uroven diskuzi pod clankem
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý

NEJEN Hulánovi, někteří se tam podle mě chovají snad ještě hůřDigitaldoom píše:karf píše:co říkáte na diskuze pod články dnes?![]()
![]()
![]()
:blee:
![]()
![]()
hrůza dříve se tam člověk i něco dozvěděl teď už tam ani nechodim ...
Hulan a spol to tam zcela zlikvidovali ... nejde nějak bloknout IP hulanovy ? jak by bylo na světě krásně
![]()
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
proč jemu? Jeho příspěvek byl vždycky typu: "tohle je naprd, já mam intel + intel kdo má víc?" jenže teď tam nějakej trotl napíše "počkejme si na hulána" on napíše a je hotovo.Digitaldoom píše:nejde nějak bloknout IP hulanovy ? jak by bylo na světě krásně![]()
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Yngwie
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak dat ban nekomu kdo se schovava za proxy?
Neco vymyslime....jeste je moznost, ze by to bylo krute moderovano a veskere off topic prispevky byly hned smaznute 
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co třeby vymyslet anketu "co si myslíte o diskuzích pod články" přímo na stránkách nebo "oželel by někdo diskuze pod články?"Yngwie píše:Neco vymyslime....
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
- Yngwie
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Diskuze pod clanky mohou byt velmi prinosne, ale zda se, ze vetsina ctenaru tematum nerozumi nebo k nemu nemaji co rict, tak si musi alespon pridat pod clanek svuj off-topic nazor na neco jineho. Je to fakt des, co se tady posledni dobou rozmohlo. Uvidime...neco se vymysli 
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
- -- DiL --
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...trocha OT - poměrně nedávno jsem narazil na spojení dvou slov - RADEK HULAN. po pár dnech opět. ani jednou to však nebylo v dobrém respektive pozitivním duchu. tak jsem si vyhledal všechny jeho posty na PCT, navštívil jeho blog a nemohu jinak, než použít legendární větu ze seriálu Red Dwarf - "...TO JE ALE FRAJER..."...pochopitelně však myšleno ironicky...tak sebezahleděného a sebestředného egoistu, který i přes to všechno, co prožil (alespoň dle něj), nezískal žádný nadhled ani moudrost, by měl každý z nás poznat - jako odstrašující příklad toho, jak může člověku úspěch stoupnout do hlavy a navodit dojem "nadřazenosti" nad námi ostatními...
...napadá mě velmi přesný ekvivalent tohoto člověka - Já PETR ZVĚŘINA...a propo, není ZVĚŘINA a HULAN jedna a tatáž osoba?...
...napadá mě velmi přesný ekvivalent tohoto člověka - Já PETR ZVĚŘINA...a propo, není ZVĚŘINA a HULAN jedna a tatáž osoba?...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vidíš ale tohle kámen úrazu. Proč se teď navážíš do RH, když Ti nic neudělal. Nechci se ho zastávat, ale vetšinou má pravdu. On nikdy nezačal flame v diskuzi pod článkem, vždycky se našel někdo kdo řekl "počkejte co na to Hulan" a ostatní se do něho začali hned navážet a on se pouze bránil i když někdy už to přeháněl i on. Nechci tady vyvolat flame pouze konstatuji svůj názor.-- DiL -- píše:...trocha OT - poměrně nedávno jsem narazil na spojení dvou slov - RADEK HULAN. po pár dnech opět. ani jednou to však nebylo v dobrém respektive pozitivním duchu. tak jsem si vyhledal všechny jeho posty na PCT, navštívil jeho blog a nemohu jinak, než použít legendární větu ze seriálu Red Dwarf - "...TO JE ALE FRAJER..."...pochopitelně však myšleno ironicky...tak sebezahleděného a sebestředného egoistu, který i přes to všechno, co prožil (alespoň dle něj), nezískal žádný nadhled ani moudrost, by měl každý z nás poznat - jako odstrašující příklad toho, jak může člověku úspěch stoupnout do hlavy a navodit dojem "nadřazenosti" nad námi ostatními...
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- -- DiL --
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...nikoho nenapadám, pouze zde ventiluji svůj názor (stejně jako ty) na člověka, kterého jsem poznal via jeho blog a několik desítek postů zde na PCT a jehož způsob prezentace svého životního postoje (který se odráží i v příspěvcích zde na fóru) mě dosti zaráží...konec diskuze z mé strany...Nordir píše:Vidíš ale tohle kámen úrazu. Proč se teď navážíš do RH, když Ti nic neudělal. Nechci se ho zastávat, ale vetšinou má pravdu. On nikdy nezačal flame v diskuzi pod článkem, vždycky se našel někdo kdo řekl "počkejte co na to Hulan" a ostatní se do něho začali hned navážet a on se pouze bránil i když někdy už to přeháněl i on. Nechci tady vyvolat flame pouze konstatuji svůj názor.-- DiL -- píše:...trocha OT - poměrně nedávno jsem narazil na spojení dvou slov - RADEK HULAN. po pár dnech opět. ani jednou to však nebylo v dobrém respektive pozitivním duchu. tak jsem si vyhledal všechny jeho posty na PCT, navštívil jeho blog a nemohu jinak, než použít legendární větu ze seriálu Red Dwarf - "...TO JE ALE FRAJER..."...pochopitelně však myšleno ironicky...tak sebezahleděného a sebestředného egoistu, který i přes to všechno, co prožil (alespoň dle něj), nezískal žádný nadhled ani moudrost, by měl každý z nás poznat - jako odstrašující příklad toho, jak může člověku úspěch stoupnout do hlavy a navodit dojem "nadřazenosti" nad námi ostatními...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Radek hulán v akci
