Jo přesně jak říkáš, on není *****, když se nad problémem zamyslí tak dokáže být i docela rozumnej, ale jak mu padne přes oči opona typu "ááá blbej teenager" tak se nezná a z rozumného člověka se stává 100% *****.zombux píše:jeho články k věci mají imho vysokou hodnotu, je nabušenej informacema, škoda že to prokládá naprostejma kokotinama na který nikdo není zvědavej
uroven diskuzi pod clankem
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) liquidfunk dne čtv 29. zář 2005, 22:26, celkem upraveno 1 x.
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle me docela dostalo
A že je Liquid teenager je přece naprosto jasný
,vzdyt mu jeste nebylo ani 16...
Já tohle celkem nechapu, vykašlal bych se na nej, posty mu mazal (opravdu nejsou pro PCT žadnym přinosem, je to jeden velkej flame, kterej človeka akorat odradí... )
Liquide - nejsi nejmladší, tak se s nim nenervuj, at te netrefí a radeji napiš konečne recenzi na nejaký ty pořádný repráky
Já tohle celkem nechapu, vykašlal bych se na nej, posty mu mazal (opravdu nejsou pro PCT žadnym přinosem, je to jeden velkej flame, kterej človeka akorat odradí... )
Liquide - nejsi nejmladší, tak se s nim nenervuj, at te netrefí a radeji napiš konečne recenzi na nejaký ty pořádný repráky
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já ti to řeknu asi takhle, každej máme svý chvilky, i já se někdy chovám jak utrženej z řetezu, hulánův článek ale koliduje s dobrými mravy (dokonce zvažuji žalobu). To co hulán předvedl je v jeho případě spíš na pláč nad jeho osobou. Každopádně se neboj, mně teda rozhodně nerozhodí výlev člověka, který to nemá očividně v hlavě v pořádku (někdy má ve světlých chvilkách ale to je vždy na šampáňo). Sic mně to mrzí, ale co nadělám. Dýl jak 5 minut jsem si nad tím nezoufal tomu věř! A v případě Hulána mám jasno, jakákoli nadávka nebo prolink jeho webu a post jde dolů. Kdybych ho alespoň slušně několikrát neupozorňoval.Sentenced píše:Tak tohle me docela dostaloA že je Liquid teenager je přece naprosto jasný
,vzdyt mu jeste nebylo ani 16...
Čemu jsem ale hodně rád, je to že jsem toho člověka už konečně POŘÁDNĚ naštval
A nakonec, Hulán PCT nikdy nezničí a ani nepřekoná. A o to tady hlavně jde, osobní oběti jsou nutný ne?
Naposledy upravil(a) liquidfunk dne čtv 29. zář 2005, 22:30, celkem upraveno 1 x.
7800x3d@6800XT
- Shit
- Odborník PCT

On má někdy (i docela často) aj pravdu, ale jeho nadávky mě taky s prominutím serou. Na mně si otevřel taky hubu (to nebyly ústa) - já si na hlavu srát ale nenechám
- už to je smazaný..... Tam taky celkem "zariskoval". Co bylo moc, to bylo moc.
Skoro "důchodce" nazvat teenagerem - asi neměl svůj den..... Skoro asi určitě překročil veškeré zákony slušnosti....
P.S.: Doufám, že "ostřejší" slova budou vyjímečně tolerována.
2 liquidfunk: OT: Nejhorší na tom je to, že můj nick nelze v magazínu použít.... Prej je už obsazenej.

P.S.: Doufám, že "ostřejší" slova budou vyjímečně tolerována.
2 liquidfunk: OT: Nejhorší na tom je to, že můj nick nelze v magazínu použít.... Prej je už obsazenej.
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
S tím nickem to je smutný, ale co s tím. Sundat toho usera asi nemůžeme. Co se týče pravdy pana Hulána, ano musím uznat že pravdu mívá, ale ta prezentace a nadávky. Právě proto ze sebe dělá akorát vola, přirozeně jeho "pravdu" zastíní ty nadávky a arogance.Shit píše:2 liquidfunk: OT: Nejhorší na tom je to, že můj nick nelze v magazínu použít.... Prej je už obsazenej.![]()
7800x3d@6800XT
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tvůj článek koliduje s dobrými mravy, slova jako "debílek", "velkou hubu keců ale dlůhů jako prase cooo." či "Cuž idiotooo" nejsou právě košer.liquidfunk píše:Já ti to řeknu asi takhle, každej máme svý chvilky, i já se někdy chovám jak utrženej z řetezu, hulánův článek ale koliduje s dobrými mravy (dokonce zvažuji žalobu).
U soudu jsem byl už 10x a vždy jsem vyhrál.
Vyhraješ i ty, když tě zažaluji?
PS: já žádný článek o tobě nenapsal, do redakčního systému na hulan.cz má volný přístup zhruba 10 lidí. Nějaké další otázky?
Naposledy upravil(a) radekhulan dne čtv 29. zář 2005, 21:52, celkem upraveno 1 x.
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

