Matrox P650 64MB DDR. Skusenosti, odporucania?

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

pee1
Nováček
Nováček

Příspěvek od pee1 »

to by bolo moc fajn, dakujem zatial.
fotografix
Nováček
Nováček

Příspěvek od fotografix »

Nemate nekdo zajem o P650?? Predelaval jsem comp a zustala mi...
fotografix@seznam.cz
Barton 2800+ @2313 (185x12,5) Vcore 1,675V, Asus A7N8X-E Deluxe, 2x 512 MB DDR A-DATA 400@370Mhz 2,6V, ASUS AGP-N6600GT TOP 128MB DDR3 @570/1200, 2x HDD SEAGATE Barracuda 7200.7 PLUS 160GB RAID 0 case KME CX-7859 + Eurocase 400W
hamaz
Nováček
Nováček

Příspěvek od hamaz »

pee1 píše:Prave som cital diskusiu a techsupp. na matroxackych strankach, a takychto problemov sa tam vyskytuje slusne mnozstvo. Asi to fakt hry DX 3D vobec nezvlada. Len ma zaraza ze mrzne aj pri strihani videa. Totiz potrebujem graficku kartu na dva monitory (no nepotrebujem ale je to pohodlnejsie s dvoma) kvoli strihaniu videi (ale nic moc profesionalne) len sem tam nake dvdcka narobit z kamery, popripade naky klipik. A dalej kvoli editovaniu a multistopovemu nahravaniu muziky, nakolko si natacame s kapelkou demace. A sem tam naka prasicka gameskova musi byt... Som si myslel ze P650 by mohla byt ok, ale asi som sa zmylil.
Vykašlal bych se na Parhelii ..jejich podpora je hrozná. Měl jsem Parhelii 512/128DDR. Obraz sqvelej, ale ten už produkuje i ATi a Nvidia. Co se týče střihovejch aplikací, dosud používám G400DH a nemám nejmenší problém. Nikdy mě to v AP nevymrzlo, ale je pravda, že pokud AP používá optimalizovaný knihovny od Matroxu, tak to může být pravý důvod nechodivosti. Taky HW, tedy fošna a celkové sladění je dost důležité - mám intel_Only sestavu :lol: . To je další bod pro chodivost při střihu.
Pokud toužíš po 2D/3D s 2xDVI tak třeba 3Dlabs má nejlevnější kolem 5000,-.

2no-x: Z Ghotic.cz bych nedělal bohy. Chtěl jsem od nich sehnat redukci pro Parheliia a majitel mi odpověděl, že se v evropě sehnat nedá. :wink: Za týden byla doma z německého MatroxShopu za 500,-. jj..
Oni nejsou distributoři, jen od nich nakupují a mají "dobré" jméno.
http://www.matrox.com/mga/buy_matrox/di ... streur.cfm
- no machine found -
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“