ModeCom Winner Silver - co na ni rikate?

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Samuel Gordon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ModeCom Winner Silver - co na ni rikate?

Příspěvek od Samuel Gordon »

Shanim nejakou levnou skrin. Ne moc futuristickou, nejakou elegantni. Mam sice bile mechaniky, ale to neva. Muze byt i stribrna (NE CERNA!). Docela mi padla do oka tahleta. Co ji rikate? (napr. http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10386 )
CPU AMD Opteron 144@2,4GHz :: MB DFI Ultra Infinity :: RAM A-DATA 512MB 400MHz :: VGA ATi Radeon X550 128MB :: HDD WDC WD2500KS 250GB, WD 40GB, Seagate 80GB :: DVD+-RW LG GSA-4163B :: CD-RW Lite-ON LTR-40125S :: LCD Samsung SyncMaster 940BW 19'' widescreen
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

kolik by si do ni chtěl dát chtěl by si jí modovat?
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

ModeCom jsou poměrně dost kvalitní case...Já mám už čtyři roky ModeCom Enjoy black a krom toho že je trochu podrápaná, tak je v pohodě. Nejsou to takové papíráky jak běžně prodávané levné case (KME, Cyber, RedStar aj.), žádné ostré hrany. V ceně máš poměrně tichý větrák a u novějších typu je bočnice s air tunelem (Prescott ready :) ). Dvě 5,25 pozice mají dvířka (dají se dokoupit další), takže je celkem jedno, jakou mají tvé mechaniky barvu. Na předek case je vyvedeno USB (2x) a audio (lineout a mic). Všechno je na šroubky, bočnice mají šroubky, které se dají šroubovat rukou bez šroubováku. Do case dáš 2-3 80x80 fany (podle typu bočnice). Jediná nevýhoda je, že 120 fan tam nevejde :-/
HP nx7400 EY505ES
Samuel Gordon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Xan píše:kolik by si do ni chtěl dát chtěl by si jí modovat?
Jako do samotne skrine nejsem ochoten dat vic jak 1000,- (vim, ze je to hodne malo, ale na vic proste nemam - budu vylepsovat kompl, uz to met bude stat hodne a do me soucasne se to nevleze, tak musim koupit novou). Jinak chtel jsem pruhlednou bocnici a dat aspon neon a nejake barevne chladice, ale jak jsem se tak dival, tak pruhledna bocnice se pro skrine Modecom nejak nedelaji :x Tak nevim, ze bych si to delal sam, na to si moc netroufam...

Jinak nevite, kde se vlastne prodavaji? Jedine, kde jsem nasel, ze se prodavaji je prave na alfacomputeru a pak jeste alzasoftu, ale nikde jsem treba nenasel Modecom Angel...?!
CPU AMD Opteron 144@2,4GHz :: MB DFI Ultra Infinity :: RAM A-DATA 512MB 400MHz :: VGA ATi Radeon X550 128MB :: HDD WDC WD2500KS 250GB, WD 40GB, Seagate 80GB :: DVD+-RW LG GSA-4163B :: CD-RW Lite-ON LTR-40125S :: LCD Samsung SyncMaster 940BW 19'' widescreen
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

A co něco takovýho?
http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=19597
http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=20640

Jinak koupit udělanou bočnici s oknem + neon + svítící větráky není tuning. Než to, tak si raději nechat case, tak jak je...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ModeCom Winner Silver - co na ni rikate?

Příspěvek od eXp10it »

Samuel Gordon píše:Shanim nejakou levnou skrin...
ze zacatku jsem z ni byl nadseny a postavil jsem do ni ctyri pocitace...pro montaz je celkem fajn a davaji do nich zdroje FORTRON. Jen pro informaci skrine jsou delane tusim v Polsku a maji jedniy ale podstatny problem: jsou na nich opravdu otresne laky, ktere slizaji jen se na ne podivas....pokud to chces zbrousit a prestrikat, tak to celkem ujde a tusim ze i na pretaktovani.cz z ni nekdo udelal celkem fajn kastli. Pokud planujes koupit jakoukkoliv kastli od ModeCOMu tak te tohleto bude srat nejvic :(
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

