Jsou tady nejaci 30nici a vys, kteri pravidelne hraji hry?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jsou tady nejaci 30nici a vys, kteri pravidelne hraji hry?

Příspěvek od Pop »

Chtel bych si udelat takovy sociologicky minipruzkum:

Je mi 32, ne ze bych se citil stary, nicmene clovek uz se blizi k tomu cemu se rika stredni vek :) Jde o to, ze porad hraju hry. Ne uplne ty nejnovejsi na to nemam HW, nedelam upgrade kazdy pulrok kvuli hram, takze mam tak rekneme 2 roky zpozdeni oproti novinkam, ale o to tak nejde. Zajimaji me nazory mych vrstevniku a starsich. Totiz kdyz nekdy pred nekym vzpomenu, ze hraju hry tak citim takovy mirny despekt, jakoze v mem veku hrat pocitacove hry? To je prece pro decka, ne? Ja nejsem hardcore paran, rekl bych ze kdyz to zprumeruju tak stravim tak 1h denne hranim, o vikendech mozna vic. Clovek v nasem veku ma prece jenom i jine povinnosti pracovni, rodinne apod. nez aby mohl stravit 5 hodin denne hranim :)

Jak to mate ostatni 30 a vys? A at pise i mistni omladina treba o svych rodicich, kteri hravaji PC hry.

to admin: Klidne to soupni na smetiste, jestli se ti bude zdat, ze to sem nepatri.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Strejc(50let)...ještě do nedávna lítal letecký simulátory
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Uvidíme jak se thread vyvrbí, na smetište může jít vzdycky :roll:

Jinak me je nejakych 27, takze se k tomu popisovanymu veku celkem blížim a hraju pořád dost :) I kdyz je pravda, ze uz to človeka zdaleka tak nebaví jako dřív, občas testuju novy hry jen kvuli grafice a možnostem.
Přiznam se, ze hrat neco, co vypadá jak přejete zajíc, ale oplývá to (prej) užasnou hratelností, to už bych asi nezvlad...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

No mně teda není zdaleka tolik, ale hry už mě nějak moc nebaví, z toho důvodu jsem při upgradu kompu ani nekupoval novou grafiku. Občas si zajezdím nějaké rally nebo jiná auta, ale jinak nic. Nové hry mě vůbec neoslovují hlavně svou nízkou zábavností.
Ale jinak strýc (45) si stále ještě občas zahraje Need for speed :)
HP nx7400 EY505ES
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

No me to prave bavi porad moc. Ted jsem mel rozehrane asi 4 hry naraz. Vietcong, Morrowind, Need For Speed U a do toho jsem jeste zacal hrat Ragnarok :) .. no a aby nebylo malo, tak jsem jeste minuly tyden narychlo dal Police Quest 4, takove male retro .. kdysi jsem hral 1cku tak jsem chtel videt, co z toho vylezlo.

Ja hraju misto televize, krome nejakych filmu (a to se radsi podivam na DVDcko) a par serialu...MASH,Friends, ted mozna Simpsonovi na bednu necumim .. to si radsi sednu ke kompu a parim :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

TAk tady abs. souhlasim, nez stravit nedelní večer ve společnosti TV Nova, tak radeji rozehraju cokoliv :) To jsou i Sims zabavnější :lol:

Jinak by me docela zajímalo, jestli přijde nejakej zlom a človeka to uplne přestane bavit - vyhoda je, ze herní vyvojáři starnou s náma, a i hry se vyvijej. Už dávno neplatí, ze je to zabava (jen) pro děti.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

V den, ked Usama oslavil moje narodeniny s ohnostrojom nad dvojickami, mal som 28, to bolo pred 4 rokmi...

Hram denne, ked nemam robotu, pracujem stale na PC, takze ked je volno, nieco si zahram, pozriem DVD, zasurfujem (namiesto cumenia na TV), alebo ideme s priatelkou niekam na prechadzku. Vynimocne skocim na pifko, billiard... rad sa vozim len tak autom.

Pravda je, ze uz rok hram stale len a len Couter Strike, pripadne GuildWars.

Nejak ma ine hry UPLNE prestali bavit, hlavne ma rozculuje nizka AI aj pri najtazsom nastaveni, na zivych a dobrych superov z CSS sa proste nikto nechyta, takze ma to prestane vzdy bavit. Ja, co som mesacne presiel bez navodov aspon dve hry.... maniak na RPGcka, FPSky...

Takze mi doma hniju originalky, napr Doom3 datadisk, HL2 som presiel, ale STRASNE som sa nudil. Myslim, ze zjadnu FPS si uz nezahram... tesim sa na Oblivion, ale uvidime, ako to dopadne. CSSko ma nakoniec vzdy dostane.

