Myslim v pravo dole u hodin a datumu ,kde jsou spustene i jine programy.
No proste se mi jedná o to,že když se chcu podivat na teplotu , tak abych nemusel otvirat nejakej program ajen jsem se koukl a uvidel bych.
no snad neco existuje
Moderátor: morke

SpeedFan ukáže jednu hodnotu v lištěrobocop píše:ahojte,nevíte někdo jaký soft ukazuje teplotu CPU,GPU v liště u hodin?
No proste se mi jedná o to,že když se chcu podivat na teplotu , tak abych nemusel otvirat nejakej program ajen jsem se koukl a uvidel bych.
no snad neco existuje

Speedfan ti jich ukaze kolik chces ... staci si to umet nastavitPcBuh píše:SpeedFan ukáže jednu hodnotu v lištěrobocop píše:ahojte,nevíte někdo jaký soft ukazuje teplotu CPU,GPU v liště u hodin?
no snad neco existuje

Tak jak se to dělajaluvkap píše:Speedfan ti jich ukaze kolik chces ... staci si to umet nastavitPcBuh píše: SpeedFan ukáže jednu hodnotu v liště

Ted jsem si overil, ze v akt.verzi to uz nejde, ve starsich se dalo zaskrtnout show in tray u vice polozek, ted uz to jde jen u jednePcBuh píše:Tak jak se to dělajaluvkap píše: Speedfan ti jich ukaze kolik chces ... staci si to umet nastavit
Edit: Nebo myslíš tohle :

Jak už je zde psané , zaleží na VGA , já nic nedělalrobocop píše:tak ted mám ten speed fan,ale problem je v tom ze to neukazuje GPU.
ten everest to ale umí.
2PcBuh: Jak jsi tam dostal to GPU?

v nastavení se spřehledem vyznám.trodas píše:Problem je jen a jen v konfiguraciSpeedFan podporuje dostatek cidel na to, aby grafiku nasel
Snaz se vice a mrkni do konfigurace.
Ad. vice polozek na liste - to je dobry napad, pokud se kazdemu tomu cislicku budou dat nastavit vlastni barvyJinak aby se v tom cert... errr, uzivatel vyznal
![]()