Repro 2.1 Logitech - X-230

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Repro 2.1 Logitech - X-230

Příspěvek od Mirda85 »

Ahoj zdravím Vás všechny. Nevěděl by někdo jakou mám šanci na mej stavající zvukové kartě od Creative - SB PCI 128
rozchodit sestavu repro 2.1 od Logitech - X-230.
Budu to kupovat na starej počítač a nechci už kupovat i novou zvukárnu!
Myslíte že mi tam vůbec něco vynikne? Předem díky moc za vaše odpovědi :old5:
Cormi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cormi »

Tak tuhle zvukovku jsem měl na svym prvnim kompu a nevidim důvod, proč by si na ní nemoh rozchodit 2.1 repráky. Normálně to propojíš přes jack výstup zvukovky a hraješ :) Protože je zesilovač integrovanej v subwooferu tak využiješ plnej potenciál těch repro. Jen bych ještě kouk po Hercules XPS.2100 nebo Creative i-Trigue. Ta karta je každopádně lepší než kdejaká integrovaná v desce staršího pc. Ničeho se neboj - jenom bych ještě přehodnotil ten výběr - napřed si ty repro poslechni ať víš co kupuješ...
Koukni na odkaz dole - já mam ty Herculesy a teď upgraduju na Logitech Z-2300 THX (s tim upgraduju ale i zvukovku - na Audigy 2 ZS s THX). Podle mýho u Logitech stojí za zmínku jen ty nejvyšší modely repro - u těch levnějších jsem skeptickej - kouknul bych radši ke konkurenci - ty Herculesy mam a hrajou fakt dobře (pro běžnýho spotřebitele naprosto dostatečně, i když mají JEN! 12,5 cm průměr subwooferu - za to je ale dobrá jeho ozvučnice)... http://www.czechcomputer.cz/art_doc-0DF ... A6D3C.html
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirda85 »

Dík moc za odpověď. Sem rád, že ta zvukárna teda dokáže ještě aspoň něco (má už přeci jen nějakej ten pátek za sebou). :lol:
Já mám možnost tu X-230 sehnat za 1 100,-kč a když koukám na ty ceny těch ostatních, tak si říkám, že to asi kvůli tomu ani nestojí.
Na novým compu se už, ale vyřádím!!!
Dík moc :)
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Re: Repro 2.1 Logitech - X-230

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Mirda85 píše:Ahoj zdravím Vás všechny. Nevěděl by někdo jakou mám šanci na mej stavající zvukové kartě od Creative - SB PCI 128
rozchodit sestavu repro 2.1 od Logitech - X-230.
Budu to kupovat na starej počítač a nechci už kupovat i novou zvukárnu!
Myslíte že mi tam vůbec něco vynikne? Předem díky moc za vaše odpovědi :old5:
Jestli jsi nenáročný uživatel,tak si ty Logitech X-230 kup.Ale laciné repro+laciná int.zvukovka.Jestli tam něco vynikne?:-D To ani náhodou.Nebudu ti tady nic doporučovat,ještě to zvaž.
Cormi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cormi »

Nebude to nijak zlý - každý 2.1 repro hrajou líp než plastový 2.0 krabičky... Logitechy bych si ale být tebou pořádně rozmyslel... Koukni tady na moje typy ! :wink: Ty moje Herculesy lze pořídit tady už za 1750,- http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24617 ale pokud chceš zůstat u nižší ceny tak jsou určitě o hodně lepší (než ty Logitech) tyhle Creative za 1500,- ! http://www.dxt.cz/?s-sn=SBR-REPRO-CREAT ... tiId=39217
Na pouštění MP3 na normálních 2.1 repro ta PCI 128 rozhodně stačí...
A v budoucnu se pustíš do něčeho lepšího, jak už jsi psal - každej nějak začíná, ale pokud zvolíš ty Creative tak uděláš mnohem líp než s těma Logitech !!! Těch 400,- se tady opravdu vyplatí připlatit. Jinak z vlastní zkušenosti můžu doporučit ty Herculesy. Za tu cenu super zvuk.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

cormi:jenže ty 2 malé měniče na solidní podání středů rozhodně nemůžou stačit!Minimum jsou tři.Třeba Altecy FX6021 jich mají na každém satelitu 6!Já dávám ale přednost klasické konstrukci,přeci jen za kvalitní zvuk při malých rozměrech se platí (tak jako v případě těch Altec Lansing FX6021).
A starý SB je podle mně nedostačující.Nikde není napsáno,že si nemůžu dát do staršího počítače novější zvukovou kartu-pokud splňuje nároky na hardware-tu přeci můžu využít i později při stavbě nového počítače.Stejně tak repro-a tady to platí ještě víc-protože ti tak rychle nezestárne.
Cormi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cormi »