Druhym konickom je neustaly upgrade pocitaca. :oops:
Naposledy upravil(a) Wuuduu dne pon 19. zář 2005, 14:45, celkem upraveno 1 x.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Mam znameho, bude mu 40, donedavna mel vlasy jako tvuj avatar (Sentenced) :) ... a ten taky pari porad ... ale my jsme porad jeste ta 8bit generace. Já hraju nepretrzite uz skoro 20 let. Ja uz ani poradne ty trendy nesleduju, chodim pravidelne na Doupe.cz, ale sleduju to spis povrchne...ale sem tam si proste nejakou tu svoji hru najdu. Napr. ten Morrowind .. pred asi 5 lety jsem dohral Betrayal at Krondor a uz jsem si nemyslel, ze bych jeste nekdy RPG hral, ale pred vice jak rokem jsem objevil Morrowind a neuveritelne me to chytlo. A pokazde kdyz zacnu citit nejaky takovy utlum vuci hram, tak se objevi neco, co me chyti znovu. Kdovi jak dlouho mne to vydrzi ... :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Já se teda k inkriminovanému věku naštěstí zase tak moc neblížím (24), nicméně hry mě baví pořád stejně, tj. velice :). Asi i proto, že mým oblíbeným žánrem je RPG. RPG nikdy neomrzí. A jdou hrát celé měsíce :).

ONE PLANET. MANY WORLDS. 8)
show must go on..
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Matka (46) hraje karty na PC ... :D
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Tady uz nekolikaty prispevek zminuje RPG, koneckoncu i ja jsem o tom psal, hraju Morrowind a zkousim ted Ragnarok. V MMORPG vidim budoucnost her. Prestoze se herni AI zlepsuje, porad to neni ono. Zrejme u spousty hracu nic nevyvazi moznost kolektivniho hrani a hrani roli. Bude se to asi casem vic a vic priblizovat virtualni realite ... kam bych rekl, ze hry smeruji uz od pocatku.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

No, já jsem teprve mladík (bude mi 22let), ale pochybuju, že někdy přestanu nadobro...ale předvídat nedokážu...mám chvilky, kdy mě žádná hra nebavý, ale pak jsem třeba trýden bez poče a bez her (musim třeba čumět na bednu) a chybí mi to hroznym stylem...
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

cr89azy píše:Matka (46) hraje karty na PC ... :D
lol ... no to se taky pocita!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Rajče píše:..mám chvilky, kdy mě žádná hra nebavý.
aspoň máš možnost to proložit studiem českého jazyka :roll:

Jinak myslím, že svoji budoucnost mají jak MMORPG, tak i klasická single RPG s důrazem na hloubku příběhu a další rysy, kterých se MMORPG hrám ještě nedostává, nebo jen ve velice primitivní nebo omezené formě...

edit: opraveny překlepy...
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

To už asi odbočujem od tematu, ale na tohle mam jinej nazor, budoucnost her osobne vidim v "dvouhodinovkách", proste rychly hry s filmovym zažitkem vytvařený na licencovanych enginech a technologiích .. ale je to samozrejme jen a pouze muj nazor, věštit neumí nikdo :)

Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

jj jsme lehce offtopic, ale zase ne tak moc. Vzledem k tematu threadu me take zajima kam hry budou smerovat a jestli ve 40-50 me jeste nejaka oslovi. Ta interaktivni 2hodinovka je urcite zajimava myslenka, vzhledem k tomu, ze mi hry za tech 20 let pripadaji vesmes stejne. Samozrejme, ze sem tam se vyskytne vyjimka mezi 10. verzi FIFA fotbalu a 8. verzi need for speed se najde nejaky originalni namet a zpracovani, ale porad je to dokola. I napr. podle me vynikajici Max Payne 2 neni nic jineho nez FPS prolozena genialni atmosferou, pribehem a bullet timem. Nebo vyborny Black and White je sice originalni ale zase jenom variace na budovatelske strategie. Jedinna zmena konceptu v poslednich par letech je podle me opravdu to MMORPG ... i treba tim, ze hra samotna je zdarma a plati se mesicni poplatky.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no já maám 17 :-D ahraju hlavě RPG maximálně NFS
ale tatik mý bejvalý (+-50) paříl docela fest dycky přišel z práce a už seděl u compu :lol: :lol: :lol:
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Sentenced píše:To už asi odbočujem od tematu, ale na tohle mam jinej nazor, budoucnost her osobne vidim v "dvouhodinovkách", proste rychly hry s filmovym zažitkem vytvařený na licencovanych enginech a technologiích .. ale je to samozrejme jen a pouze muj nazor, věštit neumí nikdo :)
to nás pěkně strašíš, hry s dvouhodinovým zážitkem, podle mě s masovějším příchodem internetu budou hry více pro net takže půjdeš třeba Doom 3 a každou příšerku si někdo zahraje :D
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Pitrs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pitrs »

Je me 41 hraju denne . Jezdim na lanky s kamosema me 20ti lete dcery.Mladi se vraci :-D :-D :-D
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Ale ja to pomerne chapu, to zkracovani herni doby. Doba je uspechana, casu je malo. Ty RPG jsou opravdu jenom pro hardcore parany, co tomu venuji maximum volneho casu. Hodne lidi si stezovalo, ze napr. ten zminovany Max Payne 2 je moc kratky .. mne to nevadilo, vlitl jsem na to a za tyden bylo vymalovane. V pohode. Jak uz jsem psal, musim venovat hodne casu praci a hodne casu rodine, manzelka, deti, to nemuzu sidit. Proto treba ten Morrowind (poprve) hraju uz druhym rokem ! :))
Vubec bych se nedivil, kdyby urcita skupina lidi preferovala ty hry kratsi ... otazka je potom vhodne nastavit pomer cen/delka/kvalita. Dat za hru ktera se da sjet za 1-2 dny cenu +-1500 je na povazenou.
Naposledy upravil(a) Pop dne pon 19. zář 2005, 15:44, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“