PROJEKT: EA Wings hotovo!!! Final photos on page 4

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Pekna kostra ... :)
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Tenhle thread nak umira, tak vas chci ujistit, ze co nejdriv bude hafo fotek, mel bych to uz o vikendu dokoncit. Dneska uz mi mela prijit ta osicka do cerpadla, ale zase jin nedorazila. sem akorat nasranej, pac mi ji slibujou uz 3 tejdny a furt nic. Tak snad uz brzo abych to spustil.

Jinak uz by mela bejt zaschla cervena, tak az dorazim dom, tak to poskladam, dodelam zapinani, ledky a dalsi blbosti, nafotim a soupnu to sem.
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

to je hodne pekna kostra ! moc se mi libi . :shock:
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
medyzon
Nováček
Nováček

Příspěvek od medyzon »

sory za hloupu otazku, ale prosimte cim řezáš ty díry že sou takový, takový krásny?
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Mno case vyzera coraz lepsie treba uznat :wink:
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

jo diky
celo sem si nechal strihnout velkyma nuzkama. Ten malej obdelnik a kruh mi delali laserem a vsechno ostatni sem delal primocarkou a pak dopiloval. No ty dva dolni kusy me staly 350,- a to sem jim dal plech i nákres v autocadu. Tou primocarkou se to da udelat presne, clovek se musi ale fest snazit.
Uz zpracovavam fotky co sem sliboval, takze este dneska je tam dam. (snad)
Naposledy upravil(a) BodyZ dne sob 1. říj 2005, 20:23, celkem upraveno 1 x.
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Tak tady to je. Kdyz sem to dal dohromady, tak sem z toho mel fakt radost, vypada to lip nez sem cekal.( myslel sem ze uz to nak nedopadne a ten vysledek me fakt potesil. Az na jednu vec a tou je to kridlo, jak se to strikalo, tak barva zatekla pod sablonu a musel jsem to dost opravovat, pricemz se ten papir na to kridlo nalepil a uz nesel dolu. Z dalky to vypada super, ale z blizka uz to bypada o dost hur. Premeslim ze bych si nechal udelat samolepku a znova udelal to kridlo a tu samolepku tentokrat nalepil namisto strikani. mam v planu stejne asi udelat naky samolepky jako detaily ruzne na case, takze to kridlo by nebylo az zas tak od veci.
Furt ale nemam este to cerpadlo, prej jim to vypadlo z objednavky! bych se po.... .
Kazdopadne este musim dodelat displej. Nak sem to nezmak a sem s tim v koncich, budu se muset obratit na nekoho kdo rozumi takovejm vecem, jelikoz ja sem na elektriku uplny hovado.
Taky sem este neudelal gravir " Its in the game" na bocni okno a vubec nevim jesli ho tam budu delat. Mam toho popravde uz plny zuby. No uvidime.

Nak se mi nezdala ta barva, taxem to jeste nechal chvili schnout
Obrázek

srouby
Obrázek

a dalsi....
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zacal sem jiz pomalu sestavovat
Obrázek

a takhle to vypada ted
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak to je zatim vsechno. Co na to rikate?
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

je to moc pekny, hlavne to plasticky logo me zaujalo :shock:
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

je to fakt pekny taky se mi velice liby to platicke logo. ale i sladeni barev je velice dobre. ma to proste dost pekny mod.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jo, vypadá to pěkně...ta bílá barva e parádní a není to moc obvyklý...ale měl bych několik kritik.

1. Proč máš přední fan jako outtake? Neměl by jsi ho obrátit?
2. horní fany bych dal zevnitř, podle mě by to vypadalo o poznání lépe, ale nevím, jestli by se tam k výměníku vešly. Popř. bych je nějak ještě ze stran zamaskoval...
3. To horní plexi tam na mě působí tak nějak navíc. Moc se mi tam nehodí...imho by bylo lepší udělat jen nálepku (popř. šablonu) a stříknout to červeně na plech.
4. Předek je hodně zvláštní, v podstatě jsem nějak nepochopil proč tento styl. Ty boční mezery mezi plechem a case se tam podle mě moc nehoděj.

Ale je to tvůj mod a je na tom vidět kus dobrý práce. Hlavně se :worship: za to boční "plastický" logo, to je hodně dobrý a hlavně originální...jen ten předek mi moc nesedí...:(
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

to stoobi:
Jo musim rict ze s tema fanama mas pravdu, me to nak ani nenapadlo a vsechny sem je dal obracene, bych se pic.
Ten vymenik sem mel v planu celej shovat i s vetrakama, ale jakte napadlo, proste se to do ty case nevejde. Uz bych nemel kam dat ty mechaniky. Navic by to ten plisek asi neunes a prohnul by se.
Jinak sem psal ze to este neni uplne hotovy. K olemovani sem mel pripravenou takovou lepici gumu, ale kdyz bych to striknul cervene tak by se to loupalo a to samy mezi celem a kostrou. Musim holt vymyslet neco jinyho, mozna bych zkusil tu gumu prelepit cervenou samolepkou co by mi nekde asi udelali.
A to plexi nahore. nevim, byl to takovej experiment. U tech cervenejch spalicku jsou cerveny ledky, ktery to budou osvetlovat, protoze na tom bilim podkladu neni videt ten gravir. Trochu je,ale fakt mizerne.

