notebook HP a pamat
Moderátor: Don
- radonko
- Začátečník
-
notebook HP a pamat
Zdravim, chcel by som sa spytat...
kupil som book HP nx6110, ktory ma 256MB DDR 333
a chcem rozsirit na 512
mozem tam strcit pamat od hociktoreho vyrobcu??
alebo to maju niejak osetrene aby to bralo len ich moduly
aby my nezostala na ruke zbytocna pamat...
v HP tvrdia ze to s inymi nemusi fungovat
co vy na to? uz to niekto robil?
kupil som book HP nx6110, ktory ma 256MB DDR 333
a chcem rozsirit na 512
mozem tam strcit pamat od hociktoreho vyrobcu??
alebo to maju niejak osetrene aby to bralo len ich moduly
aby my nezostala na ruke zbytocna pamat...
v HP tvrdia ze to s inymi nemusi fungovat
co vy na to? uz to niekto robil?
- ogre
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam tam tohle http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=51355
a slape jako vino, jen jsem si ji tam nechal dat v servisu, protoze sam jsem se kapanek bal... prece jenom neni to jak kalsicke PC, kdyz jsem pak videl jak je to jednoduche a ze neni treba zadna brutalita tak jsem si pripadal ja kokot.
Hlavne senelekni te hlasky pri prvni zapnuti, MEMORY ERROR... staci restart...
SeeU
PS: Jak jsi spokojeny s notasem?? Ja mam modifikaci 530ES a po prvnim soku, kdy jsem mel rzmlzeny obraz a musel jsem to nastavit jsem byl nadsen. Jedina nevyhoda je ten stale bezicii vetrak... nekdy se mu vubec nechce zpomalit...
a slape jako vino, jen jsem si ji tam nechal dat v servisu, protoze sam jsem se kapanek bal... prece jenom neni to jak kalsicke PC, kdyz jsem pak videl jak je to jednoduche a ze neni treba zadna brutalita tak jsem si pripadal ja kokot.
SeeU
PS: Jak jsi spokojeny s notasem?? Ja mam modifikaci 530ES a po prvnim soku, kdy jsem mel rzmlzeny obraz a musel jsem to nastavit jsem byl nadsen. Jedina nevyhoda je ten stale bezicii vetrak... nekdy se mu vubec nechce zpomalit...
- joXerus
- Začátečník
ja ho chtel koupit a ti smejdi stahli vsechny zajimavy modifikace a ted jsou jen ty drahy
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- ogre
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Caute, to je pravda prichazi nova draha rada... ale zase muzu jen doporucit podivat se po necem jinem, treba mozna i lepsim a levnejsim... hodne lidi z firmy mi doporucilo Acer i kdyz nase firma FOXCONN, Hon Hai vyrabi notse Sony, HP, Acer atd... proste Acer je pry nej... tak nevim... ja presto koupil HP...
- mirkee
- Začátečník
ogre píše:Mam tam tohle http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=51355
SeeU
mam HP 6110 435ES a RAM rozsirenu o 256MB DDR Kingston a 100% stabilita. Kingston mi odporucili v servise.
Inac pri akom rozliseni si mal rozmazany obraz???
- ogre
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- mirkee
- Začátečník
- mirkee
- Začátečník
Re: rzostreni
teraz som na to pozrel z blizsia a fakt to je nejake rozostrene, mohol by si presnejsie opisat co si s tym urobil?ogre píše:me to delalo to ze treba u pismene I byl jeste videt vedle cerneho pixelu rd svetle sedivych pichelu... jakoby to melo stin...
- ogre
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: