hups. twe sry, uz je to opraveno, melo tam bejt CaQAnduril píše:Jak souvisí ovladač procesoru a technologie sata - NCQ?
Windows vytuhávají, programy padají...
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to ta devka udelala zase, zrovna kdyz mamka delala veci do prace ( to bylo revu na meho milacka
). furt ta 1 knihovna. Uz sem psal mail na MS, co ze ta knihovna spravuje, ze bych aspon vedel, kterej HW ( teda spis jeho drivery ) dela bordel. Zatim mam podezreni na VGA, pac posledne se i trochu rozsypal obraz...
- Maryk
- Nováček

Podobné
Tak je nás víc. Tuhle chybu znám od minulého týdne taky. Padá nepředvídatelně kdykoliv, bez přesného určení, s hláškama typu STOP 0x0000007E; 0x0000008E;0x00000050;0x0000000A a pod.
Snad moje poznatky pomůžou ostatním.
Z všemožných for, stránek podpory a dalších jsem vyčet toto:
1/ odinstalovat všechny Firewaly. Adawary a další.Project všemožné antiviry Nod32,kaspersky,AVG (ty mi našly nejvíc).
2/Ani Memtest nemusí najít chybu a přesto je paměť vadná
3/DFI deska obecně je potvora.Změníš jedinou pooložku nastavení pamětí a je to v háji(ne vždy je default a Auto to nejlepší nastaveni, spíš naopak).
4/Microsoft podpora k tomu uvádí: možný vadný modul RAM,vadný slot RAM, špatné nastavení RAM.Dále možnost vadného,nakoplého driveru SCSI,VGA,virus,nebo závada bordu.
5/Vadná Ramka spolehlivě zlikviduje sebelíp chodící instalaci woken.
Nejčastěji uváděná a dohledaná závada - vadný modul RAM.
Pokud víte někdo víc, ev. na vlastní kuži vyzkoušeno máte, napište. Rád si doplnim informace.
EDIT: Jo a to přetaktování v podpisu už není pravda mašina po tomto jede těžko na default. Vpondělí posílám Ramky na reklamaci, pak napíšu výsledek
Snad moje poznatky pomůžou ostatním.
Z všemožných for, stránek podpory a dalších jsem vyčet toto:
1/ odinstalovat všechny Firewaly. Adawary a další.Project všemožné antiviry Nod32,kaspersky,AVG (ty mi našly nejvíc).
2/Ani Memtest nemusí najít chybu a přesto je paměť vadná
3/DFI deska obecně je potvora.Změníš jedinou pooložku nastavení pamětí a je to v háji(ne vždy je default a Auto to nejlepší nastaveni, spíš naopak).
4/Microsoft podpora k tomu uvádí: možný vadný modul RAM,vadný slot RAM, špatné nastavení RAM.Dále možnost vadného,nakoplého driveru SCSI,VGA,virus,nebo závada bordu.
5/Vadná Ramka spolehlivě zlikviduje sebelíp chodící instalaci woken.
Nejčastěji uváděná a dohledaná závada - vadný modul RAM.
Pokud víte někdo víc, ev. na vlastní kuži vyzkoušeno máte, napište. Rád si doplnim informace.
EDIT: Jo a to přetaktování v podpisu už není pravda mašina po tomto jede těžko na default. Vpondělí posílám Ramky na reklamaci, pak napíšu výsledek
CPU:AMD Opteron 185 Denmark 2.6GHz ; MB:DFI LanParty UT nF4Ultra-D
Bios 702-1;RAM GSKILL 4GB DDR PC3200 2-3-2-5 DUAL CHANNEL;
GK:Leadtek WinFast PX6600GT TD Extreme 550/1120@600/1250;ZDROJ:Enermax
535W;HDD:2xHitachi Deskstar T7K250 SATAII/300;CASE:Chieftec-LBX-03B;
CHLADIC:Scythe Ninja/Zalman VGA Coller VF700CU
Bios 702-1;RAM GSKILL 4GB DDR PC3200 2-3-2-5 DUAL CHANNEL;
GK:Leadtek WinFast PX6600GT TD Extreme 550/1120@600/1250;ZDROJ:Enermax
535W;HDD:2xHitachi Deskstar T7K250 SATAII/300;CASE:Chieftec-LBX-03B;
CHLADIC:Scythe Ninja/Zalman VGA Coller VF700CU