry...da sa ti obnovit system z CD??
Asus z96
core duo@2.0GHz,2GB 667Mhz DDR dual channell,Ati x1600,80GB HDD @ 7200rpm
" there is no limit to stupidity "
Miki_nn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miki_nn »

ctrl+alt+del som skúšal. Win bol aktivovaný. Ešte zvláštnosť: Recovery konzola pytala admin heslo, ale po zadani ho nebrala, ktovie prečo. A určite som ho zadával dobre. Tak som nakoniec nahodil image a je to, a môžem sa baviť ďalej :-).
Ešte k tým "pokusom" v registroch: Pod PowerUserom nefungoval winamp, po nábehu zamŕzal, tak som chcel vyskúšať, či by stačilo v registroch nastaviť plný prístup aj pre powerusera. Ale nejak som to spackal...
AMD Barton 2500 (/3200: 11x200), MSI nforce K7N2deltaL, MSI GF FX5600VTR-D 128MB, RAM 512MB 400MHz
totot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od totot »

Ok..
no hlavne ze to zase beha..

nuz to je tak...s regeditovanim sa da carovat ....len treba vediet ako :)..

Ja sa do toho radsej ani nehrabem...aj ked ono je dobre z casu na cas ten WIN preinstalovat :)
Asus z96
core duo@2.0GHz,2GB 667Mhz DDR dual channell,Ati x1600,80GB HDD @ 7200rpm
" there is no limit to stupidity "
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“