Prosim poradte na dvd se mi skube obraz
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- rossa
- Začátečník

Prosim poradte na dvd se mi skube obraz
Prosim vas poradte mi nebo uz mi slejza kuze vsteky.Mam DVD Sony DVP-NS 905V.Pred par dny sem vypalil na dvd medium verbatim film.Bohuzel kdyz jej pustim ve stolnim pc tak se v jednech a tech samich mistech porad skubne obraz.Skousel sem to pustit i v jinem stolnim dvd playeru a nebo v pc ale vse bylo v poradku a obraz se tedy seka jen ve stolnim dvd vyse jmenovane znacky.Ponevadz jsem koupil novou vypalovacku LG 4165 tak sem hned neco skusil vysmazit a obraz v tomto dvd je bes problemu.Tak sem tedy skusil to dvd ve kterem se trha obraz hodit znovu do pc a vypalit v nove palirne na nove medium verbatim.Bohuzel v pc a v jinem dvd hraje ok jen v tom sony se zase obraz trhne ve stejnych mistech.Myslel sem ze kdyz to v pc jede dobre bes trhani tak to bude nejake divne medium ale bohuzel ten kaz kterej se nikde nez v sony dvd neprojevil prenesl i na jine medium.je nejaka pomoc??nebo vysvetleni??
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- rossa
- Začátečník

v
To dvd co se sk je delane pres decrypter,pak shrina vypaleno v neru.To co sem skousel ted tak to sem delal tak ze sem to cd ktere se skube hodil do pc a nacetl decrypterem a pak vypalil v LG 4165 a neru.Bohuzel problem je porad stejnel.dvd se cuka na tech samich mistech.ale kdyz jej pustim v pc nebo jinem playeru tak je vse ok
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ne. Já jsem myslel, jestli nepoužíváš nějakej klonovací program, ten by ti to obšlehl i s chybama a i vypálil. V Neru žádný chyby načíst nelze, to bys poznal při vytváření image, proto jsem ti radil, abys to vyzkoušel v něm. Jestli už je ale to video komprimovaný, tak to může dělat třeba nějaká složitá scéna, která se buď nestačí z mechaniky načíst, nebo nestíhá počítač. Zkus to NEro a ještě zkus spustit ten film z hdd, co to udělá.
Bathory
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- JendaLinda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PcBuh
- Začátečník

-
- Bathory
- Čestný člen