kupil som si 160G Maxtor, 8M cache. pripojil som ho najprv na obycajny 40 zilovy kabel, na obycajny ata66 radic na doske, sformatoval som ho : 115G fat32, zvysok ntfs. vsetko fungovalo v pohode, pouzil som este jednu utilitku od WD, ktora urobi nejake rychle testy a vsetko vyzeralo fajn. ked som ale disk pripojil na integrovany radic na doske High Point (bios 2.34) zacali problemy. vo w98se sice disk naooko fungoval dobre ale akakolvek diagnostika zamrzla spolu s OS. kopirovanie tiez zlyhavalo. wxp pro sp1 nedokazal ani nabootovat. na obycajnom radici to ale slo bez problemov.
potom som fatku smensil na 110G a zvysok zas ntfs. tentokrat dokazal wxp aspon nabootovat. pri kopirovani ale disk zmizol akoby som ho odpojil. v obodvoch OS. akakolvek diagnostika (partition magic, utilitka od WD, scandisk) zas zamrzala.
kabel je urcite v poriadku. napajanie tiez.
este dodam. doska je abit kt7133, momentalne nepretaktovana. pokial viem tak by taketo disky mala podporovat.
podobny problem mi robi aj moja 120 wd, sice funguje v podstate bez problemov ale disk doctor (norton systemworks 2000, ci kolko) hlasi chybu pri cmos teste. asi chyba softveru.
160G disk nejde na high point, ......
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Crazy Horse
- Nováček

160G disk nejde na high point, ......
Abit KT7 133 Raid rev. 1.0 | T-bred 1700+@2106MHz | 512MB RAM | Hercules R8500LE@R9100 | Fortissimo III 7.1 | MX 510
- Crazy Horse
- Nováček

- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Crazy Horse
- Nováček