SW Problém po instal. HDD SATA2 k HDD ATA100

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
PcBuh
Začátečník
Začátečník

SW Problém po instal. HDD SATA2 k HDD ATA100

Příspěvek od PcBuh »

Nedávno jsem si koupil novej HDD WD200GB SATA2 , v Pc mam ještě HDD WD 120GB ATA100 , WinXP je vpoho , až na VideoStudio 8 a 9 , když dám načíst Mpeg ( Video z TV s Mpeg2 ) , tak je vše vpoho. , až do doby něž dám převést na VOBy , děla to strašně pomalu , převod toho Mpegu trvá víc jak 3hod. , ale dříve než jsem koupil HDD do SATA2 jsem mněl HDD do ATA100 a tam ten samej SW převedl Mpeg na VOBy za cca. 15-20min.

PLS HELP

Díky
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

dej semscreen z hd tachu
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

MaWa píše:dej semscreen z hd tachu
mezi HDD kopíruji normálně 40-45mB/s
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

MaWa píše:dej semscreen z hd tachu
WD 200GB SATA2
Obrázek

WD 120GB ATA100
Obrázek

Tak tady to je
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

uff tak to je divny, hd tach je ok...tohle nevypada na problem s diskama....maximalne ovladace ? zkusit je odebrat, restart, a nechat wokna aby si je nadetekovaly znova... :?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

MaWa píše:uff tak to je divny, hd tach je ok...tohle nevypada na problem s diskama....maximalne ovladace ? zkusit je odebrat, restart, a nechat wokna aby si je nadetekovaly znova... :?
Nic to neudělalo :(
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“