Jaky idealni HDD do 3.500,- na MSI K8T Neo2-FIR

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Zephyr26
Nováček
Nováček

Jaky idealni HDD do 3.500,- na MSI K8T Neo2-FIR

Příspěvek od Zephyr26 »

Dobrý den. Vím že tady je témat jaký HDD si koupit spousta, nikde jsem ale nenasel idealni HDD na tuto desku kterou vlastním. Celkově je hodne malo zminovana. Nechci tady zminovat vyhody a nevyhody desky, kazdopadne mam vybrany tento HDD: http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843131 . Jde mi o to, ze moje deska neumi dle specifikaci S-ATA II tudiz se do nej nezenu, pokud se pletu, budu rad kdyz me opravite. Do budoucna stejne planuji jinou desku s jinou grafikou a potazmo i s jinym HDD, takze otazka budoucnosti me s S-ATA II netrapi, kdyz ho ma deska neumi dnes... Ma otazka ale presne zni.. Vybral jsem si dobry HDD?? Nebo mi doporucite jiny?? V soucasnosti mam HDD ten co je uvedeny v podpisu..
Dekuji predem za vase reakce..
Procesor: AMD PhenomII X4 945, Motherboard: Asus M3A, Operační paměť: 2x 2048MB A-DATA DDR800 Extreme Edition (dual-channel), HDD: Celkem 940 GB, Grafická karta: ATI Radeon HD3870 512 MB, Monitor: Fujistu Siemens LXL 3220W 22"
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Jo, vybral sis dobry disk. Ja mam taky Hitachi a je v poho... Je rychly, ale pokud preferujes spise ticho, nez rychlost, tak jdi radeji do nejakeho Samsungu. Tim nechci rict ze ten Hitachi je nejak hlucny, ale Samsungy jsou tissi :-D

Jinak pokud se nepletu tak muzes bez obav koupit i SATA II, jen ti na desce pojede jako SATA I a jak budes kupovat novy komp, tak si muzes disk nechat...
Zephyr26
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zephyr26 »

Jasper píše:Jo, vybral sis dobry disk. Ja mam taky Hitachi a je v poho... Je rychly, ale pokud preferujes spise ticho, nez rychlost, tak jdi radeji do nejakeho Samsungu. Tim nechci rict ze ten Hitachi je nejak hlucny, ale Samsungy jsou tissi :-D

Jinak pokud se nepletu tak muzes bez obav koupit i SATA II, jen ti na desce pojede jako SATA I a jak budes kupovat novy komp, tak si muzes disk nechat...
Parada, diky za reakci.. Jde mi hlavne o vykon, masina uz ted stejne pripominy startujici letadlo , takze v pohode... :-D

Samsungy jsou sice tissi, to vim, ale nejake se v mem okoli reklamovali, takze v ne moc duveru nemam, tim nerikam ze jsou spatne, to v zadnem pripade, ale znas to....
Procesor: AMD PhenomII X4 945, Motherboard: Asus M3A, Operační paměť: 2x 2048MB A-DATA DDR800 Extreme Edition (dual-channel), HDD: Celkem 940 GB, Grafická karta: ATI Radeon HD3870 512 MB, Monitor: Fujistu Siemens LXL 3220W 22"
Helstik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Helstik »

Jasper píše:Jo, vybral sis dobry disk. Ja mam taky Hitachi a je v poho... Je rychly, ale pokud preferujes spise ticho, nez rychlost, tak jdi radeji do nejakeho Samsungu. Tim nechci rict ze ten Hitachi je nejak hlucny, ale Samsungy jsou tissi :-D

Ne nepletes se, dobra rada nad zlato:)
Taky souhlasim a s tim hlukem to az zas tak strasne neni - Hitachi je vykonny a hlavne tichy ke svemu vykonu.Jsem si ted poridil wesetrna a proklinam ho kazdy den :evil: a jestli ti muzu poradit tak v reidu to je jeste vetsi hukot :-D vim o cem mluvim.Poznas to hned a kdyz jednou zkusis tak uz nebudes chtit mit system na jednom disku.Je to sice investice navic ale rozhodne to poznas pri najizdeni zurnych programu a hlavne taky her-nema to chybu :wink:
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“