Prosím sdělte mi své zkušenosti s tímto fotoaparátem nebo klidně řekněte tipy na jiný
http://www.azfoto.cz/_web/kodak/specifi ... share_c360
dá se pořídit za cca 5700Kč
mám cca tyto požadavky:
cena do 6500 (bez karty a příslušenství)
hodilo by se video 640*480 neomezené a při rozumném fps, ale není podmínkou
3*zoom
4-5Mpix
napájení na tužkovky
opt.hledáček
Vzhledem k tomu, že to bude můj první digitál a nemám zkušenosti, tak prosím o pomoc.
Jak moc vadí plastové tělo? Jinak se mi na něm líbí video ve 24fps
Předem díky za jekékoli odpovědi
Přemýšlím nad Kodakem EasyShare C360, pomozte pls
- kiel.l
- Nováček
Přemýšlím nad Kodakem EasyShare C360, pomozte pls
AMD 1700+, MSI KT3 Ultra, 256MB(266)+256MB(400) RAM, HIS Radeon 9600, Creative SB live!, CD-RW Lite-On 52/32/52, DVD Lite-On 16/48, HDD Seagate 40GB/7200, zdroj Fortron 250W
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno Kodak neni spatnej, v tyhle cenovy kategorii moc na vyber nemas. Rad bych doporucil sice nejakej canon ale obavam se ze s A520 se asi nevejdes.
Kodak neni spatnej ale musis akceptovat nejake kompromisy (napriklad velmi omezene moznosti manualnich zasahu). Ovsem do zacatku a na bezne cvakani staci. Mam tu fotky z nejakyho koadaka a neni to tak spatne, kodaky obecne pokud na ne natrefis v akci maji dobry pomer cena/vykon.
Ad dotaz - palstove telo nevadi, 90% kompaktu ma plastove telo, a ty co maji kovove stejne nevydrzi o moc vic. To je imho ten nejmensi problem
A ad video - je to sice krasna vec ale zazraky opravdu necekej. Ja mam sice video s nizsim rozlisenim ale ani vyssi by me neprinutilo ho nejak vic pouzivat. Jako kamera to rozhofdne neni (to je pak zalezitost spis kolem 15k)..
Kodak neni spatnej ale musis akceptovat nejake kompromisy (napriklad velmi omezene moznosti manualnich zasahu). Ovsem do zacatku a na bezne cvakani staci. Mam tu fotky z nejakyho koadaka a neni to tak spatne, kodaky obecne pokud na ne natrefis v akci maji dobry pomer cena/vykon.
Ad dotaz - palstove telo nevadi, 90% kompaktu ma plastove telo, a ty co maji kovove stejne nevydrzi o moc vic. To je imho ten nejmensi problem
A ad video - je to sice krasna vec ale zazraky opravdu necekej. Ja mam sice video s nizsim rozlisenim ale ani vyssi by me neprinutilo ho nejak vic pouzivat. Jako kamera to rozhofdne neni (to je pak zalezitost spis kolem 15k)..
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Kodak ma bohuzel moc modelu takze nektery se ani nedostanou do recenzi, ale tady je aspon jedna:
http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/c360.html
(vychazi docela obstojne, ovsem na tomhle serveru mi obcas prijdou moc "politicky korektni")
Aspon si prohlidni menu a ovladani, a rozhodne si ho nekde osahej nez ho koupis...
http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/c360.html
(vychazi docela obstojne, ovsem na tomhle serveru mi obcas prijdou moc "politicky korektni")
Aspon si prohlidni menu a ovladani, a rozhodne si ho nekde osahej nez ho koupis...