http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2000090201
Vše okolo DVD/RW/R9 LG GSA-4165B
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vše okolo DVD/RW/R9 LG GSA-4165B
Po delší době jsem se zase dostal k testům DVD vypalovaček a jako první je na řadě tolik očekávaná LG GSA-4165B. Ano, ta mechanika, která ještě ani u nás nebyla v prodeji a už vyšla nová verze LG GSA-4167B. 
Bathory
- Pupik
- Začátečník

Re: Vše okolo DVD/RW/R9 LG GSA-4165B
Nejak mi neni jasny, proc tak rychle po sobe
. Na prvni pohled nic noveho a prevratneho. Co nam tim LG dava na jevo nevim. Mozna bude resen problem s DVDRW nebo paleni na CD 4x speed.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- bmobil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam tady tu vypalovacku ale mam problem. Je to OEM takze bez softwaru. Mam akorat cd s NERO Express a to nejak nefunguje. Kdyz dam zkopirovat CD tak neni aktivni tlacitko vypalit. Nevim co tam mam dat. Je tam ve vyberu ze ktere mechaniky chci palit jakysi Image Writer CD/DVD a potom normalne ta LG. Zkousel jsem oboje a nic. Proste uz me to sere. Nedokazal jsem prepalit jediny CD. Akorat jsem vypalil nejaky soubory na cd. Co je nejlepsi program na tuhle vypalovacku? Nejlepe zdarma?
..full throttle..
- Pupik
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že problém bude bez urážky asi mezi židlí a počítačem. Pokud už jsi jedno CD vypálil, tak asi Nero funguje a vypalovačka taky.bmobil píše:Mam tady tu vypalovacku ale mam problem. Je to OEM takze bez softwaru. Mam akorat cd s NERO Express a to nejak nefunguje. Kdyz dam zkopirovat CD tak neni aktivni tlacitko vypalit. Nevim co tam mam dat. Je tam ve vyberu ze ktere mechaniky chci palit jakysi Image Writer CD/DVD a potom normalne ta LG. Zkousel jsem oboje a nic. Proste uz me to sere. Nedokazal jsem prepalit jediny CD. Akorat jsem vypalil nejaky soubory na cd. Co je nejlepsi program na tuhle vypalovacku? Nejlepe zdarma?
Bathory
- lordtut
- Nováček

-
4165B
ahoj, mam problem, vypalil sem DVD+R media Verbatim a neprecte mi to mechanika Sony DDU 1621, tak by me zajimalo zdali je to tim ze je mechanika jiz pomerne stara, nebo jestli to muze byt treba tim ze jsem pouzil Ashampoo Burning Studio 5 a nema treba UDF nebo neco podobnyho. vubec netusim, dost by me to stvalo kdybych to co vypalim precetl jenom v LG. P.S. nero mi nefunguje, na konci vypalovani to hodi nejakou chybu.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: