Linux a SATA

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
hoblik007
Nováček
Nováček

Linux a SATA

Příspěvek od hoblik007 »

Velice rád skouším Linux distribuce Mandrake,ale zatim se mi ho nepodařilo nainstalovat na SATA disk,nevite někdo,jak bych to mohl rozběhnout?
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Linux a SATA

Příspěvek od Shoorty »

hoblik007 píše:Velice rád skouším Linux distribuce Mandrake,ale zatim se mi ho nepodařilo nainstalovat na SATA disk,nevite někdo,jak bych to mohl rozběhnout?
Asi potrebujes ovladace na SATA :)
...
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

To je zvláštní, jakou verzi? Mi na SATA od 10.0 jede Mandrake bezproblémů.
hoblik007
Nováček
Nováček

Příspěvek od hoblik007 »

Fifi píše:To je zvláštní, jakou verzi? Mi na SATA od 10.0 jede Mandrake bezproblémů.
Ma to problem najit sata radic nVidia na K8N Diamond.A kdyz to mandrake nasel,tak uz ho nemohl nainstalovat.Proste to prestalo reagovat a po pul hodine to napsalo,ze ten ovladac nemuze pouzit.Jedinej linux,kterej mi to nasel byl mandrake 2005 limited edition,ale jen orezana verce na 700MB CD.Kdyz jsem si stahl madrake 2005 dvd,tak uz to ale nenaslo.
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

A na stránkách MSI jsi ovladače pro Linux nenašel? Mám verzi na 3CD Mandrake 10.0 a ta stím neměla žádné problémy.
hoblik007
Nováček
Nováček

Příspěvek od hoblik007 »

Fifi píše:A na stránkách MSI jsi ovladače pro Linux nenašel? Mám verzi na 3CD Mandrake 10.0 a ta stím neměla žádné problémy.
V tim mabdrake ovladace jsou,ale nefungujou.Nevim jestli bych nejaky nasel,jak je tam integrovat.A nebo jak bych mohl skombinovat madrake 2005 700MB z 2005 4,7GB
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“