koupě notebooku

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Tivan
Nováček
Nováček

koupě notebooku

Příspěvek od Tivan »

zdravím, chci se zeptat, vybírám si notebook, chtěl bych nějakej cca do 25000Kč bez DPH, mám už něco vybráno,ale pořád přemýšlím,jestli jít do Intelu nebo do AMD, AMD, co by jste mi doporučili?Zamlouvá se mi notebook HP nx6125 Turion ML-28, 1,6 GHz,15, 512, 60, DVD RW DL, W, B, XP, myslíte že by to byla dobrá koupě?Díky za radu....
Samuel Gordon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samuel Gordon »

I kdyz na stolnich PC uprednostnuju spise AMD, tak pro notebooky bych volil radsi Intel, cili Pentium M. IMHO pro notebooky je to lepsi volba! Jinak, co se tyka konkretniho modelu, tak ten si musis vybrat podle toho, co uprednostnujes, popr. podle toho, co chces na tom notebooku delat (jestli ti zalezi na vydrzi nebo na kapacite disku atd.). Jinak firmu bych ti rozhodne doporucil IBM - kvalitni zpracovani. Mas jistotu, ze ti nekolik let vydrzi a za mesic ti neco neupadne. Jeste mam celkem dobre zkusenosti s Fujitsu Siemens. Jinak jestli chces jeste poradit, tak napis konkretni veci, co chces na nem delat...
CPU AMD Opteron 144@2,4GHz :: MB DFI Ultra Infinity :: RAM A-DATA 512MB 400MHz :: VGA ATi Radeon X550 128MB :: HDD WDC WD2500KS 250GB, WD 40GB, Seagate 80GB :: DVD+-RW LG GSA-4163B :: CD-RW Lite-ON LTR-40125S :: LCD Samsung SyncMaster 940BW 19'' widescreen
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Mas tam kouzelen slovicko bez a tak bych misto nej vzal tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31995 ma Pentium M a nesdilenou grafiku (hlavne kvuli tomu druhymu je imho o dost lepsi)
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeathFriend »

Souhlasím s martinezem,dobrá volba za ty peníze.

EDIT// http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00023107 tady ho seženeš o 3000tisíce levnější.Obchod je to dobrý takže se nemusíš bát.
Tivan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tivan »

díky moc za pomoc, ten jak jste mi doporučili vypadá dobře, beru ho, ještě jednou díky.. :)
DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeathFriend »

jeeežiš.Ten odkaz co jsem ti dal já,na ten ani nekoukej,Kup ten notes co ti ukázal martinez.Ten můj odkaz to není uplně stejný notes.Ten neber i když se tak jeví.Včera jsem se pořádně nekoukl do specifikací.
Tivan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tivan »

já se na to koukal, všimnul jsem si, že je tam jiná grafika a ještě nějaký věci, tak jsem ho nebral a vzal jsem ten od Martineze, už ho mám objednanej, tak jsem zvědavej :-D Díky a mějte se..
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

ja chci ten s integrovanou GK - nepotrebuju ji a ta vzdrz na vic se hodi ale nejak je prestali prodavat v mem oblibenem obchode což me pekne nestavlo
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“