Jaký program používáte na převod Mpg na Dvd
- blod
- Začátečník

Jaký program používáte na převod Mpg na Dvd
Mám pár filmů ve formátu mpg a chtěl jsem je předělat do Dvd.Jenom nevím
kterej je nejlepší a ještě v češtině.Dík za TIP.... 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký program používáte na převod Mpg na Dvd
Trochu nepresne položená otázka.Mpg je Mpeg a vlastne to same co je na DVD. Ale asi chceš vytvorit z jednoho Mpegu filmove DVD.blod píše:Mám pár filmů ve formátu mpg a chtěl jsem je předělat do Dvd.Jenom nevímkterej je nejlepší a ještě v češtině.Dík za TIP....
Pokud ano tak použij treba Pinnacle Studio 9 načti Mpeg a v konverzi vyber formát a vytvořit DVD. Pote bude zpracováno a i vypáleno jako DVD včetne struktury.
- blod
- Začátečník

A co říkáš na "WinAVI Video Converter"je to dobrej soft než "Pinnacle Studio 9"Dzin píše:Trochu nepresne položená otázka.Mpg je Mpeg a vlastne to same co je na DVD. Ale asi chceš vytvorit z jednoho Mpegu filmove DVD.blod píše:Mám pár filmů ve formátu mpg a chtěl jsem je předělat do Dvd.Jenom nevímkterej je nejlepší a ještě v češtině.Dík za TIP....
Pokud ano tak použij treba Pinnacle Studio 9 načti Mpeg a v konverzi vyber formát a vytvořit DVD. Pote bude zpracováno a i vypáleno jako DVD včetne struktury.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Neznám, zkus a uvidiš.blod píše:A co říkáš na "WinAVI Video Converter"je to dobrej soft než "Pinnacle Studio 9"Dzin píše: Trochu nepresne položená otázka.Mpg je Mpeg a vlastne to same co je na DVD. Ale asi chceš vytvorit z jednoho Mpegu filmove DVD.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: