problém-hra mi pořád restartuje comp
Moderátor: Baneshee
- tom01
- Mírně pokročilý

problém-hra mi pořád restartuje comp
Zdar všichni, prosím o radu. nainstaloval jsem Brothers in Arms a když začnu hrát, tak uběhne tak 10 sekund a vždycky na stejným místě se mi resetne comp. Nepomohla přeinstalace, vždycky to spadne...Systémový požadyvky na hru splňuju bez problémů tak nevim jestli je vadná hra nebo comp
...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: problém-hra mi pořád restartuje comp
Máš všechny patche? Je ta hra legal?nekdy takle blbne špatne cracktom01 píše:Zdar všichni, prosím o radu. nainstaloval jsem Brothers in Arms a když začnu hrát, tak uběhne tak 10 sekund a vždycky na stejným místě se mi resetne comp. Nepomohla přeinstalace, vždycky to spadne...Systémový požadyvky na hru splňuju bez problémů tak nevim jestli je vadná hra nebo comp...
Jinak Prime stable?Memtest taky?
- tom01
- Mírně pokročilý

- undeath
- Nováček

-
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tom01
- Mírně pokročilý

- BigP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Butch
- Středně pokročilý

Tohle vypadá na ramku. Dej si rozlišení a detaily na naprosté minimum.
Zkus to pak. Tohle většinou dělá paměť. Ať už přetakt, časování, nekompatibilita apod...Takže jak je psáno výše, taky projeď PC memtestem.
Zkus to pak. Tohle většinou dělá paměť. Ať už přetakt, časování, nekompatibilita apod...Takže jak je psáno výše, taky projeď PC memtestem.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- BigP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- MorbiDKDN
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
To se mylis, me spatna RAMka PC restartovala.. Jinak udelej to co pise Butch, pripadne jeste zkus otesovat stabilitu procesoru (pokud je OC) programem Prime95.BigP píše:S tema ramkama nevim podle mejch zkušeností by to spis zamrzlo nez restartlo,,nevim no u PC je mozny vsechno
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC