Cartridge 10N0227

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Cartridge 10N0227

Příspěvek od Allatutti »

Chtel bych se zeptat jestli se nekomu podarilo bezproblemove doplnit barvu do cartridge pro Lexmark tiskarny, ja to uz zkousim po 5x a furt nefunguje modra barva :x

Obrázek
vyhryz1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vyhryz1 »

Bezproblemove naplnit jo, ale pro zmenu mi ty barvy hned zasychaly, ale delala to i originalni napln cerna i barevna. Porad jsem to zkousel cistit, az jsem ji znicil, tak letela cela tiskarna do kontejneru.
Intel Pentium 4 2.4 GHz 533MHz, Biostar P4TSE,Sound Blaster Live 1024!,GeForce 6600, 256 MB, Samsung SATA 250 Gb,Samsung SATA 160 Gb, 2X256 RAM PC400, DVD NEC 3520AW, Acer AL1751a, Logitech Z230,Pixma IP4200.Logitech MX 510
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

je to proste brutus, cierna je v pohode ale farebna suxxxxxxxx :x
slamiq
Nováček
Nováček

Příspěvek od slamiq »

Allatutti píše:je to proste brutus, cierna je v pohode ale farebna suxxxxxxxx :x
presne! :evil:
Staňour
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staňour »

slamiq píše:
Allatutti píše:je to proste brutus, cierna je v pohode ale farebna suxxxxxxxx :x
presne! :evil:
Lexmark nebrat, hrozný tiskárny a kazety taky. Jinak doplnit jde normálně, problém bude s tím, že máš zaschlou modrou trysku...

Zkoušel si před plnením obtisk na ubrousek? Já vůbec neplním, jestli nevidím jasně 3 barvy.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“