Já to pro něj vidim jasně na ty repro Creative (viz odkaz). Já budu taky dávat do staršího (5 let) kompu novou Audigy 2 ZS - půjde mi tam v klidu, ale už s tou starou Live 1024 nemam problém, jenže kombinovat jí s Logitech Z-2300 THX se mi nechce - přece jenom to k nim chce adekvátní zvukovku :) Tu SB PCI 128 jsem měl v prvnim kompu, jak jsem psal a že by byla nějak nedostačující jsem teda nezpozoroval. Záleží na tom, co od ní člověk očekává. Audiofila neuspokojí, ale na hraní s danýma repro je v pohodě. Mirdo, vezmi ty repro Creative i-Trigue 3200 a budeš překvapenej :wink: a nebo si přečti test těch Herculesů co jsem dal odkaz v prvnim příspěvku - tam se jedná už o opravdu příjemnej zvuk, ale nesmíš mít basy nastavený na max. a pouštět to nahlas. Já to udělal, když jsem je měl nový a subwoofer to nepřežil. Nevim, jak je to možný, ale uznali mi reklamaci, takže jsem měl po měsíci nové :)
Ty Creative budou ale taky super - rozhodně mnohem, mnohem lepší než ty Logitech - tam se vyplatí připlatit
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirda85 »

Tak já si teda půjdu koupit ty Herculesy. Sice se mi ty satelitní reproduktory moc nezamlouvají vzhledově, ale to už se asi časem nějak přežije. :roll:
Přes net je objednávat nebudu, je pak akorád s tím starost to případně reklamovat. V Plzni je maj za 1 800,- :)
Tak dík za váš drahocenej čas
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

mirda:v nějaké recenzi jsem četl,že do basáku těch Herculesů,resp. do basreflexové trubice musíš strčit bavlněnou fusakli :-D Prý to pomáhá :wink:
Tak si je nech vyzkoušet a tu bavlněnou fusakli vem s sebou. :-D
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

mirda:v nějaké recenzi jsem četl,že do basáku těch Herculesů,resp. do basreflexové trubice musíš strčit bavlněnou fusakli :-D Prý to pomáhá :wink:
Tak si je nech vyzkoušet a tu bavlněnou fusakli vem s sebou. :-D
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

osobne mam s touhle zvukovkou moc dobry zkusenosti - ja bych ji nechal ale poohlid bych se urcite po vykonnejsich a lepsich reprakach.... co se tyce vykonnosti urcite za minimum povazuju teac powermax 1300 - 60W niz bych nesel... ja mam altec lansing cs21 110W a prestoze nemusim moc extreem hlasitou muziku tak by 150W repraky s velkym basovim mnenicem byli optimum pro pc si myslim...
Cormi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cormi »

Mirdo: Rozhodně ještě zvaž ty Creative - nespěchej s tim... tady je odkaz:
http://cz.europe.creative.com/products/ ... duct=10327
Určitě bych je objednal v DXT ComputerS, pokud jsi z Plzně - adresa je Klášterní 25 (je to u Jiráskovo náměstí na Slovanech - teď jsem tam objednával ty Logitech) a mají tam dobrý ceny. Herculesy znam - mam je doma, ale ty Creative jsou přinejmenšim po vzhledové stránce zajímavější, ale neslyšel jsem je hrát... žádný prdítka to určitě nebudou. Chtělo by to je přímo porovnat s těma Herculesama. Extra výkony ke kompu vyloženě nepotřebuješ.

Obrázek

Obrázek
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

to crash:Výkon není všechno,ale pod 60w bych taky nešel.Optimum je 100 a víc.Na druhou stranu,výkon není všechno a je potřeba myslet na to,kde ti to bude hrát.
btw.už jsi vyřešil tu zvukovku?
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

to nobody: jj. vymenou za grafarnu mam SB Live :-DDDD No a o tom vykonu a parametrech sme se uz nekde bavili ne???? (je mi jasny ze 100W reprak muze hrat daleko lip nez nakej 150W ale myslel sem se stejnou char. cilivosti. - kdyby byla stejna tak hraje vic nahlas...)
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

crashPC:SB live?Myslel jsem,že půjdeš aspoň do té Audigy2 Value.Já bych níž nešel,ty repráky na to mají.Mně se tak výborně rozehrály s tou audigy2,s m-audiem by mohly být ještě o chlup lepší.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

mirda:jasný typ jsou tyto.Za 2000 sice,ale mají bezdrátové dálkové ovládání.Kdybych uvažoval nad koupí repro,zaměřil bych se na ně.
http://www.pixmania.com/cz/cz/60300/art ... 01-ee.html
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

To nobody: no jak te tak posloucham tak to myslis asi vazne co? jelikoz sem to vymenil tak me to nestalo ani korunu a nasetreny prachy mi zustali... no nekde si to musim vyzkouset jestli to za to stoji ji koupit...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“