Creative Audigy 2 PEX problém z dálkovým ovladacčem
Moderátor: CageJ
- Stekop
- Nováček

-
Creative Audigy 2 PEX problém z dálkovým ovladacčem
Může mě prosím někdo tady poradit, před několika dny jsem si pořídil tuhle zvukovku a nejde mě u ni dalkové ovládání při stisknutí jakehokoliv tlačítka panel zareaguje, ale odezva je nulová.
- lukaslaz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Creative Audigy 2 PEX problém z dálkovým ovladacčem
Pokud pouzivas original ovladace, tak tusim musis mit nainstalovany ten stupidni MediaSource prehravac (v nem jsou i nastaveni toho dalkoveho ovladani).Stekop píše:Může mě prosím někdo tady poradit, před několika dny jsem si pořídil tuhle zvukovku a nejde mě u ni dalkové ovládání při stisknutí jakehokoliv tlačítka panel zareaguje, ale odezva je nulová.
Kdyby ste nekdo znali nejaky jiny (=> urcite lepsi) programek, ktery zprovozni to dalkove ovladani (bez MediaSource), tak sem snim
na intru - Epox 8RDA+, Duron 1400 (Applebred), 512MB DDR RAM, GeF2 MX400 32MB, WD800bb, WD200JB, Hitachi 7k250 120GB, Audigy2 Value
doma - MSI K7T266 Pro2-RU, AXP 1600+, 512MB DDR RAM, GeF4 Ti4200 64MB, Hitachi Deskstar (nejaky stary běs) 80GB, Audigy2 Platinum EX, Genius HT 5.1
WinXP Pro SP2, obcas nejaka distribuce Linuxu, ale KDE ani Gnome nemam rad a konzola je na me dnes uz moc casove narocna, takze vetsinou to konci praci zase ve M$ Winech
doma - MSI K7T266 Pro2-RU, AXP 1600+, 512MB DDR RAM, GeF4 Ti4200 64MB, Hitachi Deskstar (nejaky stary běs) 80GB, Audigy2 Platinum EX, Genius HT 5.1
WinXP Pro SP2, obcas nejaka distribuce Linuxu, ale KDE ani Gnome nemam rad a konzola je na me dnes uz moc casove narocna, takze vetsinou to konci praci zase ve M$ Winech
- Stekop
- Nováček

-
Díky za radu
Díky za radu už mě to maká, to zapínání ovladače bych tam nikdy nehledal myslel jsem si, že by to mělo být samostatně, protože takhle když člověk nechce ten přehrávač tak je v pytly. Takže ještě jednou díky moc za radu.
- lukaslaz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Creative Audigy 2 PEX problém z dálkovým ovladacčem
nz, rad sem pomohl 
lukaslaz píše:MediaSource ...
Kdyby ste nekdo znali nejaky jiny (=> urcite lepsi) programek, ktery zprovozni to dalkove ovladani (bez MediaSource), tak sem snim
na intru - Epox 8RDA+, Duron 1400 (Applebred), 512MB DDR RAM, GeF2 MX400 32MB, WD800bb, WD200JB, Hitachi 7k250 120GB, Audigy2 Value