BENQ 19" FP937s+

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
jmparazit
Nováček
Nováček

BENQ 19" FP937s+

Příspěvek od jmparazit »

Co hovorite na BENQ 19" FP937s+ - mam si ho kupit? :D
Ma s nim niekto skusenosti?
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

klidně si ho kup, je prý super, hlavně na gamesy a filmy

na práci není nejlepší, ale to už si moc nevybereš

jinak http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=28469

:lock:
generix
Začátečník
Začátečník

937s+

Příspěvek od generix »

Spokojenost. Prizniva cena + rychlost + DVI. Z 2 koupenych techto LCD nemel ani jeden zadny vadny pixel. Rychlost na gamesy optimalni i pri hrani FPS {zkouseno na COD, SW:RC, MOH-PA, FarCry}. Pri prehravani filmu - DIVX - panel prozrazuje nedokonalost encodingu, ktere na CRT nebylo. Situace s DVD je vyrazne lepsi - zde je obraz temer optimalni.
Jinak vyborny kontrast, pozorovaci uhly dle spcifikace nejsou uplne super, ale ja se na LCD koukam "s oci do oci :-)" , a kdyz jsem koukal vedle ke kolegovi, tak to taky slo ;-)
Celkove shrnuto - dobra koupe ;-)
bye
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

tie filmy vyzeraju naozaj njako vyslovene zle? dvix, xvid atd?
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
margil
Nováček
Nováček

Příspěvek od margil »

Jo a chci se zeptat jde tento monitor pověsit na zeď? má tam nějaký speciální držák? taky uvažuji o jeho koupi....i v testu byl dobře hodnocen až na ty úhly a levná konstrukce (plast a tak...), ale co taky za ty peníze....myslím, že musí být super.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

margil píše:Jo a chci se zeptat jde tento monitor pověsit na zeď? má tam nějaký speciální držák? taky uvažuji o jeho koupi....i v testu byl dobře hodnocen až na ty úhly a levná konstrukce (plast a tak...), ale co taky za ty peníze....myslím, že musí být super.
Ano.

VESA Wall Mounting
100x100mm

hodnocení je zde: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=28469
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
margil
Nováček
Nováček

supr monitor

Příspěvek od margil »

Mám tento monitor už asi 14 dní a jsem s ním víc než hodně spokojen, žádné vadné pixely, opravdu živé barvy, při hrách se netrhá, skvělý design a ovládání monitoru, můžu vřele doporučit. a co se týče úhlů pohledu, přeci na monitor se každý bude dívat na přímo a jinak ani s bočních stran to ujde. Jinak kupoval jsem ho v TS Bohemia za 9 058, tam ho mají vůbec nejlevnější než kdekoliv jinde.....má záruku 3 roky.
Hanibal
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanibal »

Mylite, ze by byl lepsi nez 17" Samsung 710T?? Na hry a filmy, protoze se rozhoduju mezi kvelitou a velikosti.
shadow Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shadow Walker »

Zdravim vcera sem si toto lcd dovezl a sem naprosto spokojenej [size=7]tuktuk[/size] no muzu jen doporucit nakup byl v tsbohemia za 9057. Akorat tedka resim problem jestli na zed nebo nechat na stole 8-)
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

shadow Walker píše:Zdravim vcera sem si toto lcd dovezl a sem naprosto spokojenej tuktuk no muzu jen doporucit nakup byl v tsbohemia za 9057. Akorat tedka resim problem jestli na zed nebo nechat na stole 8-)
neviem, ja som nad nim tiez vazne uvazoval, vela ludi ma odhovaralo, tak som nakoniec potom isiel do shopu pozriet sa na LCD ked su postavene vedla seba.. chalan, neviem ci si niekedy videl zapnuty aj iny lcd panel ako je ten tvoj, ale je dost na nic (pardon, podla mna) :roll:
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

Hanibal píše:Mylite, ze by byl lepsi nez 17" Samsung 710T?? Na hry a filmy, protoze se rozhoduju mezi kvelitou a velikosti.
to by som naozaj radsej isiel uz do toho samsungu, radsej ozeliet velkost ako kvalitu.. myslim si aspon ja. alebo si priplatit a kupit uz nieco vacsie, ale aj lepsie. predsalen nebudes ten monas (predpokladam) menit najblizsi rok, dva. takato investicia sa podla mna vyplati.
nejaky desktop
shadow Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shadow Walker »

neviem, ja som nad nim tiez vazne uvazoval, vela ludi ma odhovaralo, tak som nakoniec potom isiel do shopu pozriet sa na LCD ked su postavene vedla seba.. chalan, neviem ci si niekedy videl zapnuty aj iny lcd panel ako je ten tvoj, ale je dost na nic (pardon, podla mna) :roll:[/quote]

Hej sorry ale ta cena je paradni a myslim ze to za ty prachy je docela dost muziky. 8ms odezva 700:1 kontrast 300 jas no nevim v teto cenove kategorii me ukaz naky lcd co tohle umi
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

jasne, aj ja si myslim, ze je to zazrak, ze to ma ten monitor napisane v specifikacii, ale.. vies o tom, akou metodou su merane ms pre znacku Benq? GtG alebo ON/OFF? co ja viem, tak GtG, a co ja viem, tak to sa potom iba tvari, ze to vyzera tak sympaticky - ta odozva...

a chcem podotknut, ze nehovorim, ze je to zla volba, ale radsej by som si zobral 17" inu znacku ako Benqju: v takejto cenovej relacii
nejaky desktop
SliJey
Nováček
Nováček

Příspěvek od SliJey »

tak ja ho mam tak tejden a kdyz mi prisel byl jsem nadsen.ale jak jsem spustil doom3,zhrozil jsem se z te svitive stribrne cerne :shock: ,nebo podani barev :sad: z toho jsem byl uplne mimo,tohle vedet tak si priplatim a koupim 21ku crt a mam klid :x ,ale uz si zacinam zvykat :(
AMD64 3700+@2740,4*512MB ,MSI K8N Neo2 Platinum,MSI GF8800 320 MBOC edition @620/1800
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

SliJey píše:tak ja ho mam tak tejden a kdyz mi prisel byl jsem nadsen.ale jak jsem spustil doom3,zhrozil jsem se z te svitive stribrne cerne :shock: ,nebo podani barev :sad: z toho jsem byl uplne mimo,tohle vedet tak si priplatim a koupim 21ku crt a mam klid :x ,ale uz si zacinam zvykat :(
su aj LCDecka, ktore by ta, podla mna uspokojili a nemusel by si teraz chciet velmi CRT, ale to je tak, ked sa pustis sa dlhu trat s Benqju :o tak nebud prekvapkany
nejaky desktop
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

fue píše:
SliJey píše:tak ja ho mam tak tejden a kdyz mi prisel byl jsem nadsen.ale jak jsem spustil doom3,zhrozil jsem se z te svitive stribrne cerne :shock: ,nebo podani barev :sad: z toho jsem byl uplne mimo,tohle vedet tak si priplatim a koupim 21ku crt a mam klid :x ,ale uz si zacinam zvykat :(
su aj LCDecka, ktore by ta, podla mna uspokojili a nemusel by si teraz chciet velmi CRT, ale to je tak, ked sa pustis sa dlhu trat s Benqju :o tak nebud prekvapkany
tak kterou 19ku na dooma?
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“