Blbne EIZO F56 - je to na vyhození?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Funda
Začátečník
Začátečník

Blbne EIZO F56 - je to na vyhození?

Příspěvek od Funda »

Zdravím, začal mě silně blbnout ten monitor. Dřív čas od času silně blikl obraz, přičemž se jakoby zvětšil a doprovázelo to docela hlasytý "lupnutí", teď se to zbláznilo úplně a lupe to v sériích třeba 10X po sobě, pak pár vteřin pauza a znovu. Přitom se zvětšuje ten obraz, jakoby se samo přepínalo rozlišení či co. Je to na vyhození?
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od maXXmilian »

Ahoj. Mel sem dve stejny eiza, obe mi po case zacaly delat presne to samy co tobe. Prvni sem tusim vyreklamoval, ale to druhy mi zaclo delat az po zaruce (6mes z bazaru) a nakonec sem se dozvedel ze je to na vymenu nejakyho studenyho spoje ci co, coz me odhadli asi na 1200 Kc. Tak sem se na to vykaslal a koupil si novej monitor, tobe doporucuju totez! Cau

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Funda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Funda »

Njn, díky za odpověď, tušil jsem, že to půjde do kontejneru.
badger
Nováček
Nováček

eizo

Příspěvek od badger »

Ja mam sony a mal som ten isty problem. Je to pravdepodobne obycajny studeny spoj na VN trafe. Tych 1200 je riadne zderstvo. Staci tam prepajkovat kontakty VN trafa. Otazka par minut.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Funda píše:Njn, díky za odpověď, tušil jsem, že to půjde do kontejneru.
To neeeeeeeeee!Tam to nepatri!Nemate sberny dvur?
.
Funda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Funda »

Holda29 píše: To neeeeeeeeee!Tam to nepatri!Nemate sberny dvur?
To jsem samozřejmě myslel obrazně, půjde to do kontejneru ve sběrným dvorku.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“