Ahoj mám Medala už dlouho a dřív jsem ho hrával na stroji:
AMD2400+XP
512MBSDRAM
FX5200
A hra byla plynulá....samozřejmě rozlišení1024x768 a medium az low detaily FRAPS jsem jeste nepouzival... takze jake bylo FPS nevim
A ted jsem koupil novou GK 6600Diamond a nejsem schopen dat vic nez 19FPS cim to???
A to jsem skousel snad 10 ruznych kombinaci nastaveni jsem zoufaly...PLS poradte
Tak reinstel windowsu jsem zatim nedelal ovladace na desku mam nejnovejsi a na 6600 Diamond taky mam tam 80.xx to uz si nepamatuju ale skousel jsem i starsi od 66.93 az po 80.xx.tak nevim do reinstalu jsem se zatim poustet nechtel protoze na tom HDD mam moc dat a nevim kam bych je ulozil bohuzel druhy HDDnemam k dispozici a DVD je male...
Edit:Myslis ze by stacil reinstal bez formatu???
až bdueš mít možnost tak ten reinstal udělej... nemáš disk rozdělenej aspoň na dvě části? nebo zkus si od něhoko pučit disk na chvíli a dát si to k němu.... myslim, že ten reinstal ti pomůže.... pak na to dát novější ovladače, jak desky tak grafiky a mělo by to jít.....
Hoj...supr udelal jsem reinstal Widli a jedu v rozliseni1152x864 High a very high detaily Hardware shaders 2.0 a FPS nejdou pod 30
Edit: muzete to locknout...
Sakra to bylo jen v treningu potom v akci zase muzu davat jakykoliv nastaveni a nejsem schopen dosahnout 20FPS a to jsem tu GK pretaktoval na
Core550MHz
Memory1150MHz
A nic.. ja uz nevim.......
Edit:tim myslym treba i 640x480 a porad pod 20FPS
Nitram píše:Sakra to bylo jen v treningu potom v akci zase muzu davat jakykoliv nastaveni a nejsem schopen dosahnout 20FPS a to jsem tu GK pretaktoval na
Core550MHz
Memory1150MHz
A nic.. ja uz nevim.......
Edit:tim myslym treba i 640x480 a porad pod 20FPS