JAK je to s OM verzi Winxp

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
SPECNAS
Nováček
Nováček

JAK je to s OM verzi Winxp

Příspěvek od SPECNAS »

Dobry den mam dotaz rušim starý počítač na kterém jsem měl 2roky OM verzi win xp home chci jsi ted koupit novy compik,pujdemi instalovat na novy počitač tato verze nebo jsi musim koupit novy Xp.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: JAK je to s OM verzi Winxp

Příspěvek od Shit »

SPECNAS píše:Dobry den mam dotaz rušim starý počítač na kterém jsem měl 2roky OM verzi win xp home chci jsi ted koupit novy compik,pujdemi instalovat na novy počitač tato verze nebo jsi musim koupit novy Xp.
Odporuje to sice eule... ale dělá se to.... OEM verzi jsi si koupil třeba s flopynou.....
Briketa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Briketa »

Ta tvoje verze ze stareho kompu ti nepujde na novem kompu aktivovat po in ternetu. Budes muset volat linku podpory Microsoftu a tam jim sahodlouze vysvetlovat, proc instalujes uz jednou aktivovana wokna na jinou desku. Protoze jsou Windows po aktivaci pevne svazany se zakladni deskou, tak by po tobe mohli chtit treba reklamacni protokol od tve stare desky, aby sis to mohl nainstalovat na novou desku.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Briketa píše:....
Nemáš pravdu..... (Pokud to nebude v intervalu menším než cca 3 měsíce.......) . Zrovna včera jsem aktivoval po netu 4-tého svého sčota na legal "homelessech".... :oops: (flopyna @ hardwarová komponenta zakoupená s WXP je stále stejná...) :roll:
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

Shit píše:
Briketa píše:....
Nemáš pravdu..... (Pokud to nebude v intervalu menším než cca 3 měsíce.......) . Zrovna včera jsem aktivoval po netu 4-tého svého sčota na legal "homelessech".... :oops: (flopyna @ hardwarová komponenta zakoupená s WXP je stále stejná...) :roll:
Jak je mozne ze ti to uznavaji, kdyz je v EULE ze se to vaze na MB, a podminkou OEM je jen zakoupeni s HW ?
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“