Virtuální satelit

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
nimeth
Nováček
Nováček

Virtuální satelit

Příspěvek od nimeth »

Zdravím!
Mám takový dotaz, existuje nějaký software, který by dokázal přes TV kartu přijmat satelitní signál??
Myslím výstup co je z paraboly by šel dvojmo, jednou do normálního přístroje a jednou do kompu kde by e dalo sledovat něco jiného než na přístroji...a případně dékodovat placené stanice kdyby uměl...
Jakože jen by mě zajímalo jestli to jde, protože pokdu jo, tak by se opaltilo koupit TV kartu, ale pokud ne tak ne:-)
Jsem Lama a nestydím se za to:-)
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Na to musis mit satelitni tv kartu. Jinak abys mohl sledovat 2 nezavisle stanice, tak tusim ze musis mit 2 ty krabicky na te parabole. Jinak nektere stanice dekodovat jdou, ale s HBO nepocitej... :-D
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jasper píše:Na to musis mit satelitni tv kartu. Jinak abys mohl sledovat 2 nezavisle stanice, tak tusim ze musis mit 2 ty krabicky na te parabole. Jinak nektere stanice dekodovat jdou, ale s HBO nepocitej... :-D
Žadne krabičky na parabole netřeba :lol:
Ale 2 sat karty!
Jinak lze jednu sat.stanici sledovat a nahravat dalši, ale ne sledovat vic jak jednu :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Dzin píše:
Jasper píše:Na to musis mit satelitni tv kartu. Jinak abys mohl sledovat 2 nezavisle stanice, tak tusim ze musis mit 2 ty krabicky na te parabole. Jinak nektere stanice dekodovat jdou, ale s HBO nepocitej... :-D
Žadne krabičky na parabole netřeba :lol:
Ale 2 sat karty!
Jinak lze jednu sat.stanici sledovat a nahravat dalši, ale ne sledovat vic jak jednu :wink:
Sak on nechtel 2 karty. On ma jeden stolni pristroj a jeste chce do kompu...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“