Pokoušel jsem se řezat můstky i přes laminátovou ochranu (tu sem sundal skoro celou
Overclok Duron 1,6 Superlock
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- XinDeL
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Overclok Duron 1,6 Superlock
Zdravím, chci se tak napůl podělit o zkušenost a napůl poradit. Mám durona 1.6ghz kterej je vyrobenej po 47 týdnu, takže super lock. Pomocí eaglova způsobu se mi ho podařilo předělat na mobile XP čím sem si otevřel násobič. Problém je v tom, že změnu násobiče můžu provézt pouze ve win před program CPUMSR. Když to přehodím v biosu tak mi nenajede (ani když jdu s násobičem dolů) Musím tam nechat původní hodnotu.
Pokoušel jsem se řezat můstky i přes laminátovou ochranu (tu sem sundal skoro celou
) abych nastavil jiný startovní multipiler, ale taky hovno. Teď mi to běží na 166*12, ale chtěl bych to dát radši na 200*10. Problém je v tom že když nastavím v biosu 200 tak mi to nenajede protože startovní násobič je 12. A ten můžu změnit až ve win. Patová situace. Neznáte někdo způsob jak by se dal změnit startovní násobič u superlocku nebo jestli se dá nějak měnit frekvence FSB za chodu win? Díky za každou radu a pomoc.
---------------
- Fifi
- Středně pokročilý

- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- XinDeL
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
CPU-z a Sandra
Tyhle programky znam a pouzivam je... Ale v mym pripade jsou mi na nic. Delaji jenom diagnostiku, ale fsb mi nijak zmenit nepomuzou. Ten násobič se 100% mění... je to podle Eaglova způsobu a samotnýho mě to překvapilo jak je to jednoduchý...
---------------