No já bych právě řekl, že lak je poměrně kvalitní...mezi levnými bednami...není lesklý a je dost hrubý.. Kromě míst kde jsem si bednu poškrábal nějakým kovem, tak je lak úplně v pohodě.
HP nx7400 EY505ES
Samuel Gordon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Perfect_ píše:A co něco takovýho?
No tak jako ta neni zas az tak spatna...
Perfect_ píše:Jinak koupit udělanou bočnici s oknem + neon + svítící větráky není tuning. Než to, tak si raději nechat case, tak jak je...
No dobre, tuning to sice neni, ale nevim proc bych mel radeji nechavat tu case, tak jak je?! Mne se to celkem libi... Jinak dela teda Modecom ty bocnice?
eXp10it píše:maji jedniy ale podstatny problem: jsou na nich opravdu otresne laky, ktere slizaji jen se na ne podivas....pokud to chces zbrousit a prestrikat, tak to celkem ujde
Pocki a pod tim lakem je co? Normalni stribrny plech? A jde to potom hodne videt?
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Samuel Gordon píše:
Perfect_ píše:Jinak koupit udělanou bočnici s oknem + neon + svítící větráky není tuning. Než to, tak si raději nechat case, tak jak je...
No dobre, tuning to sice neni, ale nevim proc bych mel radeji nechavat tu case, tak jak je?! Mne se to celkem libi... Jinak dela teda Modecom ty bocnice?
Myslím, že dneska už není problém si nechat udělat nějakej speciální tvar, kterej si sám navrhneš...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

Samuel Gordon píše: Pocki a pod tim lakem je co? Normalni stribrny plech? A jde to potom hodne videt?
ano uhadl si to presne...mel jsem tu cest jeste se dvema jinyma ks od ModeCOMu (jednu cernou a druho taky stribrnou) a samozrejme jak uz jsem psal o cosi vyse i s touhle konkretne 4krat a vsechny trpely timhle problemem. Pokud jsi clovek co se case dotyka jen kdyz chce zmacknout tlacitko open na CD-ROM tak budiz, ale jinak si na to staci cokoliv polozit, "otrit" se prstynkem nebo nedejboze sroubovakem a mas ryhu kterou jen tak neprehlednes :P
eXp10it is b4ck
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
Samuel Gordon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak to je super! Vubec teda ted netusim, jakou case. Existuje vubec nejaka case pod 1000,- ktera je proste a jednodusse "dobra"?! Jak uz jsem rikal - nejaka jednoducha, elegantni, nejlepe bila (popr. stribna). Jako jinak uz fakt nevim - snad koupim EuroCase a bude vyreseno !! :wink:
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Já teda nevím, ale jak jsem psal, s ModeComem jen ty nejlepší zkušenosti...
S tím lakem to vůbec není tak kritické...klidně tu bednu kup...
Podle mých zkušeností jsou na tom mnohé značky mnohem mnohem hůře.
HP nx7400 EY505ES
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

Anduril píše:Já teda nevím, ale jak jsem psal, s ModeComem jen ty nejlepší zkušenosti...
ale jo, mluvi pro ni: super zdroje, prisulsenstvi, predmontovany vetrak v zadu, zadne ostre hrany o ktere by ses mohl porezat a spousta dalsich veci vc. designu a hlavne ceny...ale na tu barvu jsem tak na***** a mluvim konkretne o tomhle typu a tusim jeste nejakem "STEP *cosi*" ze kterych jde barva dostat dolu nehtem a to je hodne kryticke, nebo snad ne :?
eXp10it is b4ck
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Perfect_ píše: Jinak koupit udělanou bočnici s oknem + neon + svítící větráky není tuning. Než to, tak si raději nechat case, tak jak je...
omfg, to by mě zajímalo, kdo tohle stanovil...
Samuel Gordon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No a jinak me jeste zaujala skrin Modeom Angel, ale teda at jsem hledal jak jsem hledal, tak jsem ju nikde nenasel. Prodava se vubec v CR?
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Anduril píše:Já teda nevím, ale jak jsem psal, s ModeComem jen ty nejlepší zkušenosti...
jj, mám jí rok a půl a spokojenost. Ten lak je právě velice dobrý. Na to, že často slouží jako odkládací prostor, tak vůbec žádný šrám. Jediné mínus, že tam nejde standardně 120 fan a pak, že se neprodávají samostatně bočnice. Jinak chystám se jí udělat díru nahoře na výfuk + 120 fan.
Luke_chiptuning
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luke_chiptuning »

právě hned jak jsem jí viděl na fotce tak jsem chtěl napsat: poměrně lehce se "matle" a pak vypadá povrch divně. Ale není špatná
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
Samuel Gordon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dobre, a kdyz uz se ten hovor tak rozjel :wink: tak se jeste zeptam na jednu case: http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00022189 Jak jsem se tak dival, tak tato se mi libi snad jeste vic nez ta Winner (i kdyz je cerna a ja mam bile mechaniky). Co na ni rikate?
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Cyber Case nebrat!! Jsou to papíráky...předky sice mají dobré, ale jinak je to ostrý plech, špatné zpracování a lak, tak ten je strašný...
HP nx7400 EY505ES
Samuel Gordon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pocki, to myslis vazne??? Konecne jsem narazil na case, ktera se mi FAKT libi a ty mi reknes tohle?! To nemyslis vazne :wink: Ja uz se na to fakt vy....! A nevis, jestli nekde prodavaji ten Modecom Angel?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“