Zacal jsem stahovat Pocitac Pro Kazdeho, ale jak jsem pak zjistil nemuzu sehnat 1. a 2. rocnik, ktere jsou v tomhle pripade nejdulezitejsi
Slo by me o ovladani pocitace, windows, office.
Diky za rady
Moderátor: Loki5567

Jj, dvě máme doma, zrovna ten word a excel ... pro naprostýho začátečníka ideální, je tam takovej ten základDony píše:v knihkupectvich se daji sehnat takove jednoduche prirucky pro zacatecniky (je to velke asi jako A5 na vysku a 1/2 A5 na sirku), videl jsem zaklady windows, word, excel i zachazeni s mobilem, je jich spousta

Nic proti tobě, ale příručka má být pro babičkuwector píše:nevim jak u vas, ale u nas je toho spousta v knihovne, popr. na netu se toho vali... Jako kupovat kupu prirucek vyjde docela draho, ja se treba ucil metodou "pokus-omyl" - sice chvilema docela drasticky ( kdyz je pred vama cerna obrazovka s napisem "system disk failure" a vy pracujete s compem tak 1/2 roku, tak to je docela maso), ale naucis se
Ale jestli chces cokoli z knizek, tak se koukej po nakladatelstvi Computer Press, maj toho spoustu, moji bibli bylo "1001 tipu a triku pro Windows 98" - to byla super literatura

K veci to opravdu nebylopavduf píše:Budu OT, ale tvá odpoveď byla k věci? Přečti si pořádně , jaký byl dotazwector píše: Hele k veci¨, bud tak laskav!
Starší člověk potřebuje něco jednoduchého.