Výběr bezdrátového setu myš+klávesnice

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
miru.s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Výběr bezdrátového setu myš+klávesnice

Příspěvek od miru.s »

Ahoj lidi,
chtěl bych si koupit bezdrátový set myš+klávesnice.Na normální práci na pc a také hraní her.S cenou tak do 2500-3000 víc ani korunu.
Poraďte.
Díky
Pc:Athlon 64 3700 San Diego@2.6Ghz,MSI K8N NEO4-fi, 2x DIMM 512MB DDR PC3200
cl 2.5,Seagate 160GB S-ATA, MSI 7600GS@GT, Sound Blaster Audigy 2 ZS, DVD±RW/RAM LG GSA-4163B,Coolermaster Centurion 5,Fortron 400W FSP400-60PN
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

proc chces bezdrát imho je je drát lepsí
já bych koupil tohle a tohle
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Xan píše:proc chces bezdrát imho je je drát lepsí
Víš on každej není jen zblblej hrama a nemyslí jen na to jak myš o trochu lépe sejme pohyb, aby se mu o malilinkio lépe střílela headka... :roll:

Jinak vybral bych si nějaké bezdráty od Microsoftu máš několik verzí a podle tvé ceny bych šel někam do středu cenového pole... :twisted:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Wiruss píše:
Víš on každej není jen zblblej hrama a nemyslí jen na to jak myš o trochu lépe sejme pohyb, aby se mu o malilinkio lépe střílela headka... :roll:

Jinak vybral bych si nějaké bezdráty od Microsoftu máš několik verzí a podle tvé ceny bych šel někam do středu cenového pole... :twisted:
njn já sem napsal to co mám já s čim sem spokojenej a s bezdratem nemam moc dobrou zkušenost ale už je to docela dlouho a nebyla to zrovna nejdraší myš ale proste od tý doby mám názor ze drát je lepší i když to možná už není pravda :oops:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

uz te vidim jak si tahas drat pres pul pokoje do postele :wink:
chce bezdrat tak mu doporuc bezdrat nebo se radsi zdrz komentare . to je jako bbych chtel poradit osobni automobil a ty bys mi dpoprucil tank :wink: .

jinak do tech 3 tisic se da sehnat Microsoft Wireless Optical Desktop Elite CZ poipripade levnejsi varianta Microsoft Wireless Optical Desktop Pro 2.0 CZ
0118 999 881 999 119 7253
pham viet tiep
Nováček
Nováček

Příspěvek od pham viet tiep »

jedine dve znacky kt preferujem ja su logitech a microsoft.myslim,ze logitech ma cordless mx 700 a mx3000 co maju podla mna cool mysky.alebo spominana verzia microsoftu,pokial ti nevadi netrhajuce kolecko(na gaming je to nanic)
intel p4 3.0ghz---asus p4p800E-deluxe---POWERCOLOR RADEON9600PRO 128---SAMSUNG SP120GB----APACER 2*512MB DDR---AC FREEZER 4
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“