Problém s nastavením Biosu
Moderátor: Eddward
- czscorpio
- Nováček

-
Problém s nastavením Biosu
Zdravím a potřeboval bych poradit.Kamarád koupil Pc s OS linuxem a chtěl by ho smáznout a dát tam XP.Zkoušel jsem v nastavení dát první bootovat s CD Rom,nechal uložit nastavení,ale nepomohlo to2.M:S-Ata.Ale zjistil jsem že má trošku odlišný bios,má tam navíc položku:Harddisc Boot Priority,kterou když otevřu nabídne mi to tyto možnosti:1.2.M:S-Ata.2 Boot ADD-in Card.Nevím co tyto položky znamenají a co mají za funkci.A jak se dá toto vypnout,abych mohl nastavit 1. boot s CD ROM .Předem děkuji za každou odpověď.

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- [M@s|ers]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://www.format.czweb.org/ skus tam mrknut mozno tam najdes navod na nastavenie BIOSU
Hacked"""""""""""""""""Hacker""""""""""""""Hackers
- malcom@centrum.cz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
mam takovy divny problem, ze mi nejede bios, konkretne, ze kdyz se ho snazim zapnout tak se mi zobrazi cerna obrazovka a blikajici bila carka, nemuzu nic delat, jen restartovat komp pres pocitac. Jinak mi jede v pohode windows, tak jsem zkousel stahnout bios, nepomohlo, Tak jsem se rozhodl pouzit cmos a obnovit bios, Zafungovalo, bios se mi zobraril v pohode, vse slo v pohode, do te doby, nez jsme stahl novy bios z netu, tak mi opet nejde najet. Takze asi to vypada na spatnou verzi biosu od msi? nejede mi verze 1:b0. Takze jsem zase zpatky, tak asi zase prehodim cmos a budu pouzivat funkcni starou verzi. ma mb je msi k8n neo2. dik
Aspire 5672 wlmi
/
MSI Neo2 Platinum, AMD64 3000, 2x512 MB RAM , Sapphire Radeon1650pro, WD 250 GB , GENIUS SW-5.1 Home Theater
/
MSI Neo2 Platinum, AMD64 3000, 2x512 MB RAM , Sapphire Radeon1650pro, WD 250 GB , GENIUS SW-5.1 Home Theater