Mno v poslední době se mi chování pana vševěda hulána tak znelíbilo, že jsem se rozhodl pravidelně kotrolovat diskuse a pokud se objeví jakákoli nadávka případně odkaz na jeho web (jako že se objevují stále, místo konstruktivní diskuse), budu mazat jeho linky v příspěvcích (ať už z důvodu nadávek, vezení se na čtenosti PCT nebo zadávání screenshotů s ne příliš seriozního zdroje (bohužel tak Radka zatím musím brát)). R.H. byl na to upozorněn a to opakovaně a stále si nemůže pomoci a řeší a řeší. A co z toho nakonec vzniklo? Čtetě a smějte se. Více zde http://hulan.cz/blog/item/ja-petr-valek ... ctuning-cz Ještě než si to přečtete bych si dovolil upozornit, že ten kdo první nadával a byl sprostý, byl RH a rozhodně ne já. A co z toho plyne? Neskutečně mu otrávím život, nejeden čtenář cce aby prostě hulán zmizel a nám asi nezbyde než toto uskutečnit. Protože on se asi nikdy nezmění.
Dodávám prvnotní komunikaci, která následovala po několikerém upozornění na dle mého názoru ne zrovna skutečná srovnání kvality obrazu a odkazování na hulanovskej web.
""""
-----Původní zpráva-----
Od: Valek [mailto:valek@pctuning.cz]
Odesláno: 26. září 2005 23:22
Komu: radek@hulan.cz
Předmět: to tvé dokazování
Důležitost: Vysoká
Ty pochop už pro jednou, že tvůj boj za prosazování značek je opravdu
nudnej, přístě ti už začnu systematicky ty příspěvky mazat. Kdyby jsi
alespoň v každém z nich na někoho nenadával. Tak je z těch diskusí strašná
fraška. A to že odkazuješ na obrázek a ten necountruje mi vážně vysvětlovat
nemusíš. Sám si můžes za to že je celá redakce na Tebe nehorázným způsobem
nakvašená (o čtenářích ani nemluvě), byť někdy púsobíš jako inteligentní
člověk, který rozumí věci.
See yea
Petr Válek
PCtuning
Nazdar, to tvoje mazání odkazů na IMG je mimořádně směšné. Zjevně nechceš
aby mezi lidi vešla pravda o kvalitě 7800GTX. Proč? To ti platí ATI?
Ale chceš-li se chovat jako *****, bránit ti nebudu, jen mám z tebe
maximální srandu. Taového ******, který by mazal odkazy na IMG jsem fakt
ještě NIKDE nezažil
)
Přeji hezký den,
Radek Hulán
F-ART AGENCY, s.r.o.
email: radek@hulan.cz
web: http://hulan.cz/
msn: radek_hulan@hotmail.com
další reakce
-----Původní zpráva-----
Odesláno: 27. září 2005 0:10
Předmět: Re: to tvé dokazování
nemá to nic společnýho s ati ani s ničím jiným, jde mi jen o princip, ses prostě ******* co pořád něco musí dokazovat, kdyby jsi alespoň dokazoval pravdu! A piš si že ti to mazat budu
A ještě chvíli a začnem komplet s tvýma příspevkama. A mně rozhodně s nadávkama nena*****, fakt ne. takových jako ty už jsem poznal.
Cuž *****
Odpověď
Docela jsem tě na****! To je fajn, rád na***** malé teenagery. A to počkej,
co zítra v poledne o tobě napíšu za článek na svém webu
) Přes 5.000 lidí
si přečte o ****** z PCTuning.cz
)
Přeji hezký den,
Radek Hulán
F-ART AGENCY, s.r.o.
To je asi zatím vše, rozhodně ale hulán byl tím co začal nadávat trochu hustěji jako první. Ale co ono nemá příliš cenu se sním přít, on je totiž stejně nej.
Dodávám prvnotní komunikaci, která následovala po několikerém upozornění na dle mého názoru ne zrovna skutečná srovnání kvality obrazu a odkazování na hulanovskej web.
""""
-----Původní zpráva-----
Odesláno: 26. září 2005 23:22
Předmět: to tvé dokazování
Důležitost: Vysoká
Ty pochop už pro jednou, že tvůj boj za prosazování značek je opravdu
nudnej, přístě ti už začnu systematicky ty příspěvky mazat. Kdyby jsi
alespoň v každém z nich na někoho nenadával. Tak je z těch diskusí strašná
fraška. A to že odkazuješ na obrázek a ten necountruje mi vážně vysvětlovat
nemusíš. Sám si můžes za to že je celá redakce na Tebe nehorázným způsobem
nakvašená (o čtenářích ani nemluvě), byť někdy púsobíš jako inteligentní
člověk, který rozumí věci.
See yea
Petr Válek
PCtuning
Nazdar, to tvoje mazání odkazů na IMG je mimořádně směšné. Zjevně nechceš
aby mezi lidi vešla pravda o kvalitě 7800GTX. Proč? To ti platí ATI?
Ale chceš-li se chovat jako *****, bránit ti nebudu, jen mám z tebe
maximální srandu. Taového ******, který by mazal odkazy na IMG jsem fakt
ještě NIKDE nezažil
Přeji hezký den,
Radek Hulán
F-ART AGENCY, s.r.o.
další reakce
-----Původní zpráva-----
Odesláno: 27. září 2005 0:10
Předmět: Re: to tvé dokazování
nemá to nic společnýho s ati ani s ničím jiným, jde mi jen o princip, ses prostě ******* co pořád něco musí dokazovat, kdyby jsi alespoň dokazoval pravdu! A piš si že ti to mazat budu
Odpověď
Docela jsem tě na****! To je fajn, rád na***** malé teenagery. A to počkej,
co zítra v poledne o tobě napíšu za článek na svém webu
si přečte o ****** z PCTuning.cz
Přeji hezký den,
Radek Hulán
F-ART AGENCY, s.r.o.
To je asi zatím vše, rozhodně ale hulán byl tím co začal nadávat trochu hustěji jako první. Ale co ono nemá příliš cenu se sním přít, on je totiž stejně nej.
Naposledy upravil(a) liquidfunk dne čtv 29. zář 2005, 22:29, celkem upraveno 1 x.
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
- honny
- Středně pokročilý

