jaky by jste mi doporucili mp3 player ?
- musi mit radio
- nemusi mit vnitrni pamet
- musi byt na kartu (nejlepe SD/MMC)
- dobry zvuk
Dik moc za jakekoliv odpovedi.
Moderátor: CageJ

no cena je mi vcelku volna... chcu neco co par let vydrzi, tak me zajimalo, jestli nekdo nema neco doma co by mi mohl napr. doporucitprf.KuBA píše:V jaké cenové kategorii? Nejdříve zkus něco najít, protože threadů o výběru MP3 playerů je zde celkem mnoho.

Neni to spatna moznost - kup levny Palm Tungsten E2 - stoji asi 6,5k Kc a k nemu pamteovou kartu - navic k tomu dostnes i plnohodnotne vybaveny kapesni pocitac...Krevety píše:Neoplati se pak investovat napr. do levnejsiho PDA + kartu ? :O

ale kdyz nad tim premyslim tak zase prijdu o radio ... bohuzel nemam mobil s radiem (T630:/)Don Martinez píše:Neni to spatna moznost - kup levny Palm Tungsten E2 - stoji asi 6,5k Kc a k nemu pamteovou kartu - navic k tomu dostnes i plnohodnotne vybaveny kapesni pocitac...Krevety píše:Neoplati se pak investovat napr. do levnejsiho PDA + kartu ? :O

No tak kdyz si priplatis na nejake Pocket PC se dvema sloty - muzes v jednom pouzivat rozsirujici kartu s FM tunerem...Krevety píše:ale kdyz nad tim premyslim tak zase prijdu o radio ... bohuzel nemam mobil s radiem (T630:/)

no co takhle tenDon Martinez píše:No tak kdyz si priplatis na nejake Pocket PC se dvema sloty - muzes v jednom pouzivat rozsirujici kartu s FM tunerem...

Treba tu http://obchod.sunnysoft.cz/scripts/deta ... &Search=FM je to ale trosku drazsi...Krevety píše:ma sd/mmc a cfII, btw. kde jsi videl fm modul

Popravde sem cekal ze za to budou chtit vetsi penize ... Diky za odkazDon Martinez píše:Treba tu http://obchod.sunnysoft.cz/scripts/deta ... &Search=FM je to ale trosku drazsi...

no jelikoz sem si kupoval o vanocich T630 a ted bych si kupoval novy, byl doma asi za blazna :/ ... nerikam ze se mi treba w800 nebo 6230i nelibi ale precejen :/cool.user píše:a co treba nejakej mobil? tam kombinace radio a pametova karta neni nerealna

no ale co ? t630 prodas, navic je to uz dva roky starej telefon a pri koupi k750/d800 ziskas mobil, mp3 prehravac, radio a slusnej fotakKrevety píše:no jelikoz sem si kupoval o vanocich T630 a ted bych si kupoval novy, byl doma asi za blazna :/ ... nerikam ze se mi treba w800 nebo 6230i nelibi ale precejen :/cool.user píše:a co treba nejakej mobil? tam kombinace radio a pametova karta neni nerealna

Spis bych vzal W800i... Jenze imho to reseni PDA + pametovka + CF FM radio vychazi levneji...cool.user píše:no ale co ? t630 prodas, navic je to uz dva roky starej telefon a pri koupi k750/d800 ziskas mobil, mp3 prehravac, radio a slusnej fotak

podivej se nekdy na fotky z nejakyho SE k/d750 , je to to nejlepsi co mezi mobilama je a levnejsim fotakum to muze smele konkurovat.Don Martinez píše: Spis bych vzal W800i... Jenze imho to reseni PDA + pametovka + CF FM radio vychazi levneji...
A ty posledni dve slova si zaramuj - myslim, ze jeste stale neni cas nazyvat fotoapraty v mobilech slusnymi - i kdyz se situace lepsi...

U W800i jsou lepsi sluchatka a muzes pripojit i vlastni (pokud se nepletu)cool.user píše:podivej se nekdy na fotky z nejakyho SE k/d750 , je to to nejlepsi co mezi mobilama je a levnejsim fotakum to muze smele konkurovat.
Jinak w800 mi prijde silene oskliva , teda na obrazku vypada hezky, ale v realu cela jeji barva tahne do zluta cela vypada tak nejak divne levne plastova.
Navic k750 stoji 10,2 Kc , w800 radove kolem 12,8k Kc. Za 2,2k se da koupit 1GB pametovka a +/-500kc usetris na pripadne dalsi prislusenstvi

To jo ale cenove to pak vychazi podobne, ne-li hur pro K750i a pak uz zalezi na designu - ze zacatku se mi W800i nelibil ale ted zacinam menit nazor...cool.user píše:to nenpopiram, ale tohle prislusenstvi se da take dokoupit

az uvidis w800 v realu imho zmenis nazor , navic cenove podobne, ale v pripade k750 budes mit 1gb pametovku oproti 512Don Martinez píše:To jo ale cenove to pak vychazi podobne, ne-li hur pro K750i a pak uz zalezi na designu - ze zacatku se mi W800i nelibil ale ted zacinam menit nazor...cool.user píše:to nenpopiram, ale tohle prislusenstvi se da take dokoupit

Tak to ho zmenim uz po druhycool.user píše:Don Martinez píše:az uvidis w800 v realu imho zmenis nazor , navic cenove podobne, ale v pripade k750 budes mit 1gb pametovku oproti 512