lukimiki píše:Tak ja si nainstaloval chronicles of riddick , ktery mi predtim jel v pohode. Ted to zapnu a napise mi to, ze to potreuje aspon verzi openGL 1.3 . A ve vlastnostech mi to pise, ze mam nejaky MS starforce 6600 ......kua nevite co s tim?
Hele me to delalo taky, teda vetsine to delalo, staci si pouze stahnout patch a riddik bezi v poho
No ale jaktoze to predtim nedelallo?
CPU:Intel Pentium 540J 3,2 Ghz, RAM: 2x Geil 512MB DDR2 CL 4; GPU: MSI NX6600VTD 128MB Diamond @ 500/1000 ; MB: MSI 915G combo; HDD: Western Digital 80GB 7200rpm S-ATA; HDD2: 6GB SAMSUNG; CDRW/DVD: Teac DV 552G ; DVD RW: LG 4167B
AQUAMARK: 52k
2 lukimiki:
A nemenil si treba ovladace ke karte? Jinak pokud si naistalujes na toho Riddicka patch, melo byt to jet bez problemu. Mel jsem ten samy problem a patch to vyresil. Davej si ale bacha jakou verzi toho patche stahnes, zalezi jakou mas verzi hry. Ja jsem tu kartu kupoval v CR v Alfacompu a mel jsem US verzi hry , tak jsem musel hledat US patch.
lukimiki píše:JJ uz to jde dikes...me by to asi nenapadlo
Hrajete to nekdo s tema nejvyssima shaderama? J kdyz to dam na ty 2.0++ tak se to dost trha.
S shaderama 2.0++ se to hrat neda, pac to ta karta uz proste nestiha.. ja mam zaply shadery 2.0 a hra na me sestave co mam v podpisu jede 40-80FPS na high detaily.
lukimiki píše:JJ uz to jde dikes...me by to asi nenapadlo
Hrajete to nekdo s tema nejvyssima shaderama? J kdyz to dam na ty 2.0++ tak se to dost trha.
S shaderama 2.0++ se to hrat neda, pac to ta karta uz proste nestiha.. ja mam zaply shadery 2.0 a hra na me sestave co mam v podpisu jede 40-80FPS na high detaily.
Nevis jak si v Ridickovi zapnu zobrazeni fps??
CPU:Intel Pentium 540J 3,2 Ghz, RAM: 2x Geil 512MB DDR2 CL 4; GPU: MSI NX6600VTD 128MB Diamond @ 500/1000 ; MB: MSI 915G combo; HDD: Western Digital 80GB 7200rpm S-ATA; HDD2: 6GB SAMSUNG; CDRW/DVD: Teac DV 552G ; DVD RW: LG 4167B
AQUAMARK: 52k
EfineSS píše:
Nevis jak si v Ridickovi zapnu zobrazeni fps??
Stahni si program Fraps a pres ten to jde v kazdy 3D aplikaci
Zdarvim tak jsem si tuhle kartičku koupil taky...hned jsem flashnul bios kvuli aktivaci teplotního čidla,přetaktoval a různě zkoušel,takže tady mám výsledky(doufám že jsem správně počítal...).Všechno jsem měřil na standartně dodávaném chladiči,pokaždý sem ho nechal tak pět minut vydechnout...přetaktovat by šla ještě kousek dál,ale počkám na chladič od AC
takže jek si můžete všimnout,na nejvyšší takty se výkon u 2k5 o 40 bodů zhoršil,ale u 2k3 se zase zlepšil....no a 2k1 to je divný samo o sobě....
Tak bych byl rád,kdybyste to nějak zhodnotily,případně poradily.Já si myslím že hodně dělá můj super pomalej procák se směšnou cache...dík za odpovědi,čus
2 Venoušák:
Mas v tech 3DMarcich hodne slaby vysledky, pri taktech 565/1175 nema kartu vubec smysl provozovat protoze tam je videt skoro i ubytek vykonu..
To:EfineSS
no však já jsem jí jenom zkoušel,kolik z ní vymáčknu,ale jak říkam,chce to novej procak....jinak normálně jí mám na 540/1100(1150)nebo co myslíte že mám upgradovat?
Venoušák píše:To:EfineSS
no však já jsem jí jenom zkoušel,kolik z ní vymáčknu,ale jak říkam,chce to novej procak....jinak normálně jí mám na 540/1100(1150)nebo co myslíte že mám upgradovat?
Rozhodne procak a taky bych dokoupil 512MB RAM. Ale to jsme dost OT.
2Kuprt....Proc sis koupil si diamonda k tak tristni sestave,to nechapu....starej chipset,256MB ram a jeste k tomu SDRAM..mno nevim,myslim zes neudelal dobre..karta bude silene brzdena zbytkem PC... a co chces hrat s 256MB RAM?
Nech my mého durona : ))
Ne jsem čekal kdo se první ozve jinak mám v 3D marku 2001 - 5600 a v 03 - 6000 . a dokonce a to ještě se starou grafarnou jsem dohrál na plný detaily halfa 2 a do pulky i doom 3. sám nevim jak to dělám. to jsem ještě nenapsal že my běží na 250W zdroji.
Jinak do vánoc chci přesedlat na sepron 64 ale bohužel moje chudinka GeForcka 5200 odešla bez rozloučení když jsem byl na sportovnim kurzu ze školou. Takže grafarna přišla dřív než jsem čekal.
A kde se to čidlo zapíná??? žádnej vypínač jsem nenašel : ))
Kuprt píše: a dokonce a to ještě se starou grafarnou jsem dohrál na plný detaily halfa 2 a do pulky i doom 3.
no neni se cemu divit FX5200 pouziva nejaky stary trapny dirext 8.1(treba nevim co ta karta umi) tudiz si znacne ulehcila praci nevykreslila 50% te hry v te kvalite jak mohla. Sam sem byl svedkem srovnani FX5600LE a Radeona 9600 v HL2. Docela rozdil ve vsem.
Kuprt píše: a dokonce a to ještě se starou grafarnou jsem dohrál na plný detaily halfa 2 a do pulky i doom 3.
no neni se cemu divit FX5200 pouziva nejaky stary trapny dirext 8.1(treba nevim co ta karta umi) tudiz si znacne ulehcila praci nevykreslila 50% te hry v te kvalite jak mohla. Sam sem byl svedkem srovnani FX5600LE a Radeona 9600 v HL2. Docela rozdil ve vsem.
Sry za OT
Nic proti, ale FX 5200 ma plnou hardwarovou podporu DX9, kdyz rikam plnou tak myslim opravdu plnou.Tyhle karte je to sice k nicemu, ale jde o princip, ti rikas ze pouziva DX 8.1, to je omyl hochu.