<toto není OT>
imho lol
</>
imho lol
</>
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Peknej obrazek pana "jsem nejvetsi borec" teenageri
... Podle me to ten chlap nema v hlave v poradku - sice diskuse pod clankama na PcT nectu, ale tyhle maily my stacej...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pravní kroky??
No myslím,že na něj zvysoka ****. On se ten člověk zlikviduje sám! Pokud bude diskutovat normálně ä bez urážek, pak není největší problém ale ty jeho stály flame jaká je hvězda a zbytek je odpad, na to už vážně náladu nemám.
7800x3d@6800XT
- zombux
- Odborník PCT

je smutným faktem, že kdekoliv se objeví tenhle člověk, jde úroveň diskuse rapidně dolů. je celkem fuk o co v tý diskusi jde, jde o princip. už vidím jak na svým blogu začne onanovat tím jak je PCT plnej hovad, a patolízalové pod článkem mu to potvrdí (kritický komentáře zásadně nezveřejňuje). osobně tohle dost nechápu 
jeho články k věci mají imho vysokou hodnotu, je nabušenej informacema, škoda že to prokládá naprostejma kokotinama na který nikdo není zvědavej
jeho články k věci mají imho vysokou hodnotu, je nabušenej informacema, škoda že to prokládá naprostejma kokotinama na který nikdo není zvědavej
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Shit
- Odborník PCT

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kde mám podepsat vaši podporu ?
... kdekoli se tenhle člověk objeví jde uroveň všeho rapidně dolů
bohužel ignorace některým uživatelům příliš nejde a tak má mistr vimvšecnoteanageřipoďobaný oprvadu o publikum a posilování svého ega stále a hojně postaráno ....
Takže jen tak dál a trvdě potírat a ne jen jeho ale každý podobný projev ... svoboda vyjadřování je hezká věc tak si ji chraňme

bohužel ignorace některým uživatelům příliš nejde a tak má mistr vimvšecnoteanageřipoďobaný oprvadu o publikum a posilování svého ega stále a hojně postaráno ....
Takže jen tak dál a trvdě potírat a ne jen jeho ale každý podobný projev ... svoboda vyjadřování je hezká věc tak si ji chraňme