To celo mi prave prijde supr, dost se mi to libi. Chtel jsem neco, aby to nemel kazdej, ale snad vsechny napady nekde uvidis. Je to takovy netradicni a prave to celo mi prijde dost zajimavy. Vlastne jsem nikde jeste hokejovej mod nenasel. A je jasny ze se nemuze libit vsem.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

to logo je je rulezní
ale nelíbí se my ten předek je to takoví nevim hranatý a pak ten vypínac jak je na strane je divnej :oops:
crazyape
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crazyape »

Mas to pekny moc,ale jak uz tady bylo zminovano ted predek je divnej vypada to spis jak stoobiho router :-)

jinak ty fany nahore bych taky schoval.

Jako je to pekny ale pride me ze takovejhle mod by mel bejt vice elegantni tohle je takovy jak industry mod a proste me se to k tomu vubec nelibi ten predek....Treba sem divnej ,ale proste me to k tomu nesedi.Mel si nechat spis tu puvodni masku a kompletne ji nak upravit.Tot muj nazor.

Az na ten predek je to nice!
ehm?
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Nádhera :worship: :worship:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

moje postrehy:

1)styl: super, vystihuje to mod, je videt ze je to EA mod, prost to sedi k tomu, cos zamyslel

2)barva: taky super, dnes, kdyz vsichni utikaji k cerne, je tahle hrda bila proste cool a cervene detaily nadherne vyniknou

3) "right-side-wing" : originalni, super, perfektne se tam hodi, asi to nekde pouziju taky :oops:

4) predni panel: me se to libi, dokonce jsem stejny styl pouzil u jednoho modu, jen s tou vyjimkou, ze misto plechu tam bylo tmave plexi. Ovsem ty boky mezi sloupkama jsem zakryl tuningovou mrizkou

5) logo nahore, jak psal Stoobi, bylo asi opravdu lepr nastrikane. Nebo dat to plexi pod plech a cervenou LEDkou ten gravir nasvitit
djmarshall
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmarshall »

:wink: Jo zatim to vypadá zajímavě! Barvy, to logo dole. Hezké....
CPU: AMD ATHLON XP 2800+@ ????+, 2× 512MB DDR 400MHz - PATRIOT CL2, MAINBOARD: EP-8KRAI, VGA: GEFORCE 6600GT + Zalman VF700-CU@5V, HDD WD 160GB JB + HDD WD 80GB JB + HDD WD 80GB JB, a další... Fortron 350W, BIGTOWER MOREX A120 (nesehnatelný), LG-GSA 4163B/A105, DVD - ROM, HDD RACK, YAMAHA CRW-F1, FDD 3.5", HighPoint ATA 133, a příslušenství okolo (N-TECH 5.1, Tiskárna, Mikrophone, USB HUB.....)
jara_mara
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara_mara »

2BodyZ: Teda fakt !respekt!, mooooooc pekny!!!!

:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
MB: MSI K7N2 Delta2 LSR nForce(Ultra400)(už II. ta první vyhořela 15.7.2005), CPU: Athlon 2600+Bart.@2300MHzAC cooper silent 2TC(úprava TC=), Ram: KINGMAX 2x256MB 2,5-3-3-8(SR)+Transcend 256MB JR2,5 400MHz2,5-3-3-8, GK: ATI RADEON 9550Infinite default 472/650@510/730MHz (Silencer rev.3), HDD: WesternDigital 160GB SATA, 300W Eurocase, DVD-RW NEC 4550; DVD-R Toshiba. (and ligth case modding) CPU core:1,775V, memory core:default, idle:25°, burn 57°; 12hod36min Prime(pak uz me to nebavilo)
ja_ma´s mod
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

je to moc hezký ALE.... ty větráky nahoře.. chtělo by je to něčim obložit... takhle to vypadá dost neupraveně... a ten předek... jak je tam ten prostor mezi case a tim panelem(plechem) tak tam by to taky chtělo nějak zakrejt... ale jinak je to fakt hezký...! a skvělý barvy... :)
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

To koza: chce to obcas cist texty a nekoukat jen na obrazky.

To crazyape: co si predstavujes pod pojmem vic eleganti? sorry ale tvuj nazor moc nesdilim. myslim ze predelat predni masku neda tolik jako si udelat cely celo sam. Uz pro ten pocit. Kazdej ma jinou predstavu o industry modu a celkove o eleganci.

To Xan: Protoze je to mod o hokeji a ea sports, tak chtel pouzit co nejvic veci a log co se k tomuto tematu tyka. A proto puk jako vypinac tezko seriznu aby byl hranatej. Myslim ze to wish napsal vystizne a sdili podobnou predstavu jako ja.

Vsem vam diky za chvalu i za kritiku, vazim si toho a samozrejme to beru v potaz. Diky, diky, diky
crazyape
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crazyape »

BodyZ píše:To koza: chce to obcas cist texty a nekoukat jen na obrazky.

To crazyape: co si predstavujes pod pojmem vic eleganti? sorry ale tvuj nazor moc nesdilim. myslim ze predelat predni masku neda tolik jako si udelat cely celo sam. Uz pro ten pocit. Kazdej ma jinou predstavu o industry modu a celkove o eleganci.

To Xan: Protoze je to mod o hokeji a ea sports, tak chtel pouzit co nejvic veci a log co se k tomuto tematu tyka. A proto puk jako vypinac tezko seriznu aby byl hranatej. Myslim ze to wish napsal vystizne a sdili podobnou predstavu jako ja.

Vsem vam diky za chvalu i za kritiku, vazim si toho a samozrejme to beru v potaz. Diky, diky, diky
jako nevypada to tak spatne ale me se nak nelibi na mezera mezi tim jak uz tady rikali.....

mel bych napad :) co takhle ten plech dat bliz a dat mezi to napr plexi ktery osmiglujes aby bylo bile a potom nasvitis...chapes co myslim?
ehm?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“