vzhledem k tomu že tenhle edit koresponduje s editem článku na hulan.cz/blog, kde dříve byl jako autor "rADo" a teď tato informace chybí... čuchám čuchám černotu... starou verzi stránky mám pro jistotu jako důkazní materiál v cache... nějaké další otázky?radekhulan píše:PS: já žádný článek o tobě nenapsal, do redakčního systému na hulan.cz má volný přístup zhruba 10 lidí. Nějaké další otázky?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
rADo není autor článku, ale majitel webu,a opakuji, že do redakčního systému na hulan.cz má volný přístup zhruba 10 lidí.zombux píše:vzhledem k tomu že tenhle edit koresponduje s editem článku na hulan.cz/blog, kde dříve byl jako autor "rADo" a teď tato informace chybí... čuchám čuchám černotu... starou verzi stránky mám pro jistotu jako důkazní materiál v cache... nějaké další otázky?radekhulan píše:PS: já žádný článek o tobě nenapsal, do redakčního systému na hulan.cz má volný přístup zhruba 10 lidí. Nějaké další otázky?
Nějaké další otázky?
Naopak zde je vcelku jasné, kdo psal pomluvy na mě na forum.pctuning.cz....
- honny
- Středně pokročilý

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Shit
- Odborník PCT

Bohužel - v ČR platí pofiderní zákony, ale pravda ne.Honny píše:.....
A souboj právníků je ovlivněn penězi. Kdo má peníze, má i pravdu.... Na blití, ale pravdivý....
Naposledy upravil(a) Shit dne čtv 29. zář 2005, 22:13, celkem upraveno 1 x.
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
O pravdu přece u soudů NIKDY nejde. Jde o lepšího právníkaShit píše:Mně tohle jednání připomíná ČSSD - já nic, to oni....![]()
I když tady je o boj právníků a pravda jde do prdele.... Bohužel v ČR pravda nevítězí.
Ale vážně - Já žádný článek, který se dotýká Válka nepsal, ale pokud někdo jiný ze zhruba 10 lidí ano, a Válek má pocit, že se jej osobně dotýká, ať mi, jako majiteli domény, dá písemně vědět, a já se postarám ihned o nápravu. Jsem naprosto čestný a etický člověk.
- Shit
- Odborník PCT

- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Oficiální žádost
Ooooo děkuji panu Hulánovi za urychlené upravení původního článku a rád bych se mu omluvil za případné nemístnosti v emailové komunikaci.

7800x3d@6800XT
- Shit
- Odborník PCT

Re: Oficiální žádost
Hodně OT: Lepší než se hádat je chlastat.
Nejste ochotni se nějak dohodnout na usmíření? Takhle se bude pouze jebat mezi sebou a k prospěchu věci to asi nebude....
Nevidím do pozadí problému, ale tento způsob komunikace mně jaksi sere!
Vyserte se na nadávání a vzájemné osočování a bavme se všichni na slušné a odborné úrovni - někdy má pravdu ten a podruhé zase druhý - ALE SLUŠNĚ !!! Od toho jsou fóra a dizkuzní články!!
Doufám, že mně admini prominou "červené" písmo a jadrnější řeč.
Nejste ochotni se nějak dohodnout na usmíření? Takhle se bude pouze jebat mezi sebou a k prospěchu věci to asi nebude....
Nevidím do pozadí problému, ale tento způsob komunikace mně jaksi sere!
Vyserte se na nadávání a vzájemné osočování a bavme se všichni na slušné a odborné úrovni - někdy má pravdu ten a podruhé zase druhý - ALE SLUŠNĚ !!! Od toho jsou fóra a dizkuzní články!!
Doufám, že mně admini prominou "červené" písmo a jadrnější řeč.
Naposledy upravil(a) Shit dne čtv 29. zář 2005, 22:43, celkem upraveno 2 x.
- mhl
- Středně pokročilý

-
radekhulan píše:rADo není autor článku, ale majitel webu,a opakuji, že do redakčního systému na hulan.cz má volný přístup zhruba 10 lidí.
Nějaké další otázky?JUDr. Jiří Kuděj to případně vysvětlí
)
Naopak zde je vcelku jasné, kdo psal pomluvy na mě na forum.pctuning.cz....
http://hulan.cz/blog/item/kdo-nic-nedela-nic-nezkazirADo píše:A ze strany pár dalších lidí je to holá závist, jsem nejnavštěvovanější web, který píše jeden člověk, v ČR. Přes 5.000 UIP je na one-man-show skutečně moc
- Dony
- Středně pokročilý

To je presne ono, "one man SHOW", je to jen show, pokud by Radek Hulan psal jen normalni informace z oboru IT, jeho blog by zapadl mezi ostatni podobne a nicim by nevynikal, ale tim, ze kde muze, tam se pohada a kazdeho napada, tim si ziskava navstevnost. Kazdy clovek se proste rad pobavi jen tim, ze sleduje, co dotycny zase kde "predvedl" 
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Shit
- Odborník PCT

Statisticky berte s rezervou... Podle statistik chce 40% lidí z ČR komunisty ve vládě.mhl píše:http://hulan.cz/blog/item/kdo-nic-nedela-nic-nezkazirADo píše:A ze strany pár dalších lidí je to holá závist, jsem nejnavštěvovanější web, který píše jeden člověk, v ČR. Přes 5.000 UIP je na one-man-show skutečně moc
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: