no tak som ho asi odpalil ,len sa chcem uistit ci to bolo mojou nasilnou vymenou poondeneho aktivneho chladica na chipsete { doska dfi nf3 ultra d }
ked dam cpu hore nohami a zlty trojuholnik mam v pravom dolnom rohu, tak sa jedna o pin x : suradnica { vsatky piny dolava} y : 11 pin z laveho spodneho rohu { dufam ze je to zrozumitelne } z tohoto pinu mi asi vytiekol cin a chytil trochu aj plastovy socket, cize vysledna farba je nejaka hneda , len sa chcem spytat ci som ho oddrbal tym chipsetom alebo nie ......
AMD Opteron 2 x 246 { 2 x 2 ghz } @ 2 x 2,2 Ghz , mobo : Tyan Thunder K8WE atx ext format , ram : 4 x 512 mb cl 3 , hard drive : Maxtor 160 GB 8 mb cache sata , DVD RW : Teac , PSU : Tagan 480 W
iste je jedno, oddrbals ho.
Ale pochybujem, ze vymena chladica na chipsete odpali procak. Ja som ventilatory z chipsetu daval dole a menil za pasivky uz niekolkokrat.
Skor sa zamysli nad zdrojom.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22 ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8 STEAM•uubuuW ... EVE Online•H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
2 all : sorry som nenapisal moju druhu zostavu : dfi nf3 ultra doska amd x2 4400+ a enermax 460 w grafa fx 5700 le a 1 gb corsair ram
len tak mimochodom sa musim priznat ze to tam drzalo ako prizvarane ten pasiv na chipsete a teda som vyvinul dost velku silu na to aby som ho po pol hodine dal dulu tak ma napadlo ci som proste nejak neuvolnil ten chipset z puzdra alebo tie nozicky z dosky { studeny spoj ? } s pasivom som iba tocil ....
AMD Opteron 2 x 246 { 2 x 2 ghz } @ 2 x 2,2 Ghz , mobo : Tyan Thunder K8WE atx ext format , ram : 4 x 512 mb cl 3 , hard drive : Maxtor 160 GB 8 mb cache sata , DVD RW : Teac , PSU : Tagan 480 W
hmm sak si tam daval big typhoon ..... takto to vyapada ked sa toho chyti osoba ktora nema v rukach ......
lepsie to ide ked je ta zuvacka zohraiata ale kto to mohol vedet za sa ti to tak poje**
btw skusal si cpu v inej doske ???