Je tento volant OK?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Cormi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Je tento volant OK?

Příspěvek od Cormi »

Plánuji koupi tohoto volantu k paření her NFS Hot Pursuit 2 a NFS Porsche Unleashed. Cenově se pohybuje kolem 1500,-
Je to dobrý volant? Popravdě víc bych za volant nedal a z alternativ v dané cenové hladině se mi tenhle líbí nejvíc... U těchto volantů se řadí jako ve formuli - shift up, shift down? To by mi vyhovovalo
http://www.czechcomputer.cz/czc/product ... 21018v.jpg

//edit Jája: obrázek předělán na odkaz
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

ano je dobry, a ano jde radit jako u F1
0118 999 881 999 119 7253
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

no sice nevim jakej myslis, nikde ho tam nevidim .))
ale vzal bych tento
Logitech Wingman Formula Force GP cen cca 1590,-
....ze by to byl MELOUN
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Ten je dobrej, jenom strasne malej ( ale to asi vsechny PC volanty, sem ridic, takze ono kdyz sem prijel ke kamosovi a "presedl" k Thrustmasteru Ferrari, tak je ten rozdil ve velikosti zhruba 3:1 ).

Jinak jako nejlepsi mi prisly prave ty Thrustmaster, koukl bych se po tech starsich "Thrustmaster Ferrari Force Feedback" - ma ho kamos a fakt skvelej - ma radici paku i "padla" pod volantem, ve svy dobe stal asi 5k :) ( to ten co sis vybral skoro taky, jen pro info )

Jinak dneska nabizej za 1500 novej model Enzo
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32015 - ale musel by si pockat na jeho PC verzi, tyhle hybridy PC/PS2 nejak spatne podporujou FF na PC, takze by si o dost prisel... Ale designem jim Logitech nesaha ani po paty...
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Imo tenhle Logitech je naprosto perfektní, osobně mi tam sice chybí pár tlačítek (můj Logi Formula Vibration jich má aspoň 12 :) ), ale zpracováním a softwarem je imo logitech jeden z nejlepších a za tuhle cenu nic moc lepšího neseženeš.
HP nx7400 EY505ES
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Anduril píše:Imo...
sice desne OT, ale proc ty vsude rikas "IMO"? :) Dyt to ma bejt IMHO -je to acronym anglického termínu "In My Humble Opinion" - přeloženo asi jako "podle mého (skromného) mínění". Ledaze by si nemyslel skromne, ale to pak zavani "hulanovstvim" :wink:
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

wector píše:
Anduril píše:Imo...
sice desne OT, ale proc ty vsude rikas "IMO"? :) Dyt to ma bejt IMHO -je to acronym anglického termínu "In My Humble Opinion" - přeloženo asi jako "podle mého (skromného) mínění". Ledaze by si nemyslel skromne, ale to pak zavani "hulanovstvim" :wink:
:D Přesně tak, já vím, že je to IMHO, ale já nejsem skromný ;)
HP nx7400 EY505ES
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Mam tento volant a je super. Celkom dobry pomer cena/vykon.
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“