Zdravím!
Mám takový dotaz, existuje nějaký software, který by dokázal přes TV kartu přijmat satelitní signál??
Myslím výstup co je z paraboly by šel dvojmo, jednou do normálního přístroje a jednou do kompu kde by e dalo sledovat něco jiného než na přístroji...a případně dékodovat placené stanice kdyby uměl...
Jakože jen by mě zajímalo jestli to jde, protože pokdu jo, tak by se opaltilo koupit TV kartu, ale pokud ne tak ne:-)
Virtuální satelit
- nimeth
- Nováček

-
Virtuální satelit
Jsem Lama a nestydím se za to:-)
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Žadne krabičky na parabole netřebaJasper píše:Na to musis mit satelitni tv kartu. Jinak abys mohl sledovat 2 nezavisle stanice, tak tusim ze musis mit 2 ty krabicky na te parabole. Jinak nektere stanice dekodovat jdou, ale s HBO nepocitej...
Ale 2 sat karty!
Jinak lze jednu sat.stanici sledovat a nahravat dalši, ale ne sledovat vic jak jednu
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sak on nechtel 2 karty. On ma jeden stolni pristroj a jeste chce do kompu...Dzin píše:Žadne krabičky na parabole netřebaJasper píše:Na to musis mit satelitni tv kartu. Jinak abys mohl sledovat 2 nezavisle stanice, tak tusim ze musis mit 2 ty krabicky na te parabole. Jinak nektere stanice dekodovat jdou, ale s HBO nepocitej...![]()
Ale 2 sat karty!
Jinak lze jednu sat.stanici sledovat a nahravat dalši, ale ne sledovat vic jak jednu